Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εμενα με έπεισες να παρω μπερετα πάντως...θα χτυπήσω μια xtrema παραλλαγή βάλτου για τα πάπια 76 πόντους!Γιατι να μην σε συμπαθώ τι μου έχεις κάνει;
Μπράβο φίλε πολύ καλή επιλογή.Δεν μίλησα προσωπικά γενικά οι mods δε με συμπαθούν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατι

Μπράβο φίλε πολύ καλή επιλογή.Δεν μίλησα προσωπικά γενικά οι mods δε με συμπαθούν και δεν μπορώ να καταλάβω γιατι

Ρε Νίκο ποιος δεν σε συμπαθεί; Τι είναι αυτά που λες. Απλώς γράφεις σαν φανατικός και απαξιοίς όλα τα άλλα όπλα παρουσιάζοντας τους συναδέλφους κυνηγούς ως ΜΑΛΑΚΕΣ. Σου έχουμε πει ότι εδώ μέσα κάνουμε συζήτηση και ανταλλάσσουμε απόψεις. Δεν ενοχλεί κανέναν να υποστηρίζεις την Beretta, προς Θεού κορυφαία εταιρεία είναι, αλλά εσύ με τον τρόπο σου μειώνεις όλους τους άλλους. Προσπάθησε σε παρακαλώ να καταλάβεις τι σου λέμε, ειδικά όταν οι γνώμες και απόψεις έρχονται από κόσμο που έχει ασχοληθεί πολύ περισσότερα με ορισμένα θέματα απ'ότι εσύ. Φιλική συμβουλή σου δίνει, δεν σου δείχνω ότι σε αντιπαθώ. Καλά κυνήγια να έχεις.

ΛΑΘΟΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Τα άλλα όπλα είναι χειρότερα, το δικό σου καλύτερο.

ΤΟ ΛΑΘΟΣ είναι πως απαξίωσες τον εαυτό σου και τη σκοπευτική σου δεινότητα μαζί και το σετάρισμα του όπλου σου και έφτασες να συγκρίνεις όπλα, μάρκες, κλπ. (Άλλοι φθάνουν και σε φυσίγγια, τσοκ, κώνους, αυλούς :) )

ΕΣΥ κάνεις το όπλο καλύτερο και έχοντας "ράψει" το όπλο πάνω σου, ΑΥΤΟ ΕΚΤΕΛΕΙ κατά γράμμα τις εντολές σου. Και Beretta να είχες, και Baikal και φίστα (εμπροσθογεμές) και οτιδήποτε ραμμένο πάνω σου, θα ήσουν - και είσαι - φωτιά με το όπλο στα χέρια σου.

Αυτό είναι το συμπέρασμά μου, μαζί με καμιά 15αρια όπλα στα 37 κυνηγετικά/σκοπευτικά χρόνια μου (είμαι 55), με δοκιμές άλλων 100+ όπλων και μετά από πολλές 10δες χιλιάδες βολές κάθε τύπου και διαμετρήματος.

Αφιέρωση η φωτογραφία από "βολή" Β-52 :) Bagram 2001
Μιλάμε απλά για τα οπλα σε θέματα αξιοπιστίαs και ποιο είναι καλύτερο βλητικα και επιμένω σε αυτό που λέω.Και δεν απαξιωνω τον εαυτό μου γιατί εγώ ούτε κομμένα ούτε για ραμμένα οπλα μιλάω μια χαρά μου ερχοντε τα όπλα που έχω χωριs να ψάχνομαι σε κάθε αποτυχία μου.. Τώρα όταν λεs είτε beretta είτε baikal η συζήτηση τελειώνει εδώ για αυτά δεν τα λέει κάποιοs που έχει γνώσεs.

Ρε Νίκο ποιος δεν σε συμπαθεί; Τι είναι αυτά που λες. Απλώς γράφεις σαν φανατικός και απαξιοίς όλα τα άλλα όπλα παρουσιάζοντας τους συναδέλφους κυνηγούς ως ΜΑΛΑΚΕΣ. Σου έχουμε πει ότι εδώ μέσα κάνουμε συζήτηση και ανταλλάσσουμε απόψεις. Δεν ενοχλεί κανέναν να υποστηρίζεις την Beretta, προς Θεού κορυφαία εταιρεία είναι, αλλά εσύ με τον τρόπο σου μειώνεις όλους τους άλλους. Προσπάθησε σε παρακαλώ να καταλάβεις τι σου λέμε, ειδικά όταν οι γνώμες και απόψεις έρχονται από κόσμο που έχει ασχοληθεί πολύ περισσότερα με ορισμένα θέματα απ'ότι εσύ. Φιλική συμβουλή σου δίνει, δεν σου δείχνω ότι σε αντιπαθώ. Καλά κυνήγια να έχεις.
Μίλησα για τουs mods γενικά όχι για τα παιδιά εδώ μέσα. Αν και εδώ οι mods είναι καλά παιδιά απλά έφαγα ένα μπαν και το υπέθεσα αυτό. Τώρα το ποιοs έχει ασχοληθεί δεν μπορώ να κάνω επιδηξη εδώ γιατί είναι και ανοιχτό και διαβάζουν πολλοι. Δεν είπα κανένα μαλακά απλωs λέω τι έχω δει μπροστά μου. Επίσης

φίλε μπερεττοφιλε χαμήλωσε πίεση γιατί όταν γράφεις δημόσια όμως και σε διαβάζουν μερικές εκατοντάδες μέλη ,κάποιο από αυτά τα μέλη μπορεί να είναι αγύριστο κεφάλι και να γίνει το έλα να δεις ,εδώ είμαστε μια παρέα ,εχεις δει κάποιον να απευθύνεται στο κοινό με τον ίδιο τρόπο ; τι πάει να πει να βουλώσουν ορισμένα στόματα ;

αυτό εμένα με εκνέυρισε αφάνταστα και με κάνεις να μη παρακολουθώ πια αυτά που γράφεις,αν και τα περισσότερα ήταν εμπάθειες σου χωρίς ουσιώδες περιεχόμενο
Καμία πίεση απόλυτα ηρεμοs είμαι όταν γράφω αυτά όσο για το αγύριστο κεφάλι θα το πω όμορφα να γυρίσει για να μην πέσει.

Μιλάμε απλά για τα οπλα σε θέματα αξιοπιστίαs και ποιο είναι καλύτερο βλητικα και επιμένω σε αυτό που λέω.Και δεν απαξιωνω τον εαυτό μου γιατί εγώ ούτε κομμένα ούτε για ραμμένα οπλα μιλάω μια χαρά μου ερχοντε τα όπλα που έχω χωριs να ψάχνομαι σε κάθε αποτυχία μου.. Τώρα όταν λεs είτε beretta είτε baikal η συζήτηση τελειώνει εδώ για αυτά δεν τα λέει κάποιοs που έχει γνώσεs.

Η διατύπωση ποιό είναι καλύτερο βλητικά και η αξιοπιστία, δυστυχώς είναι μεταπτυχιακό και δεν αποτελεί βιωματικό θέμα. Η σύγκριση αφορά όπλα και όχι μάρκες, διεξάγεται δε με συγκεκριμένα κριτήρια και όχι στο περίπου. Τα αποτελέσματα των δοκιμών ΔΕΝ ΓΕΝΙΚΕΥΟΝΤΑΙ, αλλά αφορούν τα όπλα της δοκιμής, στον χρόνο που έγινε και με τα κριτήρια που προαποφασίσθηκαν.

Για μένα η λέξη ΚΑΛΥΤΕΡΟ έχει ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ πολλές δεκαετίες πριν. ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟ το ονομάζω και μόνο για την υπόψη δοκιμή με τις συνθήκες και τα κριτήρια που προ-αποφασίσθηκαν. Σε θέματα αξιοπιστίας, ορισμένα Baikal σε δοκιμές αντοχής, αποδείχθηκαν αθάνατα. Οι βλητικές δοκιμές ΟΛΩΝ των ΛΕΙΟΚΑΝΝΩΝ, δεν έδειξαν διαφορά πάνω από 2-3% με εναλλαγή μάλιστα των "νικητών".

Παραταύτα και εγώ τελειώνω τη συζήτηση εδώ.

Εγω φίλε μου μια AL391 Urika 391 με 76cm κάννες και αυλό 18,3 την έχω 19 χρόνια και δεν μου περνάει με τπτ απο το μυαλό μου να την αλλάξω.. Και αν με ρωτάς έχω ρίξει πολύ "ξύλο" στο σκοπευτήριο ειδικότερα σε κάτι μάγκες με Benelli κλπ.. Όποτε αν είσαι ευχαριστημένος με το όπλο σου κράτα για τον εαυτό σου και ως εκεί.. Και στο λέω τελείως φιλικά έτσι.
Εδω απαντας για σκοπευτηκη ικανοτητα και οχι για βλητηκη ομως

Αδερφέ πάρε οποιο καλάμι θες εεεε συγγνώμη berreta ήθελα να πω πλην φυσικά της θρυλικής 302 και έλα να την συγκρίνεις βλητικα με τη ραφαελο special lousso αυλός 18,3 και κάνη 71 εκ... Ούτε κώνους ούτε κωλους έκανε.. Εργοστασιακή. Ένα απ τα κορυφαία μοντέλα της benelli μαζί με τον πρώτο μαύρο αετό φυσικά... Ντουφεκια δηλητήριο. Καλά αν βάλω και κανα brilley κλαινε με μαύρο δάκρυ οι berreta.. Μην κοιτάτε μόνο συγκέντρωση σ ένα όπλο κοιτάξτε και διάτρηση και σύνολο σκαγιων αν πάνε ομοιόμορφα..
Οπως τα λες Γιαννη μετα το 2000 με τη αγορα της benelli απο τν beretta αρχισαν τα προβληματα

Μάγκες έχω ένα θεματάκι. Εκτός από το Ισπανικό κοκοροτούφεκο του πατέρα μου είμαι κάτοχος ενός Baikal IZH 27M, μιας Beretta AL391Urika Optima Plus και μιας Benelli M2. Με έχετε φέρει στο σημείο, όταν είμαι στις μαύρες μου, να κάθομαι στο τραπέζι, να βάζω δυο καθρέφτες απέναντί μου και να παριστάνω τους τρεις εαυτούς μου που ο καθένας κατέχει κι ένα διαφορετικό από τα παραπάνω όπλα. Μιλάμε γίνεται της κακομοίρας!!!! Λέτε να το ψάξω; .sarcastic.

Μάγκες έχω ένα θεματάκι. Εκτός από το Ισπανικό κοκοροτούφεκο του πατέρα μου είμαι κάτοχος ενός Baikal IZH 27M, μιας Beretta AL391Urika Optima Plus και μιας Benelli M2. Με έχετε φέρει στο σημείο, όταν είμαι στις μαύρες μου, να κάθομαι στο τραπέζι, να βάζω δυο καθρέφτες απέναντί μου και να παριστάνω τους τρεις εαυτούς μου που ο καθένας κατέχει κι ένα διαφορετικό από τα παραπάνω όπλα. Μιλάμε γίνεται της κακομοίρας!!!! Λέτε να το ψάξω; .sarcastic.

Για διπλή προσωπικότητα κάτι ξέρω, για τριπλή + μπόνους κοκοροντούφεκο, δεν υπάρχει προηγούμενο !!! Προσοχή μην σου χαρίσουν καμιά Remington ...hunter.1

Για διπλή προσωπικότητα κάτι ξέρω, για τριπλή + μπόνους κοκοροντούφεκο, δεν υπάρχει προηγούμενο !!! Προσοχή μην σου χαρίσουν καμιά Remington ...hunter.1
Εχεις ήδη αργήσει και οι συνέπειες ειναι μη αναστρέψιμες ..cofee.

Νίκο έμαθα ότι φοράς φανέλα με το λογότυπο BE FAST OR BE THE LAST. BENELLI
Α μπιρμιτσομπενελι και να μου το χαρίσουν θα το πετάξω στη θάλασσα γελάω με αυτά τα νεροπίστολα και θα σου απαντούσα αλλά σέβομαι τα παιδιά που είναι mod οπότε σε αφήνω στον ύπνο σου...

Εμπλοκή δεν ξέρω τι σημαίνει.. Εξαίρεση της σύγκρισης την 302 πιυ ειναι θρύλος και κατέχει την δεύτερη θέση παγκοσμίως στα καλύτερα αυτογεμοι. Δείχνεις εριστικός και ξερόλας, τύπος ότι εγώ έχω όπλο κι εσείς σφεντόνα.. Οπότε τσάμπα χάνω το χρόνο μου.. Καλό σου βράδυ
Ενταξει στα Χανια το εχουμε αυτο. Υπαρχει μια κατηγορια που οτι εχει αγορασει ειναι τελειο και ολα τα αλλα μαπα...
Κατσε να μιλησεις για αμαξια...θα κλαις απο τα γελια..
Κοπελια κοντακι στα μετρα μας και ολα τα αλλα φτιαχνουν

Ενταξει στα Χανια το εχουμε αυτο. Υπαρχει μια κατηγορια που οτι εχει αγορασει ειναι τελειο και ολα τα αλλα μαπα...
Κατσε να μιλησεις για αμαξια...θα κλαις απο τα γελια..
Κοπελια κοντακι στα μετρα μας και ολα τα αλλα φτιαχνουν
Aν είναι τέλειο αυτό που κράταs γιατί να μην το υποστηρίξειs?

Εδω απαντας για σκοπευτηκη ικανοτητα και οχι για βλητηκη ομως

Καμία μα καμία σχέση αυτό που έγραψες.. όταν έχεις καταφέρει να ρίχνεις τα σκάγια εκεί που θες από κει και πέρα ο επόμενος παράγοντας είναι το όπλο να σκοτώνει.. Σε αυτό το κομμάτι αναφέρομαι και όχι στην σκοπευτικη ικανότητα

Status
Not open for further replies.
Back