Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Με φυσιγγια εμποριου παντα μου βγαζει παντα περισσοτερο απο 70% και το goose και το kicks xfull, συνηθως 80% στα 36 μετρα και 75% στα 41 μετρα
Ευχής ...θα ήταν να δείνει ένα 90 %!!!οπότε ...το μόνο που κάνει ,είναι να κρατάει κέντρο...εξού κ η δύναμη κρουσης
Το 90%...το έπαιρνα με ρεμινγκτον νίτρο μαγκ 42.5γρ... 8/10 τσοκ μαμά...σε επιφάνεια 50 με 50!

Ευχής ...θα ήταν να δείνει ένα 90 %!!!οπότε ...το μόνο που κάνει ,είναι να κρατάει κέντρο...εξού κ η δύναμη κρουσης
Το 90%...το έπαιρνα με ρεμινγκτον νίτρο μαγκ 42.5γρ... 8/10 τσοκ μαμά...σε επιφάνεια 50 με 50!
Δεν μιλαω για τετοιο φυσιγγι εμποριου αλλα τελειως απλο, ουτε μπαφερ ουτε πολυ σκληρα σκαγια

Χθες ειπα να δοκιμασω καλυτερα τα τσοκ της Ρεμι και ομολογω τα πηγαν παρα πολυ καλα, βαζω δυο φωτο στα 36 μετρα με Ρουμελ psb2 35gr no5 η πρωτη με kicks xfull και η δευτερη με το F της Ρεμι, τα συμπερασματα δικα σας...
Id9yyLc.jpg
QyNbyU8.jpg

Χθες ειπα να δοκιμασω καλυτερα τα τσοκ της Ρεμι και ομολογω τα πηγαν παρα πολυ καλα, βαζω δυο φωτο στα 36 μετρα με Ρουμελ psb2 35gr no5 η πρωτη με kicks xfull και η δευτερη με το F της Ρεμι, τα συμπερασματα δικα σας...
Id9yyLc.jpg
QyNbyU8.jpg
Άσε ρε φίλε με τη νεροσωληνα σου
.yelling.

Το Kick's είναι πολύ περίεργο τσοκ!
Στο πραγματικό κυνήγι βλέπεις τις δυνατότητες του.
Στο χαρτί σε μπερδεύει πολύ σε σημείο που λες δεν το ξανά βιδώνω στο όπλο μου!
Εχεις δικιο Γιωργο σ'αυτο και εχω δει πολυ τρελες τουφεκιες με το kicks δυο χρονια τωρα, σε σημειο που λες, οχι ρε δεν γινονται αυτα...

Respect τα τσοκ της rem. Οπτικά και μόνο φαίνονται ποιοτικές κατασκευές. Δεν ξέρω αν τα φτιάχνει άλλη εταιρία για την remington. Αν μπορείς Αλέξη δοκίμασε στα ίδια μέτρα με το μαμά ντεμί, πιστεύω θα εκπλαγείς. Στο κυνήγι τουλάχιστον μου έχει δείξει πολύ καλά πράγματα.

Respect τα τσοκ της rem. Οπτικά και μόνο φαίνονται ποιοτικές κατασκευές. Δεν ξέρω αν τα φτιάχνει άλλη εταιρία για την remington. Αν μπορείς Αλέξη δοκίμασε στα ίδια μέτρα με το μαμά ντεμί, πιστεύω θα εκπλαγείς. Στο κυνήγι τουλάχιστον μου έχει δείξει πολύ καλά πράγματα.
Το δοκιμασα και το μοντ Γερασιμε και ηταν κι αυτο πολυ καλο

Εχεις δικιο Γιωργο σ'αυτο και εχω δει πολυ τρελες τουφεκιες με το kicks δυο χρονια τωρα, σε σημειο που λες, οχι ρε δεν γινονται αυτα...

Αλέξανδρε ότι και να βιδώσεις στην άκρη του όπλου σου θα πάρεις εξαιρετικές τουφεκιές!
Πραγματικά έχεις κάννη που βλητικά αποδίδει άριστα!

Αλέξανδρε ότι και να βιδώσεις στην άκρη του όπλου σου θα πάρεις εξαιρετικές τουφεκιές!
Πραγματικά έχεις κάννη που βλητικά αποδίδει άριστα!
Μαλλον αυτο συμβαινει Γιωργο, το επομενο τσοκ θα ειναι γαλοπουλας...δεν θα μεινει κοτα και γαλοπουλα στο χωριο.sarcastic.

δεν ξερω ,για 2 σκαγια πιο πολλα κενα βλεπω στο φουλ.
Δεν υπαρχουν κενα.πιο κλειστη ειναι η τουφεκια. Στα μετρα αυτα το kicks μου αρεσει.ανοιγει τοσο οσο.εσυ αλεξη που συνηθιζεις τις μακρινες τουφεκιες δωσε περισσοτερες ευκαιριες στο μαμα.

Το Kick's είναι πολύ περίεργο τσοκ!
Στο πραγματικό κυνήγι βλέπεις τις δυνατότητες του.
Στο χαρτί σε μπερδεύει πολύ σε σημείο που λες δεν το ξανά βιδώνω στο όπλο μου!
Αυτο με τα kicks οτι στο χαρτονι δεν εντυποσιαζουν αλλα στο κυνηγι κανουν τρελα πραγματα δεν μπορω να το καταλαβω.

Δεν υπαρχουν κενα.πιο κλειστη ειναι η τουφεκια. Στα μετρα αυτα το kicks μου αρεσει.ανοιγει τοσο οσο.εσυ αλεξη που συνηθιζεις τις μακρινες τουφεκιες δωσε περισσοτερες ευκαιριες στο μαμα.
Θα το δοκιμασω Βασιλη το Σαββατο
Αυτο με τα kicks οτι στο χαρτονι δεν εντυποσιαζουν αλλα στο κυνηγι κανουν τρελα πραγματα δεν μπορω να το καταλαβω.
Το Kicks και ολα τα τσοκ φρενου μειωνουν την ατρακτο και εχουν μεγαλυτερη δυναμη κρουσης, δηλαδη φτανουν πολλα περισσοτερα σκαγια ταυτοχρονα στο θηραμα σε σχεση με τα συμβατικα τσοκ, γι αυτο και οι κατανομες στο χαρτονι ειναι λιγο περιεργες οπτικα...

Id9yyLc.jpg
QyNbyU8.jpg
Κακώς μπήκες σε έξοδα!!!

Status
Not open for further replies.
Back