Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
με λιγα λογια ο κωνος προσαρμογης κανη ολη τη δουλεια
Όχι, είναι συνάρτηση μικος κονου με αυλο. Πχ ένας αυλος 18.8 με 2cm κονο έχει την ίδια γωνία με τον 18.6 κ 6cm κονο.
Μετά είναι ο αυλος μήκος τσοκ, αντίστοιχα κ εκεί η σύγκλιση του κονο στο τσοκ σε σχέση με τον παράλληλο οστε να ηρεμήσει τις τάσεις φυγής των σκαγιων από το σοκ της σθενοσης κ τελος το κράμα της καννης η οποία ταλαντεύεται κατά την βολή κ μεταφέρει την συχνότητα της ταλαντεύσεις στα σκάγια
Όλοι υμνουμε τις καννες θερμης κατεργασίας για τον τελευταίο λόγο

Last edited:
Μερικές απογευματινές δοκιμές, μιας και από τσίχλες δεν...
Το kicks smoke 35 βγαίνει 8,5/10
Το carlsons F 7,5/10
Το kicks smoke 10 3/10
Με βλέπω να δουλεύω σκοπευτικά στις τσίχλες σιγούλια σιγούλια..
Οι στόχοι είναι 1x1
bsn9uCB.jpg

Y7UZxA4.jpg

uHlsnDr.jpg

R2LXvPZ.jpg

2r7eN6r.jpg

ef3RK9u.jpg

GcGQDSV.jpg
Και η δουλειά καλή και οι τουφεκιές καλές.

Εγω με την 155 magnum δεν εχω τέτοιο θεμα. Της s.magnum τα τσοκαρισματα και η αντιστοιχία ειναι διαφορετική απο την magnum.
Η s mag σε σύγκριση με την mag έχει +2cm εκτός καννης τσοκ κ η αντιστιχιες τους είναι για ατσάλινα σκάγια
5*καμπάνα, 3* είναι 5* για μαλυβδηνα κ το 1* είναι 3* αντίστοιχα
Δεν μπορεί να ρίξει 28γρ με τέρμα κλειστά τα αέρια επίσης

Η s mag σε σύγκριση με την mag έχει +2cm εκτός καννης τσοκ κ η αντιστιχιες τους είναι για ατσάλινα σκάγια
5*καμπάνα, 3* είναι 5* για μαλυβδηνα κ το 1* είναι 3* αντίστοιχα
Δεν μπορεί να ρίξει 28γρ με τέρμα κλειστά τα αέρια επίσης

Attachments

• 20181105_201549.jpg
    20181105_201549.jpg
    120,1 KB · Προβολές: 55
θα ήθελα να ρωτήσω κάποιο συνάδελφο αν έχει δοκιμάσει τα όσκαρ 36 gr 6αρια. Μαύρα σε ασημί παφυλα έχω ακούσει οτι είναι καλά Ευχαριστώ έκτο προτέρων

θα ήθελα να ρωτήσω κάποιο συνάδελφο αν έχει δοκιμάσει τα όσκαρ 36 gr 6αρια. Μαύρα σε ασημί παφυλα έχω ακούσει οτι είναι καλά Ευχαριστώ έκτο προτέρων

Τα χω δοκιμάσει και δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα.. Αν θες κάτι ελληνικό βγάζει ένα τρομερό φυσίγγι ο Ζώτος σε 36 Διασποράς αλλά και το 36αρι το απλό είναι καλό.

Τα χω δοκιμάσει και δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα.. Αν θες κάτι ελληνικό βγάζει ένα τρομερό φυσίγγι ο Ζώτος σε 36 Διασποράς αλλά και το 36αρι το απλό είναι καλό.
Το καλύτερο 36αρι διασποράς είναι το wolf το οποίο κρατάει και μέτρα για διασποράς ;)

Το καλύτερο 36αρι διασποράς είναι το wolf το οποίο κρατάει και μέτρα για διασποράς ;)

Και γω με του Ζώτου σε δοκιμές που χω κάνει έχω μείνει εντυπωσιασμένος.. Συν του οτι έχω πάρει αρκετά μακριά πουλιά.. Τα Wolf δεν τα χω δοκιμάσει αλλά μιας που το λες θα πάρω ένα κουτί.

Τι συγκρίνεις, η μπερετα έχει κ μεγαλύτερο κονο συναρμογής, μέγαλιτερο σε μήκος τσοκ κ ατσάλι στην καννη με εντελώς διαφορετική μοριακή συνοχή.
Η Μπενελι δεν ξέρω τι έχει όταν τις πιάνω στα χέρια μου παθαίνω αλλεργία
Η κενουρια extrima plush έχει τον κονο του 692
Αδερφέ πάρε οποιο καλάμι θες εεεε συγγνώμη berreta ήθελα να πω πλην φυσικά της θρυλικής 302 και έλα να την συγκρίνεις βλητικα με τη ραφαελο special lousso αυλός 18,3 και κάνη 71 εκ... Ούτε κώνους ούτε κωλους έκανε.. Εργοστασιακή. Ένα απ τα κορυφαία μοντέλα της benelli μαζί με τον πρώτο μαύρο αετό φυσικά... Ντουφεκια δηλητήριο. Καλά αν βάλω και κανα brilley κλαινε με μαύρο δάκρυ οι berreta.. Μην κοιτάτε μόνο συγκέντρωση σ ένα όπλο κοιτάξτε και διάτρηση και σύνολο σκαγιων αν πάνε ομοιόμορφα..

Αδερφέ πάρε οποιο καλάμι θες εεεε συγγνώμη berreta ήθελα να πω πλην φυσικά της θρυλικής 302 και έλα να την συγκρίνεις βλητικα με τη ραφαελο special lousso αυλός 18,3 και κάνη 71 εκ... Ούτε κώνους ούτε κωλους έκανε.. Εργοστασιακή. Ένα απ τα κορυφαία μοντέλα της benelli μαζί με τον πρώτο μαύρο αετό φυσικά... Ντουφεκια δηλητήριο. Καλά αν βάλω και κανα brilley κλαινε με μαύρο δάκρυ οι berreta.. Μην κοιτάτε μόνο συγκέντρωση σ ένα όπλο κοιτάξτε και διάτρηση και σύνολο σκαγιων αν πάνε ομοιόμορφα..

Να σαι καλά με έκανες και γέλασα.

Να σαι καλά με έκανες και γέλασα.
Εγώ πάλι όχι.. Μην κάθεστε στα πληκτρολόγια ελάτε να κάνουμε δοκιμές. Οι ανεβάστε βίντεο με τις δοκιμές σας όχι φώτο και να βάλω κι εγώ να δούμε ποιος θα γελάσει κ ποιος όχι... Και ξαναπροσθετω δεν μίλησα για τις νέες benelli που δεν ξέρω αν είναι καλές μιλάω για το όπλο μου που είναι του 20ου αιώνα με φοβερά μέταλλα.. Ενα θρυλικό όπλο η Altair lousso και μια 303 berreta είχαν υποταχθεί..

Εγώ πάλι όχι.. Μην κάθεστε στα πληκτρολόγια ελάτε να κάνουμε δοκιμές. Οι ανεβάστε βίντεο με τις δοκιμές σας όχι φώτο και να βάλω κι εγώ να δούμε ποιος θα γελάσει κ ποιος όχι... Και ξαναπροσθετω δεν μίλησα για τις νέες benelli που δεν ξέρω αν είναι καλές μιλάω για το όπλο μου που είναι του 20ου αιώνα με φοβερά μέταλλα.. Ενα θρυλικό όπλο η Altair lousso και μια 303 berreta είχαν υποταχθεί..

Εγω φίλε μου μια AL391 Urika 391 με 76cm κάννες και αυλό 18,3 την έχω 19 χρόνια και δεν μου περνάει με τπτ απο το μυαλό μου να την αλλάξω.. Και αν με ρωτάς έχω ρίξει πολύ "ξύλο" στο σκοπευτήριο ειδικότερα σε κάτι μάγκες με Benelli κλπ.. Όποτε αν είσαι ευχαριστημένος με το όπλο σου κράτα για τον εαυτό σου και ως εκεί.. Και στο λέω τελείως φιλικά έτσι.

Last edited:
Εγω φίλε μου μια AL391 Urika 391 με 71cm κάννες και αυλό 18,3 την έχω 19 χρόνια και δεν μου περνάει με τπτ απο το μυαλό μου να την αλλάξω.. Και αν με ρωτάς έχω ρίξει πολύ "ξύλο" στο σκοπευτήριο ειδικότερα σε κάτι μάγκες με Benelli κλπ.. Όποτε αν είσαι ευχαριστημένος με το όπλο σου κράτα για τον εαυτό σου και ως εκεί.. Και στο λέω τελείως φιλικά έτσι.
Δεν ξέρω σε ποιες benelli έριξες ξύλο όπως λες πάντως στην δική μου δύσκολα.. Και δν το λέω για να την παινέψω απλώς ειναι οπλαρα.. Είχα μ2 κ την έδωσα νύχτα.. Είχα crio και την έδωσα. Κυνήγησαν με browning b80 και παλι κλάμα. Αυτή εδώ ίσως πέτυχε η συνταγή τι να πω.. Γουρούνια κυνηγάω αλλά στις φασες με 36ρια percorso και 40ρια πέφτουν λες και τις χτύπησε ρεύμα.

Status
Not open for further replies.
Back