Άντε να δούμε και το Hill 33gr του Fantom πως παίζει με το kicks.......σε λιγο θα βαλω το Hill 34 no6 που δοκιμασα σημερα
τι χαρτι ειναι παλι αυτο ρε! καλη φαινεται ,λιγο πιο ανοικτη.Χαρτονι 60+ ×85 51μετρα Κικς Hill 33gr no6 φοβερο κεντρο παντως
View attachment 3322
Εμ δεν ειχα αλλο φιλαρακι,ανοιχτη σε σχεση με ποια τουφεκια?τι χαρτι ειναι παλι αυτο ρε! καλη φαινεται ,λιγο πιο ανοικτη.
με το 34αρι του ρουμελιωτη και με το classica.Εμ δεν ειχα αλλο φιλαρακι,ανοιχτη σε σχεση με ποια τουφεκια?
Την εφαγε η φάσσα και δεν εβγαλε κιχ!!!Χαρτονι 60+ ×85 51μετρα Κικς Hill 33gr no6 φοβερο κεντρο παντως
View attachment 3322
Δεν εισαι δικαιος φιλε, οταν το ριξω σε κανονικο χαρτονι να χωραει ο κυκλος θα μου πειςμε το 34αρι του ρουμελιωτη και με το classica.
Δεν θα βγανει κιχ Θοδωρη μονο συννεφακι απο φτερα...Την εφαγε η φάσσα και δεν εβγαλε κιχ!!!
ε ριξτο σε ενα χαρτι της προκοπης!Δεν εισαι δικαιος φιλε, οταν το ριξω σε κανονικο χαρτονι να χωραει ο κυκλος θα μου πεις
Δεν θα βγανει κιχ Θοδωρη μονο συννεφακι απο φτερα...
Δήμητρη 17,6 είναι η κάτω και 17,3 η πάνω τον αυλό δεν το ξέρω αλλά το πιστοποιητικό και στο εργοστάσιοπου έστειλα τα δίνουν 1\4 και 3/4 αντίστοιχα. Αν είναι 18,4 δεν βγαίνουν οι αντιστοιχίες.Τι μήκος κάνης έχει το εργαλείο; κ μέτρησε με παχυμετρο το στομιο. Μου δίνει εντύπωση 3 αστέρια
Τα 34αρια του Ρουμελιώτη είναι φυσιγγάρα, εγω μόνο αυτα Ρίχνω με όλους τους καιρούς σε ολα τα θηράματα. Δεν κάθομαι να πονοκεφαλιαζω... εχω βρει την υγειά μου!Μου εδωσε ενας φιλος του Ρουμελ τα 34 νο6 με csb και fantom 34gr no6 μαλλινη ταπα.
Το csb ειναι στα 51 μετρα και η μαλλινη στα 45 με Κικς
Αυτά τα 35αρια είναι 2ο φυσίγγι που Ρίχνω μόνο σε πάγους στην φασσα και στον λαγό και οταν πέφτει πολυ πάγος στα παπιά στον Αμβρακικό και αν τα καταφέρω να παω Έβρο μόνο τέτοια ριχνω... εγγύηση.Ειχα κανει αλλη μια δοκικη προχθες με Ρουμελιωτη psb2 no5 στα 36 μετρα, ειναι φορτωμενο βεβαια για πολυ κρυο αλλα πηγε παρα πολυ καλα και με τη ζεστη
Δεν διαφωνω Χαρη και τα δυο ειναι φυσιγγαρες και σε πολυ καλη τιμη, στο λαγο τι νουμερο ριχνεις στο 34αρι και στο 35αρι?Τα 34αρια του Ρουμελιώτη είναι φυσιγγάρα, εγω μόνο αυτα Ρίχνω με όλους τους καιρούς σε ολα τα θηράματα. Δεν κάθομαι να πονοκεφαλιαζω... εχω βρει την υγειά μου!
Τον λαγό τον κυνηγάω με 3αρια και ριχνω το 35αρι μονο οταν έχει πάγο κάτω του 0°!Δεν διαφωνω Χαρη και τα δυο ειναι φυσιγγαρες και σε πολυ καλη τιμη, στο λαγο τι νουμερο ριχνεις στο 34αρι και στο 35αρι?
Οκ Χαρη, σουβλακι θα τον περναει το 35αρι νο3, ειναι πολυ γερο φυσιγγι οπως και το 34αριΤον λαγό τον κυνηγάω με 3αρια και ριχνω το 35αρι μονο οταν έχει πάγο κάτω του 0°!
Στο λαγό η τουφεκιές μπορεί να φτάσουν και τα 50 και 60 μέτρα. Δεν ξέρεις που θα σου δοθεί η ευκαιρία για τουφεκιά.Οκ Χαρη, σουβλακι θα τον περναει το 35αρι νο3, ειναι πολυ γερο φυσιγγι οπως και το 34αρι
Ασ μας πει καπιος απο καβαλα για τα armusa που είναι ισπανικα και τα δουλευουνε πολυ στη φασσαΜου είχε φέρει παλιότερα φίλος μου που δεν ασχολείται με κυνήγι 4 κουτιά από 32,34,36 γρ. Είχαν ξεμείνει στα αζήτητα σε μεταφορική εταιρία. Απλά εκπληκτικά!!!
να υποθεσω 18.3 αυλό έτσι αν ήταν Utica2 άλλο εργοΈχω δοκιμάσει ίδια μέρα ίδιο μπετονι 40 γρ σεμι 3αλφα cal12 τσοκ 3 μαμά Μπερέτα urica
και 28 γρ cal20 Λονγκ ρειντζ b&p .
Η διαφορά ήταν 7-8 σκάγια παραπάνω το σεμι
τσοκ lm briley
6αρια και τα 2
Είχε σκατοκαιρο κρύο με δυνατό βοριά
Ουρικα 1 light είναι . Αλλά δεν την έχουμε μετρήσει λογικά 18.3 .να υποθεσω 18.3 αυλό έτσι αν ήταν Utica2 άλλο εργο
την καλυτερη δουλεια κανεις χαρι!Τα 34αρια του Ρουμελιώτη είναι φυσιγγάρα, εγω μόνο αυτα Ρίχνω με όλους τους καιρούς σε ολα τα θηράματα. Δεν κάθομαι να πονοκεφαλιαζω... εχω βρει την υγειά μου!