Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
τα πουλάω για να ξαναπάω σε αδράνεια και να γλιτώσω την μουτζούρα πολυξερίδη .ha ha.

για την γλώσσα ούτε λόγος όμως ε ; λες και αν ήθελα beretta θα περίμενα εσένα να μου δώσεις το πράσινο φως
Δεν το εχω δει αυτο με την γλώσσα και δεν ειπα οτι πουλαs εσυ για αυτουs που γνωρίζω μιλαω.Α και μια φιλική συμβουλή πηγαινε σε Beretta να τελειωνειs χαχα

Εγώ να πω ότι αν πας σε πολλές γουρούνοπαρέες εδώ 1/3 είναι benelli επίσης και στον κάμπο συναντώ αρκετούς κυνηγούς η περισσότεροι με benelli δεν νομίζω ότι όλοι είναι τόσο χαζοί που δώσανε τόσα λεφτά για να βάλουν μπελάδες στο κεφάλι τους ακόμα να σας πω ότι έχω φίλους με 302 και 391 και μόλις είδαν τα μπενελια της παρέας έλεγαν που θα βρούμε κανα μεταχειρισμένο να πάρουμε γιατί για καινούργιο δεν πεζει Φράγκο......όσο για εμπλοκές και το καλύτερο τυπικά όπλο να πάρεις μπορεί να σου την κάνει!!!

Εγώ να πω ότι αν πας σε πολλές γουρούνοπαρέες εδώ 1/3 είναι benelli επίσης και στον κάμπο συναντώ αρκετούς κυνηγούς η περισσότεροι με benelli δεν νομίζω ότι όλοι είναι τόσο χαζοί που δώσανε τόσα λεφτά για να βάλουν μπελάδες στο κεφάλι τους ακόμα να σας πω ότι έχω φίλους με 302 και 391 και μόλις είδαν τα μπενελια της παρέας έλεγαν που θα βρούμε κανα μεταχειρισμένο να πάρουμε γιατί για καινούργιο δεν πεζει Φράγκο......όσο για εμπλοκές και το καλύτερο τυπικά όπλο να πάρεις μπορεί να σου την κάνει!!!
Εγω φιλε στα Beretta μου δεν εχω δει ποτε εμπλοκη και τα εχω λιώσει.Τωρα ετσι που το λεs παραδεχεσαι τα λόγια μου τουλαχιστον εισαι ειληκρινηs

Μπορείς να μου δικαιολογήσεις αυτά σε όπλα των 2000€€;;; Ναι όντως μετά τη beretta το χάος....

free uploading site
Μην λέμε ότι θελουμε.. μην θεοποιείς όπλα.. είναι όλα μαζικής παραγωγής και βγάζουν προβλήματα αλλά λιγότερο και αλλά περισσότερο.. πρόσφατα πήγα στο καλκατζακο στην Αθήνα και μίλησα με το Γρηγορη που είναι κάτω στα όπλα, στα 25 χρόνια που δουλεύει εκεί μου ειπε πως τα χειρότερα όπλα που έρχονται από το εργοστάσιο είναι τα beretta γεμάτα γρατζουνιές λάθος βαψίματα χτυπήματα και πολλά αλλα... μην επιμένεις ακόμα.. έχεις ένα καλό όπλο, έτυχε;! Είσαι τυχερός μπράβο.. μέχρι εκεί όμως.. καμία εταιρια δεν βγάζει την ελίτ γιατί απλά δεν θα υπήρχαν οι άλλες......
Πω ρε φίλε τώρα που μιλάς με αποδείξεις και βίντεο ελπίζω να βάλουν μυαλό

τα πουλάω για να ξαναπάω σε αδράνεια και να γλιτώσω την μουτζούρα πολυξερίδη .ha ha.

για την γλώσσα ούτε λόγος όμως ε ; λες και αν ήθελα beretta θα περίμενα εσένα να μου δώσεις το πράσινο φως
Δεν είναι μόνο οι γλώσσες Παύλο.Γνωστος κυνηγός πριν ένα μήνα έψαχνε για κλείστρο 391 stonecoat μιας και το δικό του ράγισε!!

Ο κύριος Νίκος πολυξεριδης ακόμα και η ίδια η εταιρεία να του πει για τα προβληματικά όπλα της βλέπε α300 outlander και Α400 δεν θα το παραδεχτεί.. Σπάσιμο νεύρων μας κάνει.. Οσες γνώσεις μπορείς να βάλεις σε μια ελαφρόπετρα άλλη τόση θα βάλεις στον κύριο πολυξεριδη..Αφηστετον στον όνειρο το απατηλο που έχτισε στο μυαλό του και μην χαλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας.. Πείτε του για να τελειώνουμε ότι όλες οι benelli είναι σκαρτες μπας και σταματήσει να μας ζαλίζει τον έρωτα..

Εγω φιλε στα Beretta μου δεν εχω δει ποτε εμπλοκη και τα εχω λιώσει.Τωρα ετσι που το λεs παραδεχεσαι τα λόγια μου τουλαχιστον εισαι ειληκρινηs
Νίκο με τι κυνήγια ασχολείσαι κυρίως??? Κυνηγάς Κρήτη ή και αλλού??

Νίκο με τι κυνήγια ασχολείσαι κυρίως??? Κυνηγάς Κρήτη ή και αλλού??
Λαγο και τσιχλεs και καμιά πέρδικα καμία φορά για να τη σπάσω σε ορισμένουs αλλά δε με τρελενει κιολαs η πέρδικα. Μόνο Κρήτη και συγκεκριμένα στα Χανια

View attachment 5454

είχε κάνει λάθος την εικόνα.. αυτή πρέπει να είναι η σωστή...
Πλάκα πλάκα αν ήταν έτσι θα ήταν το απόλυτο!!! Έχω δει κάποιες τέτοιες αποτυπώσεις από brain τσοκ αλλά τα σκότωματα των φρενατων δν παίζονται..

Πλάκα πλάκα αν ήταν έτσι θα ήταν το απόλυτο!!! Έχω δει κάποιες τέτοιες αποτυπώσεις από brain τσοκ αλλά τα σκότωματα των φρενατων δν παίζονται..
Οι όμορφο κεντημένες αποτυπώσεις χάνουν στην διάτρηση σε μεγάλα θηράματα, τα τσοκ κλέβουν αρκετή κινητική ενέργεια για να στοιχειοθετήσουν όμορφα τα σκάγια λογο αλλαγής πορείας που έχει οριστεί απο την γεωμετρία της καννης. Το τσοκ άριστα κάνει την δουλειά του σε μια όχι άριστη γεωμετρία καννης. Το τίμημα ειναι η μικρότερη διάτρηση.

Οι όμορφο κεντημένες αποτυπώσεις χάνουν στην διάτρηση σε μεγάλα θηράματα, τα τσοκ κλέβουν αρκετή κινητική ενέργεια για να στοιχειοθετήσουν όμορφα τα σκάγια λογο αλλαγής πορείας που έχει οριστεί απο την γεωμετρία της καννης. Το τσοκ άριστα κάνει την δουλειά του σε μια όχι άριστη γεωμετρία καννης. Το τίμημα ειναι η μικρότερη διάτρηση.
Ομολογώ πως δν το ήξερα. Οπότε κρατάω: Αλατιερα=μειωμένη διατρηση σωστά? Υπάρχει κάποια μελετη που να αναφέρεται σε αυτό?

Οπότε κρατάω: Αλατιερα=μειωμένη διατρηση σωστά?
Όχι πάντα, εξαρτάται από την γεωμετρία της κάννης ή από την λίγη ποσότητα της πυρίτιδας.
Υπάρχει κάποια μελετη που να αναφέρεται σε αυτό?
Στα ξένα φόρουμ θα βρεις ωραίες μελέτες χρονικά παλιές ή από περιοδικά που μελετούν την βλητική.

Λίγο πριν φύγω από το χωρίο ,βρήκα ένα χαρτί και έριξα ενα formula 206 με το οποίο πήρα και τις 3 φάσσες ,για να έχω μια εικόνα.
Το χαρτι ήταν διαστάσεων 72χ74εκ και λίγο στραβοκομμένο,αλλά εκείνη τη στιγμή δεν με πείραζε αυτό.
Η ντουφεκιά εγινε σε απόσταση 39 μ αφου δεν υπήρχε άλλος χώρος ,με τσοκ carlson ported ,σύσφιξης 7,6/10 και με σκάγια Νο6.
Στο χαρτί μέτρησα 198 σκάγια .Οι κύκλοι ειναι 70 και 35 εκ.αντίστοιχα.

5642

Status
Not open for further replies.
Back