Ανηξε τσοκ και ρηξε 60 μετρα.θαχης ενα πολη καλο διασπορας
Ανηξε τσοκ και ρηξε 60 μετρα.θαχης ενα πολη καλο διασπορας
Δεν είναι νικελ λείανση με γραφίτη έχουν υποστεί σκάγια με 5% αντιμόνιοΊσως τα καλύτερα σκάγια που υπάρχουν 5.5 νίκελ
Γενικά καλό φυσίγγι
Σκάγια έχει μέσα ο άνθρωπος....δν γέμισε με σιτάρι να σπείρει τα χωράφια.....Ανηξε τσοκ και ρηξε 60 μετρα.θαχης ενα πολη καλο διασπορας
Ωραίες τουφεκιές.....Καλησπέρα στην παρέα.
Σήμερα βρήκα το χρόνο να ρίξω 2 τουφεκιές (κυριολεκτικά) μια και οι γεωργικές δραστηριότητες δεν έχουν τελειωμό.
Δυστυχώς καμία από τις 2 δεν βρήκε κέντρο γιατί η κούραση δεν μου άφησε πολλά περιθώρια συν ότι δεν είχα βάλει και κανένα σημάδι στα χαρτόνια.
Οι βολές έγιναν στα 30 μέτρα σε 80×80 χαρτόνι.
1η με lambro skeet series 2 9.5×28 (πήγε λίγο πλάι και κάτω)
View attachment 9286
2η με lambro euromix 8/9x31 (πήγε λίγο πανω)
View attachment 9287
Η τρύπα που φαίνεται πάνω δεξιά είναι από τον συγκεντρωτηρα που καρφώθηκε στο χαρτόνι.
Ναι σωστά του Λονγκ ρειντζ είναι νίκελ αλλά και τα 2 μετά την βολή βγαίνουν σχεδόν ανέπαφαΔεν είναι νικελ λείανση με γραφίτη έχουν υποστεί σκάγια με 5% αντιμόνιο
Ωραίες τουφεκιές.....
Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω μερικά lambro series 2 28gr.....μόνο κ μόνο επιδεί είναι οικονομικό και λόγο της ΑS.......... και φένεται και καλό το άτιμο...
Τέλος για μένα τα λαμπρο όπως και άλλες δυο μάρκες.... μαχαίρι... ούτε δώρο να μου τα κάνουν.... μια παροιμία λέει γάτος πηδάει γάτος σκούζει.. ας πρόσεχαν τις κινήσεις τους.. έπαιρνα μόνο καφέ έτσι γιατί μου άρεσαν και έλεγα ας πάρω και κανένα αγοραστό.... με τις τελευταίες μαγκιές με έδιωξαν ακόμα περισσότερο.....Ωραίες τουφεκιές.....
Πολύ θα ήθελα να δοκιμάσω μερικά lambro series 2 28gr.....μόνο κ μόνο επιδεί είναι οικονομικό και λόγο της ΑS.......... και φένεται και καλό το άτιμο...
Τέλος για μένα τα λαμπρο όπως και άλλες δυο μάρκες.... μαχαίρι... ούτε δώρο να μου τα κάνουν.... μια παροιμία λέει γάτος πηδάει γάτος σκούζει.. ας πρόσεχαν τις κινήσεις τους.. έπαιρνα μόνο καφέ έτσι γιατί μου άρεσαν και έλεγα ας πάρω και κανένα αγοραστό.... με τις τελευταίες μαγκιές με έδιωξαν ακόμα περισσότερο.....
Και την εχω μπολικη και καθετε και εχω και BeneliGranular φιλαράκι.. φωτιά και τσεκούρι... με τη benello 3* κάνει αγιους στα φασσια νο7 πάντα...
Έπρεπε να είχε καεί η μισή....Και την εχω μπολικη και καθετε και εχω και Beneli
το νο9.5 θελει πιο μεγαλη προσκοπευση απ το νο8Μέχρι τώρα τα εχω ρίξει στο κυνήγι τα 28 και ειμαι πολύ ικανοποιημένος, απλά την τελευταία φορά που πήγα να τα πάρω είχαν εξαντληθεί.
Αλλά θα δοκιμαστεί και αυτό στο χαρτί, σύντομα εύχομαι.
Ενώ και το 24 βγάζει σχετικά καλή τουφεκιά δεν μου έχει κάτσει καλά μέχρι τώρα στο κυνήγι. Παρότι έχει σχεδόν 100 σκάγια πιο πολλά από το 28 νο8 πολλά πουλιά είχαν αρκετά τραύματα αλλά ζωντανά και αρκετά έφυγαν με κάποια πούπουλα λιγότερα...
Δεν θέλω γιατί μπορεί να θεωρηθεί πως εκθέτω το φορουμ και δε θέλω καθόλου...Μπορείς να γράψεις το λόγο αν επιτρέπεται;
Πληροφοριακά ρωτάω μιας και φέτος εχω ξεκινήσει να τα Ρίχνω...
Δεν θέλω γιατί μπορεί να θεωρηθεί πως εκθέτω το φορουμ και δε θέλω καθόλου...
το νο9.5 θελει πιο μεγαλη προσκοπευση απ το νο8
το σειρα2 28 γαζωνει παντως δουλεμενο σε 18.4 και 18.5 αυλους δικαννακια
Μέχρι τώρα τα εχω ρίξει στο κυνήγι τα 28 και ειμαι πολύ ικανοποιημένος, απλά την τελευταία φορά που πήγα να τα πάρω είχαν εξαντληθεί.
Αλλά θα δοκιμαστεί και αυτό στο χαρτί, σύντομα εύχομαι.
Ενώ και το 24 βγάζει σχετικά καλή τουφεκιά δεν μου έχει κάτσει καλά μέχρι τώρα στο κυνήγι. Παρότι έχει σχεδόν 100 σκάγια πιο πολλά από το 28 νο8 πολλά πουλιά είχαν αρκετά τραύματα αλλά ζωντανά και αρκετά έφυγαν με κάποια πούπουλα λιγότερα...
Εχει την τιμητικη της η sipe η παλιαΈπρεπε να είχε καεί η μισή....
Τώρα μου βάζεις δύσκολα...... η μελαχρινή έχει πάντα τα πρωτεία...Εχει την τιμητικη της η sipe η παλια
Την εχω βρη στο 16αριΤώρα μου βάζεις δύσκολα...... η μελαχρινή έχει πάντα τα πρωτεία...