Εχω ακουσει για ενα ρελιαστο στα 36γρ Ν4 που βγαζει 83%Σκορπάνε φιλαράκι....
στα 52 μετρα με 2* εργοστασιακο....ισχυει?
Εχω ακουσει για ενα ρελιαστο στα 36γρ Ν4 που βγαζει 83%Σκορπάνε φιλαράκι....
Εκανα μερικες δοκιμες σημερα στα γρηγορα με ψιλοβροχο και αρκετο αερα, τα χαρτονια ειναι πολυ μικρα 75×74 και εριξα κοντα να βγαλω συμπερασμα, γιατι μακρια με τοσο μικρο χαρτονι και αερα δεν ειναι οτι καλυτερο...εριξα βεβαια ενα mythos mg2 40gr no3 στα 51 μετρα αλλα ειχα βαλει το χαρτονι στραβα γιατι δεν στεκοταν αλλιως.
Και οι τρεις δοκιμες ειναι με Kicks xfull και οσα σκαγια εχουν τα χαρτονια αντιστοιχουν σε 76αρη κυκλο μιας και ειναι 74×75 οι διαστασεις, κοβει βεβαια λιγο απο τον κυκλο αλλα δεν πειραζει...
View attachment 9765View attachment 9766View attachment 9767
Ποιό πουλάκι στο είπε;;;Εχω ακουσει για ενα ρελιαστο στα 36γρ Ν4 που βγαζει 83%
στα 52 μετρα με 2* εργοστασιακο....ισχυει?
Με 5C ακομα κατω θα εμφανιστουν και αυταΠοιό πουλάκι στο είπε;;;
Να που τα καλά νέα καμιά φορά μαθαίνονται γρήγορα.... μου λείπουν ακόμη 38 σκάγια ρε γαμώτο.....που να πήγαν;;;
Με 5C ακομα κατω θα εμφανιστουν και αυτα
Ωραιος! Να σαι καλα που βαζεις καμια φωτο και βλεπουμε τι γινεται σε αυτες τις αποστασεις (με τα αναλογα εργαλεια...)!!!Τελευταιες δοκιμες σημερα ετσι για να ριξω κανενα φυσιγγι παλι...f2 34 no4 και psb1 34 νο3 φορτωμενο για κρυο! Φιλε μου @ΝίκοςΠ σωστη η παρατηρηση σου αλλα εχω βαλει και μερικες δοκιμες με μαμα φουλ με τριαρι αλλα και με το ic του οπλου.
Στο 99% των δοκιμων ομως που ειναι αρκετα μακρινες χρησιμοποιω το Κικς που ειναι 1.01 συσφιξη και το goose που κι αυτο εχει αποδοση full και xfull γιατι μ'αυτα κυνηγαω παντα, οι δοκιμες ειναι ξανα με το kicks με χαρτονια παλι 74×75
View attachment 9776
View attachment 9777
Άλεξ φτωχά τα αποτελέσματα για κικς τα φισεκια δεν είναι και τα καλύτερα στα ίδια μέτρα με ιδιογωμοση ν3 βάζω τουλάχιστον 80 σκάγια με την 1100 και κικς xfΤελευταιες δοκιμες σημερα ετσι για να ριξω κανενα φυσιγγι παλι...f2 34 no4 και psb1 34 νο3 φορτωμενο για κρυο! Φιλε μου @ΝίκοςΠ σωστη η παρατηρηση σου αλλα εχω βαλει και μερικες δοκιμες με μαμα φουλ με τριαρι αλλα και με το ic του οπλου.
Στο 99% των δοκιμων ομως που ειναι αρκετα μακρινες χρησιμοποιω το Κικς που ειναι 1.01 συσφιξη και το goose που κι αυτο εχει αποδοση full και xfull γιατι μ'αυτα κυνηγαω παντα, οι δοκιμες ειναι ξανα με το kicks με χαρτονια παλι 74×75
View attachment 9776
View attachment 9777
Λογικο δεν είναι ρε τεο; Εμπορικά φυσιγγια είναι απλά.. δίχως αλεύρι δίχως ειδικά σκάγια.. με ιδιογομωση και τα 80 λίγα είναι...Άλεξ φτωχά τα αποτελέσματα για κικς τα φισεκια δεν είναι και τα καλύτερα στα ίδια μέτρα με ιδιογωμοση ν3 βάζω τουλάχιστον 80 σκάγια με την 1100 και κικς xf
Δεν θα περάσει, απλά τα 3 σκάγια = 6 ποδόλιβρες θα επιφέρουν τραυματικό σοκ2 ποδολιβρες ανά σκαι πιστεύω είναι λίγο για το πράσινο μπορεί να κάνω και λάθος αν το πάρει στήθος νομίζω δεν θα περάσει μέσα
Καταραμενη φτωχεια...Άλεξ φτωχά τα αποτελέσματα για κικς τα φισεκια δεν είναι και τα καλύτερα στα ίδια μέτρα με ιδιογωμοση ν3 βάζω τουλάχιστον 80 σκάγια με την 1100 και κικς xf
Fiber ole!!!Εκανα μερικες δοκιμες σημερα στα γρηγορα με ψιλοβροχο και αρκετο αερα, τα χαρτονια ειναι πολυ μικρα 75×74 και εριξα κοντα να βγαλω συμπερασμα, γιατι μακρια με τοσο μικρο χαρτονι και αερα δεν ειναι οτι καλυτερο...εριξα βεβαια ενα mythos mg2 40gr no3 στα 51 μετρα αλλα ειχα βαλει το χαρτονι στραβα γιατι δεν στεκοταν αλλιως.
Και οι τρεις δοκιμες ειναι με Kicks xfull και οσα σκαγια εχουν τα χαρτονια αντιστοιχουν σε 76αρη κυκλο μιας και ειναι 74×75 οι διαστασεις, κοβει βεβαια λιγο απο τον κυκλο αλλα δεν πειραζει...
View attachment 9765View attachment 9766View attachment 9767
66.6% ? Αντιχριστη συγκέντρωση,Χαρτονι 74×75 36 μετρα, mythos mg2 37 no4 fiber τσοκ goose με 17 βαθμους
View attachment 9876
Τα πατάς με μαρκαδόρο και φαίνονται έτσι?Χαρτονι 74×75 36 μετρα, mythos mg2 37 no4 fiber τσοκ goose με 17 βαθμους
View attachment 9876
69.4 τη βγάζω εγώ Johnny... απεταξάμην66.6% ? Αντιχριστη συγκέντρωση,
69.4 τη βγάζω εγώ Johnny... απεταξάμην
Τα μαρκαρα στο κινητο γιατι δεν ηταν ασπρο το χαρτονι για να φαινονται καλυτεραΤα πατάς με μαρκαδόρο και φαίνονται έτσι?