Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εμένα η Xtreme plus δεν μου άρεσε σε διατριση σε κατανομή ήταν καλή περίμενα πολλά περισσότερα
Λογικό το βρίσκω Τέο, τι διάτρηση να έχει μια κάννη με 36εκ κώνο στα φυσίγγια των μικρών γομώσεων.

Δεν ξέρω σε ποιες benelli έριξες ξύλο όπως λες πάντως στην δική μου δύσκολα.. Και δν το λέω για να την παινέψω απλώς ειναι οπλαρα.. Είχα μ2 κ την έδωσα νύχτα.. Είχα crio και την έδωσα. Κυνήγησαν με browning b80 και παλι κλάμα. Αυτή εδώ ίσως πέτυχε η συνταγή τι να πω.. Γουρούνια κυνηγάω αλλά στις φασες με 36ρια percorso και 40ρια πέφτουν λες και τις χτύπησε ρεύμα.
Φίλε Γιάννη έχεις σκεφτεί ίσως ότι απλά είναι πιο κοντά στα μέτρα σου και βλέπεις αυτά τα σκωτοματα....επί του θέματος να πω ότι θεωρητικά η Beretta έχει καλύτερη κάννη στην πράξη όμως εγώ δεν κατάλαβα διαφορά .....

Αδερφέ πάρε οποιο καλάμι θες εεεε συγγνώμη berreta ήθελα να πω πλην φυσικά της θρυλικής 302 και έλα να την συγκρίνεις βλητικα με τη ραφαελο special lousso αυλός 18,3 και κάνη 71 εκ... Ούτε κώνους ούτε κωλους έκανε.. Εργοστασιακή. Ένα απ τα κορυφαία μοντέλα της benelli μαζί με τον πρώτο μαύρο αετό φυσικά... Ντουφεκια δηλητήριο. Καλά αν βάλω και κανα brilley κλαινε με μαύρο δάκρυ οι berreta.. Μην κοιτάτε μόνο συγκέντρωση σ ένα όπλο κοιτάξτε και διάτρηση και σύνολο σκαγιων αν πάνε ομοιόμορφα..
Πατριώτη Γιάννη για βάλε μας εσυ τις δοκιμες σου και ας μην ξέρουμε εμείς από κυνηγι και ας είμαστε μόνο στα πληκτρολόγια....περιμένουμε να δούμε τις δοκιμες που η μπενελι υπερτερεί απέναντι στα υπόλοιπα που ανεφερες

Δεν μπορώ να καταλάβω ενώ είναι ο καλύτερος μήνας και μπαίνουνε πουλάκια σε όλα τα thrents να τσακώνεσται και να κοιτάτε ποιος την έχει μεγαλύτερη την . . . . Κάννη . παλικάρια !!!! Βγητε λίγο έξω να ξεσκασετε.ειρηνη ειμην.

Με ποια πυρίτιδα και διασπορέα το γεμίζει ;
Έχεις σφάξει ποτέ κανένα ;
Δεν έχω σφάξει φίλε αν θες μπορώ να σου βάλω φωτο αν μπορείς να καταλάβεις γιατί με πυριτιδες καψουλια κτλπ ναι μεν ξέρω κάποια άλλα όχι όλα χαχα

Εγώ πάλι όχι.. Μην κάθεστε στα πληκτρολόγια ελάτε να κάνουμε δοκιμές. Οι ανεβάστε βίντεο με τις δοκιμές σας όχι φώτο και να βάλω κι εγώ να δούμε ποιος θα γελάσει κ ποιος όχι... Και ξαναπροσθετω δεν μίλησα για τις νέες benelli που δεν ξέρω αν είναι καλές μιλάω για το όπλο μου που είναι του 20ου αιώνα με φοβερά μέταλλα.. Ενα θρυλικό όπλο η Altair lousso και μια 303 berreta είχαν υποταχθεί..
Αναφέρεστε σε κάνες θερμής κατεργασίας.
Τι συγκρίνεις;

Αδερφέ πάρε οποιο καλάμι θες εεεε συγγνώμη berreta ήθελα να πω πλην φυσικά της θρυλικής 302 και έλα να την συγκρίνεις βλητικα με τη ραφαελο special lousso αυλός 18,3 και κάνη 71 εκ... Ούτε κώνους ούτε κωλους έκανε.. Εργοστασιακή. Ένα απ τα κορυφαία μοντέλα της benelli μαζί με τον πρώτο μαύρο αετό φυσικά... Ντουφεκια δηλητήριο. Καλά αν βάλω και κανα brilley κλαινε με μαύρο δάκρυ οι berreta.. Μην κοιτάτε μόνο συγκέντρωση σ ένα όπλο κοιτάξτε και διάτρηση και σύνολο σκαγιων αν πάνε ομοιόμορφα..
Ούτε εσύ δεν πιστεύειs αυτά που λεs...

Πατριώτη Γιάννη για βάλε μας εσυ τις δοκιμες σου και ας μην ξέρουμε εμείς από κυνηγι και ας είμαστε μόνο στα πληκτρολόγια....περιμένουμε να δούμε τις δοκιμες που η μπενελι υπερτερεί απέναντι στα υπόλοιπα που ανεφερες
Tι να σου βάλει από αυτά που γράφει δείχνει τι ιδέα από τουφεκια έχει γενικά όταν παινευει τα σκορπιστηρια

Ούτε εσύ δεν πιστεύειs αυτά που λεs...

Το όπλο που έχεις είναι σεταρισμένο πάνω σου (τυχαία ή με δική σου ενέργεια δεν έχει σημασία) και έτσι ρίχνει εκεί που θέλεις να ρίξεις. Αυτό αυξάνει την αποτελεσματικότητά του, μιας και όταν το κέντρο κατανομής πέσει πάνω σε θήραμα, αυτό δύσκολα θα γλυτώσει. Η διάτρηση αφορά τη κινητική ενέργεια των σκαγιών.

Τα σκληρά σκάγια είναι πιο διατρητικά, διότι διατηρούν το σχήμα τους και έτσι έχουν μικρότερες αεροδυναμικές απώλειες, άρα μεγαλύτερη ενέργεια και διάτρηση.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ σκοτώνουν το ίδιο, όταν με το κατάλληλο φυσίγγι για το καθένα, το κέντρο της κατανομής πέσει πάνω στο θήραμα. Οι διαφορές που βλέπουμε σε πίνακες, αφορούν ακαταλληλότητα φυσιγγίων για την υπόψη κάννη την ημέρα εκείνη. Οι διαφορές που βλέπουμε στο κυνήγι, οφείλονται στη σκόπευση και όχι στα φυσίγγια. ΣΠΑΝΙΑ φταίει ένα φυσίγγι στη κάρπωση, αν δεν είναι ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ....

Το όπλο που έχεις είναι σεταρισμένο πάνω σου (τυχαία ή με δική σου ενέργεια δεν έχει σημασία) και έτσι ρίχνει εκεί που θέλεις να ρίξεις. Αυτό αυξάνει την αποτελεσματικότητά του, μιας και όταν το κέντρο κατανομής πέσει πάνω σε θήραμα, αυτό δύσκολα θα γλυτώσει. Η διάτρηση αφορά τη κινητική ενέργεια των σκαγιών.

Τα σκληρά σκάγια είναι πιο διατρητικά, διότι διατηρούν το σχήμα τους και έτσι έχουν μικρότερες αεροδυναμικές απώλειες, άρα μεγαλύτερη ενέργεια και διάτρηση.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΠΛΑ σκοτώνουν το ίδιο, όταν με το κατάλληλο φυσίγγι για το καθένα, το κέντρο της κατανομής πέσει πάνω στο θήραμα. Οι διαφορές που βλέπουμε σε πίνακες, αφορούν ακαταλληλότητα φυσιγγίων για την υπόψη κάννη την ημέρα εκείνη. Οι διαφορές που βλέπουμε στο κυνήγι, οφείλονται στη σκόπευση και όχι στα φυσίγγια. ΣΠΑΝΙΑ φταίει ένα φυσίγγι στη κάρπωση, αν δεν είναι ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ....
Φίλε εκεί που σηκώνω εγώ με τα ανοιχτά τσοκ με τιs berrettes κάνουν ότι δεν κοιτάζουν αυτοί που κρατούν τα μπρμπιτσομπενελια οπότε τίποτα δεν μπορεί να με πείσει παρα μόνο να με κάνει να γελάω όταν ακούω τέτοια συμπεράσματα α και οι berettes δεν διαλέγουν φυσίγγια για όλα τα άλλα όπλα δεν μπορώ να το πω αυτό Beretta η τίποτα....

Tι να σου βάλει από αυτά που γράφει δείχνει τι ιδέα από τουφεκια έχει γενικά όταν παινευει τα σκορπιστηρια
Το αν έχω ιδεα το ξέρουν οι κοντινοί μου άνθρωποι και οι γνωστοί μου όχι ένας άγνωστος άσχετος όπως εσύ... Εγώ μιλάω κ δεν παινευω.. Το όπλο μου έχει ψηφιστεί από αμερικανικά περιοδικά κ σαιτ στα 10 καλύτερα του κόσμου μαζί με άλλα θρυλικά όπως 1100,302,1187,auto5,κλπ...αν θες όμως να το διαπιστώσεις κι ο ίδιος ας βρεθούμε κάπου γιατί εγώ κλείνω στόματα στη πράξη όχι στο γραπτό λόγο.. Εχω ρίξει καραβιες φυσίγγια με πάμπολλα θυραματα.. Δεν είπα ότι έχω μιδραλιο αλλοίμονο αλλά είπα ότι είναι ανώτερο απ το σύνολο των berreta και φυσικά απ τις νέες benelli.

Φίλε εκεί που σηκώνω εγώ με τα ανοιχτά τσοκ με τιs berrettes κάνουν ότι δεν κοιτάζουν αυτοί που κρατούν τα μπρμπιτσομπενελια οπότε τίποτα δεν μπορεί να με πείσει παρα μόνο να με κάνει να γελάω όταν ακούω τέτοια συμπεράσματα α και οι berettes δεν διαλέγουν φυσίγγια για όλα τα άλλα όπλα δεν μπορώ να το πω αυτό Beretta η τίποτα....

Η εμπειρία σου είναι ορθή. Εγώ σου εξήγησα ΤΟ ΓΙΑΤΙ συμβαίνει αυτό. Η επιμονή σου όμως είναι απόδειξη ότι κρίνεις με εμπειρία και όχι με γνώση, κάτι που σε οδηγεί σε εσφαλμένα συμπεράσματα.

Εμένα

Εμένα αδερφέ μου το σεταρε πριν χρόνια ένας απ τους κορυφαίους του είδους σ αυτό απ την Αθήνα δεν αναφερω το όνομα του για ευνόητους λόγους. Έχω ένα όπλο που αν δεν με κάλυπτε θα το έσπαγα.. Έδιωξα νύχτα από πανω μου τρεις benelli και μ αυτήν εδώ βρήκα την υγεία μιυ. Ούτε εμπλοκές, ντουφεκες φαρμάκι και είναι πολύ ευχαριστημένος.

Status
Not open for further replies.
Back