Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δεν άνοιξα φυσιγγι για να μετρήσω διαμετρο και αριθμο σκάγιών και γι αυτο δεν έκανα αναφορά σε ποσοστά συγκέντρωσης κλπ. Αλλωστε το χαρτι ειναι λιγο μικροτερο απο 76εκ ωστε να βγει ο κύκλος.

Δεν άνοιξα φυσιγγι για να μετρήσω διαμετρο και αριθμο σκάγιών και γι αυτο δεν έκανα αναφορά σε ποσοστά συγκέντρωσης κλπ. Αλλωστε το χαρτι ειναι λιγο μικροτερο απο 76εκ ωστε να βγει ο κύκλος.
Ωραίο φαίνεται αλλά κατά τη γνώμη μου σαν τη δοκιμή με το gorilla 34 που είχες ανεβάσει απλά δν συγκρίνεται..

Δεν λέω ότι θελω λεω οτι εχω δει η δική μου η 302 αν και λιωμένη δεν έχει κάνει ποτε εμπλοκη και ριχνω απο 24 μεχρι 36 το πολυ σε αντίθεση με τα μπιρμπιτσομπενελα που ακόμα και από την κούτα μολιs τα εμφανίσουν εδω αρχίζουν τιs εμπλοκεs τι μια μέρα την αλλη και μην αναφέρω και το θέμα τουφεκιαs γιατι εκει θα ξεραθώ στα γελια και θα λέτε παλι οτι κοροιδευω εχειs δικιο φιλε μου Beretta η τιποτα....
δεν υπαρχει οπλο να μην κανει εμπλοκη.....γιατι οταν πατησεις την σκανδαλη κ δεν κανει μπαμ η δεν κανει σωστο κυκλο ακομα και λογω φυσιγγιου( καψυλιο, παφυλα) και αυτο επλοκη ειναι...

Λίγο πριν φύγω από το χωρίο ,βρήκα ένα χαρτί και έριξα ενα formula 206 με το οποίο πήρα και τις 3 φάσσες ,για να έχω μια εικόνα.
Το χαρτι ήταν διαστάσεων 72χ74εκ και λίγο στραβοκομμένο,αλλά εκείνη τη στιγμή δεν με πείραζε αυτό.
Η ντουφεκιά εγινε σε απόσταση 39 μ αφου δεν υπήρχε άλλος χώρος ,με τσοκ carlson ported ,σύσφιξης 7,6/10 και με σκάγια Νο6.
Στο χαρτί μέτρησα 198 σκάγια .Οι κύκλοι ειναι 70 και 35 εκ.αντίστοιχα.

View attachment 5642
Δημήτρη σε τι αποστάσεις και με τι καιρό πήρες τα πουλιά με το συγκεκριμένο φυσιγγιο? Το φοβάμαι λίγο με υγρασια

Δημήτρη σε τι αποστάσεις και με τι καιρό πήρες τα πουλιά με το συγκεκριμένο φυσιγγιο? Το φοβάμαι λίγο με υγρασια
Στις 26 με 29 Οκτωβρη που ήμουνα στο χωριό.Η αλήθεια ειναΙ πως από υγρασία δεν είχε καθόλου.
Με πολύ υγρασία έχουμε άλλα .

Το δουλεύεις το μπλέ του Λάμπρο Μήτσο; :rolleyes:
Μονο σε δύσκολες συνθήκες.Χαμηλές θερμοκρασίες και υγρασία φουλ.
Το παραδέχτηκα αρκετες φορες με τετοιο καιρό και ας ήμουνα προκατειλημμένος χρόνια μ αυτό το φυσίγγι.

Μονο σε δύσκολες συνθήκες.Χαμηλές θερμοκρασίες και υγρασία φουλ.
Το παραδέχτηκα αρκετες φορες με τετοιο καιρό και ας ήμουνα προκατειλημμένος χρόνια μ αυτό το φυσίγγι.
Και σέκος το γρούν να σου θυμίσω ασπρομάλλα αλωπεκή....

Στις 26 με 29 Οκτωβρη που ήμουνα στο χωριό.Η αλήθεια ειναΙ πως από υγρασία δεν είχε καθόλου.
Με πολύ υγρασία έχουμε άλλα .
Τι ρίχνεις στην υγρασία??? Το λαμπρο μπλε που λες παρακάτω για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες (κρυο/υγρασία) τα αξίζει τα λεφτά του? Και εγώ προκατειλημενος είμαι με το συγκεκριμένο όπως και με τα περισσότερα του Λάμπρου.

Τι ρίχνεις στην υγρασία??? Το λαμπρο μπλε που λες παρακάτω για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες (κρυο/υγρασία) τα αξίζει τα λεφτά του? Και εγώ προκατειλημενος είμαι με το συγκεκριμένο όπως και με τα περισσότερα του Λάμπρου.
Λαμπρό μπλέ και καφέ ρίχνε χωρίς φόβο

To formula τωρα το πρωτοέριξα σε φασσες.Ειχα ριξει και κάτι λίγα σε αγριοπερίστερα.
Εγω περισσότερο ρίχνω percorso και μερικές φορες με υγρασια , ριχνω και κάνα f2 clasic που είναι απο τα αγαπημένα μου .
Τωρα οσο για το αν αξιζει τα λεφτά του το μπλε ασχέτως της αποδοσής του ,είναι μεγάλη κουβέντα,αλλά όπως τα περισσότερα αυτής της κατηγορίας νομίζω πως ειναι υπερτιμημένα.

Γιατί ρε Κώστα?έχει αρκετά καλά φυσιγγια

Για πες Ευρυπιδη ούτε σε σένα αρέσουν? Για ρίξε αντιπροτασεις για τις δύσκολες καιρικές συνθήκες..
Κώστα εδώ όπως ξέρεις δύσκολους καιρούς δεν έχουμε οπότε δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος να σου πω.απο τα φυσίγγια του πάντως αύτα που έχω χρησιμοποιήσει όπως καφέ α1 speciale τορντο πορτοκαλί είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.μονο με το biturbo δε τα βρήκαμε αλλά πιστεύω ότι δε κάνει για το κλίμα το δικό μας.επισης πάρα πολύ καλό είναι το 32αρι του το μπλε αλλά είναι τρομακτικά αργό.αν όμως βρεις τις προσκοπευσεις του είναι θεριστης.στα πολύ δύσκολα θα πήγαινα σε super caccia και δε θα δίσταζα να δοκιμάσω και το μπλε

Last edited:
Κώστα εδώ όπως ξέρεις δύσκολους καιρούς δεν έχουμε οπότε δεν είμαι και ο πιο κατάλληλος να σου πω.απο τα φυσίγγια του πάντως αύτα που έχω χρησιμοποιήσει όπως καφέ α1 speciale τορντο πορτοκαλί είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.μονο με το biturbo δε τα βρήκαμε αλλά πιστεύω ότι δε κάνει για το κλίμα το δικό μας.επισης πάρα πολύ καλό είναι το 32αρι του το μπλε αλλά είναι τρομακτικά αργό.αν όμως βρεις τις προσκοπευσεις του είναι θεριστης.στα πολύ δύσκολα θα πήγαινα σε super caccia και δε θα δίσταζα να δοκιμάσω και το μπλε
Ευριπιδη το μπλε το 32αρι εννοεις το anniversary με τη d 20 se?

Status
Not open for further replies.
Back