Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Η πιο γρήγορη από όλες με διάφορα η d20.....
Γιαννη κ Δημητρη , την παροιμια ελα παππου να σου δειξω τα αμπελια σου την ξερετε ;
[/QUOTE]
Ναι την ξέρω. λάθος κατάλαβες για να την αναφέρεις. Κανένας δεν ήρθε να σου δείξει κάτι. Απάντηση πήρες στην ερώτηση σου
[/QUOTE]
Γιαννη εχω προσωπικη πειρα κ απο D20 αλλα κ απο Drago .Ειχα γραψει στον Κωστα τον Wincester οτι ειναι η πιο γρηγορη στα 32 γρ .Η ερωτηση που ειχα κανει ηταν για να γραψουν κ αλλοι ιδιογομωτες την γνωμη τους

Γιαννη κ Δημητρη , την παροιμια ελα παππου να σου δειξω τα αμπελια σου την ξερετε ;
Ναι την ξέρω. λάθος κατάλαβες για να την αναφέρεις. Κανένας δεν ήρθε να σου δείξει κάτι. Απάντηση πήρες στην ερώτηση σου
[/QUOTE]
Γιαννη εχω προσωπικη πειρα κ απο D20 αλλα κ απο Drago .Ειχα γραψει στον Κωστα τον Wincester οτι ειναι η πιο γρηγορη στα 32 γρ .Η ερωτηση που ειχα κανει ηταν για να γραψουν κ αλλοι ιδιογομωτες την γνωμη τους
[/QUOTE]
καλα έκανες Κ αυτό κάναμε.
Ξέρω τις γνώσεις σου στην ιδιογωμοση
Την παροιμία δεν κατάλαβα γιατί την ανέφερες αφού επιδιώξες κατάθεση περισσότερων απόψεων για την d20.
Δεν επιχειρήσαμε να σου διδάξουμε κάτι

δεν μου πολυαρεσουν στρατο!εσενα σου αρεσουνε?
Απο δυναμη κρουσης πανε καλα. Μιλωντας για φισιγγια εμποριου να σου πω την αληθεια θα τα αλλαζα με F2 long range 36 gr.... Βεβαια αν δε κυνηγησεις με τα φυσιγγια δε μπορεις να καταδικαζεις κιολας.....

Γιαννη στα χερια καποιον παει καλυτερα...
430 αρχικη δινει η εταιρια
Η εταιρια.αλο η πραξη.αν την φουσοσης 2.30χ38 ας πουμε θα τα πιασης.αλα αλα μπαρ??? Σηγκετροση???εκει την θελο την να την κανω την βοβμα αν ειναι διασπορας

Η εταιρια.αλο η πραξη.αν την φουσοσης 2.30χ38 ας πουμε θα τα πιασης.αλα αλα μπαρ??? Σηγκετροση???εκει την θελο την να την κανω την βοβμα αν ειναι διασπορας
Γιαννη εγω δεν την εχω την MG2... Και για την εμπειρια που εχω δε το σκεφτομαι καν να την παρω....
Ο Μιχαλος λεει οτι θελει φροντιδα και προδερμ για να δουλεψει....... .sarcastic. .sarcastic. .sarcastic.

Αλλη μια δοκιμη στα γρηγορα, αφιερωμενη στον Νικολη που μου ειχε προτεινει το συγκεκριμενο φυσιγγι...mythos 37gr fiber no4 παλι με Kicks αλλα αυτη τη φορα στα 71 μετρα πιο πολυ απο περιεργεια για να δω μεχρι που μπορει να κρατησει η μαλλινη ταπα...
Μολις πηγα και πηρα το χαρτονι παντως εμεινα να το κοιταω... .yel.
20200210_090534.jpg

Αλλη μια δοκιμη στα γρηγορα, αφιερωμενη στον Νικολη που μου ειχε προτεινει το συγκεκριμενο φυσιγγι...mythos 37gr fiber no4 παλι με Kicks αλλα αυτη τη φορα στα 71 μετρα πιο πολυ απο περιεργεια για να δω μεχρι που μπορει να κρατησει η μαλλινη ταπα...
View attachment 9383
Εσυ ρε φιλε εχεις καταριψει ολους τους μυθους με το οπλο σου.....
.congrats. .congrats. .congrats.

View attachment 9383
ολο και το χοντρενεις το παιχνιδι ρε φιλαρακι ! .big smile. τι εγινε που ειναι τα εξαρια!.yelling.

Εσυ ρε φιλε εχεις καταριψει ολους τους μυθους με το οπλο σου.....
.congrats. .congrats. .congrats.
Θα αρχισω να πινω μπυρα Μυθος σε λιγο... .yel.
ολο και το χοντρενεις το παιχνιδι ρε φιλαρακι ! .big smile. τι εγινε που ειναι τα εξαρια!.yelling.
Τα εξαρια φιλε τα εξαντλησα πελον στις δοκιμες και δοκιμαζω τα χοντρα τωρα...για τιποτα φασσες παρα πολυ μακρινες λεει ενα τετοιο 4αρι παντως, αλλα απο φετος δοκιμες για να ξερω τι θα ριξω στον λαγο την καινουρια σεζον!

Θα αρχισω να πινω μπυρα Μυθος σε λιγο... .yel.

Τα εξαρια φιλε τα εξαντλησα πελον στις δοκιμες και δοκιμαζω τα χοντρα τωρα...για τιποτα φασσες παρα πολυ μακρινες λεει ενα τετοιο 4αρι παντως, αλλα απο φετος δοκιμες για να ξερω τι θα ριξω στον λαγο την καινουρια σεζον!
Παντού υπάρχει ένας μύθος.... .yel. .yel. .sarcastic..sarcastic.

View attachment 9383
Είσαι έτοιμος για hi pheasant παίχτη ! Δεν συγκρίνονται τα σκάγια του mythos με τα βούτυρα της Ελλάδας .sarcastic.

Λοιπόν οι βελτιώσεις έγιναν όπως ζήτησαν τα φιλαράκια μου .love.
36gr mb36 no4 207 σκάγια ακριβώς.. στο χαρτί 161...
τσοκ το δρεπάνι του χάρου goose μέτρα 47 κορδελατα... θερμοκρασία 13 βαθμοί...
Φονιάδες των λαγών brown-ακιδες...
Κάτι αρχίζει να γίνεται...:rolleyes:

Status
Not open for further replies.
Back