Δηλαδή είναι Full τα δύο πρώτα και δουλεύουν σαν IM???Μερικές απογευματινές δοκιμές, μιας και από τσίχλες δεν...
Το kicks smoke 35 βγαίνει 8,5/10
Το carlsons F 7,5/10
Το kicks smoke 10 3/10
Με βλέπω να δουλεύω σκοπευτικά στις τσίχλες σιγούλια σιγούλια..
18.4Δηλαδή είναι Full τα δύο πρώτα και δουλεύουν σαν IM???
Σε τι αυλό??
Το carlson φαίνεται να έχει πιο κλειστή τουφεκιά με το b&p στα 40 m.Μερικές απογευματινές δοκιμές, μιας και από τσίχλες δεν...
Το carlsons F 7,5/10
Το kicks smoke 10 3/10
Οι στόχοι είναι 1x1
Έτσι φαίνεται εκ πρώτης όψεως αν και με το kicks μου έχει φύγει πάνω αριστερά η τουφεκιά.Το carlson φαίνεται να έχει πιο κλειστή τουφεκιά με το b&p στα 40 m.
Ωραίες τουφεκιές!
Φοβερες τουφεκιες ΜιχαληΜερικές απογευματινές δοκιμές, μιας και από τσίχλες δεν...
Το carlsons F 7,5/10
Το kicks smoke 10 3/10
Οι στόχοι είναι 1x1
Φαίνεται ότι την κάνουν τη δουλειά τους αν και περισσότερο με άγχωσε το Kicks το 10ρι που το προορίζω για περπατητό. Ελπίζω να μη στραπατσάρω πολύ τα πουλιά. Πιθανόν να κατέβω ένα νούμερο σκάγια. Ίδωμεν. Πάντως ο λαγός που χτύπησα την περασμένη Κυριακή στα 35 μέτρα περίπου με F2 long range No6 είχεΦ
Φοβερες τουφεκιες Μιχαλη
Με το 10 μαλλον θα εχεις στραπατσαρσμενα πουλια φιλε αν ειναι κοντα, ακομα και στα 25 μετρα αν εισαι κεντρο καταλαβαινεις τι θα γινει...Φαίνεται ότι την κάνουν τη δουλειά τους αν και περισσότερο με άγχωσε το Kicks το 10ρι που το προορίζω για περπατητό. Ελπίζω να μη στραπατσάρω πολύ τα πουλιά. Πιθανόν να κατέβω ένα νούμερο σκάγια. Ίδωμεν. Πάντως ο λαγός που χτύπησα την περασμένη Κυριακή στα 35 μέτρα περίπου με F2 long range No6 είχε
8 σκάγια στον πισινό του
Χαρτοπόλεμος...Με το 10 μαλλον θα εχεις στραπατσαρσμενα πουλια φιλε αν ειναι κοντα, ακομα και στα 25 μετρα αν εισαι κεντρο καταλαβαινεις τι θα γινει...
Αυτό βλέπω κι εγώ. Θα πειραματιστώ και με 28γρ και με 24γρ και με μάλλινη και με piston skeet να δω τι παίζει και θα δω. Στο μέρος που πηγαίνω συνήθως για περπατητό έχει κυρίως ανοικτά σημεία και λίγα σφικτά. Πάντως φαίνεται ότι βγάζει πιο συγκεντρωτική τουφεκιά ακόμα κι από το briley M.Μ αυτα που βλέπω Μιχάλη με το kicks ,νομίζω οτι δεν είναι κατάλληλο για περπατητό τσίχλας. Μεγαλη συγκεντρωση και οσα θα παίρνεις θα ειναι ετοιμα για κεφτεδάκια. Βέβαια το formul ειναι καπως συγκεντρωτικό σαν φυσίγγι
Με τι όπλο Μιχάλη ;Αυτό βλέπω κι εγώ. Θα πειραματιστώ και με 28γρ και με 24γρ και με μάλλινη και με piston skeet να δω τι παίζει και θα δω. Στο μέρος που πηγαίνω συνήθως για περπατητό έχει κυρίως ανοικτά σημεία και λίγα σφικτά. Πάντως φαίνεται ότι βγάζει πιο συγκεντρωτική τουφεκιά ακόμα κι από το briley M.
Benelli powerbore 66cmΜε τι όπλο Μιχάλη ;
Με ποιο τσοκ?Οπλο Baickal 155 super magnum
8βολο NSI με τεκνα V1.5 395m/s 35μετρα
Οπλο Baickal 155 super magnum
NSI 12βολο
Οπλο Baickal 155 super magnum
8βολο NSI με τεκνα V1.5 395m/s 35μετρα