Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δηλαδη? Καλυτερα με ποια ηταν?
Η beretta είχε μακράν καλύτερες τουφεκιές. Ακόμα κ το καλύτερο φυσίγγι στην beretta όταν εμπενε στην baikal γίνονταν χειρότερο από το χειρότερο της beretta. Μην την παρεξηγείτε όμως είναι 12/89 το ξανά γράφω, για άλλες δουλειές την πήρα όπου σιγά σιγά την στρωνω

Η beretta είχε μακράν καλύτερες τουφεκιές. Ακόμα κ το καλύτερο φυσίγγι στην beretta όταν εμπενε στην baikal γίνονταν χειρότερο από το χειρότερο της beretta. Μην την παρεξηγείτε όμως είναι 12/89 το ξανά γράφω, για άλλες δουλειές την πήρα όπου σιγά σιγά την στρωνω
Γιάννη σίγουρα φταίει το 12/89;;;

τι να λεει ετσι και αλλιως η μαλλινη μέ τό πόύ βγέί άπό τήν κάννή μένέί πίσώ κάί τά σκάγίά τάξίδέύόύν μόνά τόύς ,δύσκόλό πράγμά ή βλήτίκή μιας και οι παραμετροι που την επηρεαζουν ειναι παρα πολλοι και ευμεταβλητοι οσο δεν παει
Δεν είναι έτσι. Είχε ένα βίντεο η b&p σε slow motion που φαίνονταν καθαρά ότι στα πρώτα μέτρα, με το που φρενάριζαν τα σκάγια από την επαφή τους με την ατμόσφαιρα, η μαλινοταπα τα εμβολιζε μετατρέποντας την σληλη των σκαγιων σε σχήμα φακής , γι αυτό κ μας προσδίδει την ωραία κατανομή σε σύγκριση με έναν συγκετροτηρα+την μεγαλύτερη διαμετρο της στήλης λόγο μη ύπαρξης των πεταλων του συγκετροτιρα

Γιάννη σίγουρα φταίει το 12/89;;;
Ένας σοβαρός λόγος πιστεύω είναι αυτός(διαφυγή αερίων μπροστά), βέβαια το ότι ένα φυσιγγι τα πάει ένα όπλο, δεν πάει να πει ότι τα πάει το άλλο. Προς το παρόν όμως ότι δοκίμασα η μπερετα τα πηγενε καλύτερα

Beretta for Ever!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ένας σοβαρός λόγος πιστεύω είναι αυτός(διαφυγή αερίων μπροστά), βέβαια το ότι ένα φυσιγγι τα πάει ένα όπλο, δεν πάει να πει ότι τα πάει το άλλο. Προς το παρόν όμως ότι δοκίμασα η μπερετα τα πηγενε καλύτερα
Το λέω γιατί σε super black και σε α400 δεν ήταν τόσο απογοητευτικό το αποτελέσμα.. τόσο σε σκάγια όσο και σε Δράμια 12-70 η και 76...

Το λέω γιατί σε super black και σε α400 δεν ήταν τόσο απογοητευτικό το αποτελέσμα.. τόσο σε σκάγια όσο και σε Δράμια 12-70 η και 76...
Τι συγκρίνεις, η μπερετα έχει κ μεγαλύτερο κονο συναρμογής, μέγαλιτερο σε μήκος τσοκ κ ατσάλι στην καννη με εντελώς διαφορετική μοριακή συνοχή.
Η Μπενελι δεν ξέρω τι έχει όταν τις πιάνω στα χέρια μου παθαίνω αλλεργία
Η κενουρια extrima plush έχει τον κονο του 692

Attachments

• 20180211_150027.png
    20180211_150027.png
    250,5 KB · Προβολές: 66
Last edited:
Τι συγκρίνεις, η μπερετα έχει κ μεγαλύτερο κονο συναρμογής, μέγαλιτερο σε μήκος τσοκ κ ατσάλι στην καννη με εντελώς διαφορετική μοριακή συνοχή.
Πεs τα Γιανναρε!!!!!!!!!!

με λιγα λογια ο κωνος προσαρμογης κανη ολη τη δουλεια

Status
Not open for further replies.
Back