Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εντυπωσεις απο την stoeger 2000? Καποιο προβλημα?
Τι να σου πω δεν ξέρω, απλά το μόνο που ξέρω είναι ότι ο αδερφός του που του την έδωσε κυνηγαγε γουρούνια και παπί, καλή βλητική,και προβλήματα μηδέν, ακούω από κάτι άλλους ότι κόβει σιδηροδρομο,δεν έχει πάθει τίποτα μέχρι στιγμής

Τι να σου πω δεν ξέρω, απλά το μόνο που ξέρω είναι ότι ο αδερφός του που του την έδωσε κυνηγαγε γουρούνια και παπί, καλή βλητική,και προβλήματα μηδέν, ακούω από κάτι άλλους ότι κόβει σιδηροδρομο,δεν έχει πάθει τίποτα μέχρι στιγμής
Ωραιος!

Τελικά η δοκιμή έγινε στα 95 μτ αλλά το σεταπ με tungsten ν7 στα 36 γρ έβαλα και 1,2 βρομη που βοήθησε αρκετά εχτες ήταν σκέτο
12/70 cx2000 mg2 2,25 steel 24 36gr tungsten +1,2 στο ταχωγραφο εδηξε 445 στο 1 μτView attachment 9028
O steel με το xxf μπορεί να σου χαλάει την κατανομή.. δε θέλει στενό τσοκ αυτό το κυαθιο....

Τελικά η δοκιμή έγινε στα 95 μτ αλλά το σεταπ με tungsten ν7 στα 36 γρ έβαλα και 1,2 βρομη που βοήθησε αρκετά εχτες ήταν σκέτο
12/70 cx2000 mg2 2,25 steel 24 36gr tungsten +1,2 στο ταχωγραφο εδηξε 445 στο 1 μτView attachment 9028
95 μέτρα; o_O

O steel με το xxf μπορεί να σου χαλάει την κατανομή.. δε θέλει στενό τσοκ αυτό το κυαθιο....
Και ποιο στενό θέλει τα σκάγια δεν παραμορφώνονται καθόλου στην Αμερική τα ρίχνουμε με ,655 και ακόμα ποιο στενά και τα πάει καλύτερα καμία σχέση με τα μολιβδινα

Alex ρίξε με το comp να δεις τα χωντρα τα πάει μπάλα από 3 και κατο
Το comp Τεο μπηκε στην ακρη αμεσως γιατι δεν μου αρεσε ουτε σαν συγκεντρωση μακρια αλλα ουτε σαν δυναμη τουφεκιας, τα μαμα βγαζουν πολυ περισσοτερη δυναμη.
Εσύ πάντως φίλε Alex76 δεν χρειάζεσαι tungsten. Φοβερή βολή όπως πάντα.
Σ'ευχαριστω να εισαι καλα, ανηκω στους τυχερους και πετυχα πολυ καλο οπλο

έχω καποια και ίσως μπορέσω να ρίξω αυριο αν μου κάνει την χάρη ο καιρός και δεν βρέχει ,στα πόσα μέτρα και με τι τσοκ θες ;
Στα 40 μέτρα με σφιχτό τσοκ(2ρη)φίλε μου αν είναι εύκολο.. Αύριο βέβαια θα ρίξω κι εγώ μερικά 27βολα winchester.. Καλοδεχουμενες οι φώτο σου λοιπόν...

Status
Not open for further replies.
Back