Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
έκανα τη δοκιμή με βάση τα λεγόμενα του Γιώργου @Altair Lusso οτι ενα 28αρι σε ενα κυκλο 76 cm θα βαλει τοσα σκαγια με μικρη διαφορά οσο ενα 32αρι.Απομυθοποιηση Λοιπόν.
[/QUOTEοποτε η διαφορά στον πίνακα μη άξια λόγου ,όμως εγώ θα ήθελα να δω την ίδια δοκιμή και χειμώνα με χαμηλές θερμοκρασίες.Η διάφορα δεν είναι μόνον στα gr στα σκάγια αλλά και στα gr της πυρίτιδας

Μου εδωσε ενας φιλος του Ρουμελ τα 34 νο6 με csb και fantom 34gr no6 μαλλινη ταπα.
Το csb ειναι στα 51 μετρα και η μαλλινη στα 45 με Κικς
View attachment 3306.sarcastic.View attachment 3307
Τύφλα να'χει η ΝSI...... .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.
Σου-ρο-τή-ρι.......κεντάει το fantom Αλέξη........
Σε βλέπω αύριο πρωί παραγγελία .fff. στον Πύργο για Fantom Feltro.....

Μου εδωσε ενας φιλος του Ρουμελ τα 34 νο6 με csb και fantom 34gr no6 μαλλινη ταπα.
Το csb ειναι στα 51 μετρα και η μαλλινη στα 45 με Κικς
View attachment 3306View attachment 3307
Και τα δύο είναι πολύ δυνατά και η φασσα πατσαβουριαζεται θεαματικά αν την βάλεις εκεί μέσα. Ωραίο περδικοφυσιγγο μου φαντάζει το μαλλινοταπο.

Εγω το μαλλινο βλεπω ποιο συγκεντρωτικο αλλα εχουν και 6 μετρα διαφορα οι τουφεκιες, του Ρουμελιωτη εβγαλε ιδια συγκεντρωσ με classica no6 και 206 F no6
Του Ρουμελιώτη με βύσμα Καρδαρά (24) δν είναι γεμισμένο...;;;;

Ειχα κανει αλλη μια δοκικη προχθες με Ρουμελιωτη psb2 no5 στα 36 μετρα, ειναι φορτωμενο βεβαια για πολυ κρυο αλλα πηγε παρα πολυ καλα και με τη ζεστη
View attachment 3317
Εσύ με αυτό το κολοκύθι μπροστά από τη Remington δν πρέπει να τουφεκάς στα 35m......:)

(νόμισες πως θα κάνει διασπορά λόγο ζέστης,επιδή ήταν φορτωμένο)..;;; .big smile.

Ειχα κανει αλλη μια δοκικη προχθες με Ρουμελιωτη psb2 no5 στα 36 μετρα, ειναι φορτωμενο βεβαια για πολυ κρυο αλλα πηγε παρα πολυ καλα και με τη ζεστη
View attachment 3317
αυτο ειδα και εγω αλεξ χθες αλλα στα 45 μ ,παρα πολυ καλο και με το καιρο που ριχθηκε.[με το kicks εισουνα πολυ κοντα.yel.]

View attachment 3317
Η διάτρηση από πίσω στο παρμπρίζ καλή;.sarcastic..sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back