ΝΙΚΟΣ ΧΑΝΙΑ
Banned
Χαχαχα φαινετε τι ξέρειs από αυτά που γράφειs. Άλλο και δεν ήτανε να μαs πειs για μυδραλιο τον ορισμό του σκορπισματοs και τηs εμπλοκήs που λέγετε μπιρμπιτσομπενελι. Επειδή είμαστε στον αέρα δεν θα σου πω πόσο άσχετοs είμαι μικρέ. Τώρα το να βρεθούμε είναι λίγο δύσκολο και δε σε συμφέρει γιατί μετά θα το πετάξειs αυτό το μπιρμπιτσολι και θα ψάχνειs beretta με οποία και να σε κοντράρω είτε την 302 ετε την 391 optima και πριν πετάξειs καμία εξυπνάδα να σου πω ότι η 391 την αφήνει πολύ πίσω την 302Το αν έχω ιδεα το ξέρουν οι κοντινοί μου άνθρωποι και οι γνωστοί μου όχι ένας άγνωστος άσχετος όπως εσύ... Εγώ μιλάω κ δεν παινευω.. Το όπλο μου έχει ψηφιστεί από αμερικανικά περιοδικά κ σαιτ στα 10 καλύτερα του κόσμου μαζί με άλλα θρυλικά όπως 1100,302,1187,auto5,κλπ...αν θες όμως να το διαπιστώσεις κι ο ίδιος ας βρεθούμε κάπου γιατί εγώ κλείνω στόματα στη πράξη όχι στο γραπτό λόγο.. Εχω ρίξει καραβιες φυσίγγια με πάμπολλα θυραματα.. Δεν είπα ότι έχω μιδραλιο αλλοίμονο αλλά είπα ότι είναι ανώτερο απ το σύνολο των berreta και φυσικά απ τις νέες benelli.