Όσα δικά μου δοκίμασα στην 155 σε σύγκριση με την beretta που εχω, πεφτει κλάμα.Παντού αυτό το αποτέλεσμα Γιάννη;
Όσα δικά μου δοκίμασα στην 155 σε σύγκριση με την beretta που εχω, πεφτει κλάμα.Παντού αυτό το αποτέλεσμα Γιάννη;
Δηλαδη? Καλυτερα με ποια ηταν?Όσα δικά μου δοκίμασα στην 155 σε σύγκριση με την beretta που εχω, πεφτει κλάμα.
Κοσκινο η κανη δλδ εγω στν ss δεν ειδα και κατι τρομεροΜε πορτιγκ κ κικς το καλύτερο
Τι ψάχνεις ρε Τόλη να βαράς της ατσαλοφτερες στα 100 μέτρα??Κοσκινο η κανη δλδ εγω στν ss δεν ειδα και κατι τρομερο
Γιατι οχι??? Δε περναν ολες βολικα ρε γαμωτο σημερα με φουλ υγρασια φυσυγγι champion tecna 36 6αρια τσακισενε δυο ακομαΤι ψάχνεις ρε Τόλη να βαράς της ατσαλοφτερες στα 100 μέτρα??
Μια χαρά Τόλη....ρίξε κάνα καζα να μας πεις τι κάνειΓιατι οχι??? Δε περναν ολες βολικα ρε γαμωτο σημερα με φουλ υγρασια φυσυγγι champion tecna 36 6αρια τσακισενε δυο ακομα
6 Ν σε φουλ υγρασία σε φασσα κ σε πολύ μακρινές τουφεκιες;;;Γιατι οχι??? Δε περναν ολες βολικα ρε γαμωτο σημερα με φουλ υγρασια φυσυγγι champion tecna 36 6αρια τσακισενε δυο ακομα
Η beretta είχε μακράν καλύτερες τουφεκιές. Ακόμα κ το καλύτερο φυσίγγι στην beretta όταν εμπενε στην baikal γίνονταν χειρότερο από το χειρότερο της beretta. Μην την παρεξηγείτε όμως είναι 12/89 το ξανά γράφω, για άλλες δουλειές την πήρα όπου σιγά σιγά την στρωνωΔηλαδη? Καλυτερα με ποια ηταν?
Δεν ειπα οτι τις πηρα μακρυα μητσο το πολυ 30/μετρα6 Ν σε φουλ υγρασία σε φασσα κ σε πολύ μακρινές τουφεκιες;;;
Ακομα νωρις ειναιΜια χαρά Τόλη....ρίξε κάνα καζα να μας πεις τι κάνει
Γιάννη σίγουρα φταίει το 12/89;;;Η beretta είχε μακράν καλύτερες τουφεκιές. Ακόμα κ το καλύτερο φυσίγγι στην beretta όταν εμπενε στην baikal γίνονταν χειρότερο από το χειρότερο της beretta. Μην την παρεξηγείτε όμως είναι 12/89 το ξανά γράφω, για άλλες δουλειές την πήρα όπου σιγά σιγά την στρωνω
Δεν είναι έτσι. Είχε ένα βίντεο η b&p σε slow motion που φαίνονταν καθαρά ότι στα πρώτα μέτρα, με το που φρενάριζαν τα σκάγια από την επαφή τους με την ατμόσφαιρα, η μαλινοταπα τα εμβολιζε μετατρέποντας την σληλη των σκαγιων σε σχήμα φακής , γι αυτό κ μας προσδίδει την ωραία κατανομή σε σύγκριση με έναν συγκετροτηρα+την μεγαλύτερη διαμετρο της στήλης λόγο μη ύπαρξης των πεταλων του συγκετροτιρατι να λεει ετσι και αλλιως η μαλλινη μέ τό πόύ βγέί άπό τήν κάννή μένέί πίσώ κάί τά σκάγίά τάξίδέύόύν μόνά τόύς ,δύσκόλό πράγμά ή βλήτίκή μιας και οι παραμετροι που την επηρεαζουν ειναι παρα πολλοι και ευμεταβλητοι οσο δεν παει
Ένας σοβαρός λόγος πιστεύω είναι αυτός(διαφυγή αερίων μπροστά), βέβαια το ότι ένα φυσιγγι τα πάει ένα όπλο, δεν πάει να πει ότι τα πάει το άλλο. Προς το παρόν όμως ότι δοκίμασα η μπερετα τα πηγενε καλύτεραΓιάννη σίγουρα φταίει το 12/89;;;
Beretta for Ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η beretta είχε μακράν καλύτερες τουφεκιές. Ακόμα κ το καλύτερο φυσίγγι στην beretta όταν εμπενε στην baikal γίνονταν χειρότερο από το χειρότερο της beretta. Μην την παρεξηγείτε όμως είναι 12/89 το ξανά γράφω, για άλλες δουλειές την πήρα όπου σιγά σιγά την στρωνω
Το λέω γιατί σε super black και σε α400 δεν ήταν τόσο απογοητευτικό το αποτελέσμα.. τόσο σε σκάγια όσο και σε Δράμια 12-70 η και 76...Ένας σοβαρός λόγος πιστεύω είναι αυτός(διαφυγή αερίων μπροστά), βέβαια το ότι ένα φυσιγγι τα πάει ένα όπλο, δεν πάει να πει ότι τα πάει το άλλο. Προς το παρόν όμως ότι δοκίμασα η μπερετα τα πηγενε καλύτερα
Τι συγκρίνεις, η μπερετα έχει κ μεγαλύτερο κονο συναρμογής, μέγαλιτερο σε μήκος τσοκ κ ατσάλι στην καννη με εντελώς διαφορετική μοριακή συνοχή.Το λέω γιατί σε super black και σε α400 δεν ήταν τόσο απογοητευτικό το αποτελέσμα.. τόσο σε σκάγια όσο και σε Δράμια 12-70 η και 76...
Πεs τα Γιανναρε!!!!!!!!!!Τι συγκρίνεις, η μπερετα έχει κ μεγαλύτερο κονο συναρμογής, μέγαλιτερο σε μήκος τσοκ κ ατσάλι στην καννη με εντελώς διαφορετική μοριακή συνοχή.
Η Μπενελι δεν ξέρω τι έχει όταν τις πιάνω στα χέρια μου παθαίνω αλλεργία
Η κενουρια extrima plush έχει τον κονο του 692
με λιγα λογια ο κωνος προσαρμογης κανη ολη τη δουλειαΤι συγκρίνεις, η μπερετα έχει κ μεγαλύτερο κονο συναρμογής, μέγαλιτερο σε μήκος τσοκ κ ατσάλι στην καννη με εντελώς διαφορετική μοριακή συνοχή.
Η Μπενελι δεν ξέρω τι έχει όταν τις πιάνω στα χέρια μου παθαίνω αλλεργία
Η κενουρια extrima plush έχει τον κονο του 692