Το πρόσεξα από την πρώτη στιγμή..................αν διαβαστούν όλα από την αρχή γι αυτό το θέμα με λίγη προσοχή φαίνεται καθαρά ότι δεν φταίει η Ισπανία
Το πρόσεξα από την πρώτη στιγμή..................αν διαβαστούν όλα από την αρχή γι αυτό το θέμα με λίγη προσοχή φαίνεται καθαρά ότι δεν φταίει η Ισπανία
Το business model των επιτηδιων του ειδους ειναι το ιδιο καθε φορα. Στην αρχη βγαζεις φυσιγγι οικονομικο που θεριζει. Οταν αποκτησεις σιγα σιγα πελατεια αρχιζεις και το σκαρτευεις. Και λιγο πριν βαρεσεις κανονι για να την κανεις γεμιζεις με πιτουρα η υλικα ιδιογομωσης εκτος προδιαγραφων. Νομικο πλαισιο δεν υπαρχει, αν δεν υπαρξει (κτυπα ξυλο) θανατος, εισαγγελεας δεν επεμβαινει.
δεν γεμίζω αλλά ο ιδιογομωτής είναι πάντα μπροστά....3)Ιδιογόμωση (για μένα η καλύτερη)
Η διπλή κολωνα του μετασχηματιστη στη Μαλακάσα πόσα μέτρα είναι από τον πίνακα;
Δεν ξέρω φίλε μου. Εγώ μέτρησα 47 βήματα, όσο μεγαλύτερα μπορούσα να κάνω και δύο παρευρισκόμενοι μου είπαν με σιγουριά ότι από κει που έριξα ήταν 42 μέτρα. Αν κατάλαβα καλά από την περιγραφή σου, το σημείο που λες πρέπει να είναι 36-37 μέτρα.Η διπλή κολωνα του μετασχηματιστη στη Μαλακάσα πόσα μέτρα είναι από τον πίνακα;
Τόσο είναι.
Καλή τουφεκιά για 42 μέτρα. Με τι όπλο το έριξες είπαμε;
Ποιο σφικτή για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω, ποιο ωραία κατανομή νομίζω ναι.Εισαι σιγουρος οτι με την Optima θα επαιρνες πιο σφιχτη τουφεκια? .xm.
Γιωργο θα θελαμε ακομη 2 τουφεκιες στην ιδια αποσταση για να μιλησουμε πιο σιγουρα. Εμενα η τουφεκια μου αρεσε πολυ. Η συγκεντρωση στο χαρτονι που εριξες αν υπολογισα σωστα ειναι 53% (223/420) και τη θεωρω καλη για την αποσταση και το νουμερο σκαγιων που χρησιμοποιησες. Υπολογισα με 15 σκαγια το γρ.
Αν ειναι 53% λεμε,μεταξυ 40-45 μετρα μια χαρα τουφεκια ειναι.
Στέλιο και οι τρεις τουφεκιες του SKB είναι κεντημα, μεγάλη διαφορά η πρώτη με την τρίτη, πολύ κέντρο τα 5% αντιμόνιοΠαύλε, το ποσοστό το έβγαλες στο σύνολο του πίνακα ή σε κύκλο 75 εκατ.; Γιατί αν είναι στο σύνολο του πίνακα, εγώ τα σκάγια τα έβγαλα 250.
Όσο για το σύνολο των σκαγιών του φυσιγγίου, επειδή έχω κάμει πάρα πολλές δοκιμές με το LAMBRO SPORTING, εξαρτάται ποιο είναι, το παλιό με Prima V και βύσμα GT ή το νέο με 206 και βύσμα GIOVANNI. Στο παλιό έβρισκα συνήθως 408-410 σκάγια (14,7 σκ/γρ), ενώ πέρυσι στο νέο έβρισκα 380 (περίπου 13,6 σκ/γρ)! Οπότε, το ποσοστό (αν μιλάμε για το σύνολο του πίνακα) θα είναι είτε 250/410= 61%, είτε 250/380= 65% !!!
Να βάλω και 2 δικές μου τουφεκιές, περυσινές με το νέο.
Να βάλω και μια με το Lambro Series 5 (5% αντιμόνιο), για σύγκριση με την πρώτη φωτο (ίδιο τσοκ κ ίδια απόσταση)