Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εκανα μερικες δοκιμες σημερα στα γρηγορα με ψιλοβροχο και αρκετο αερα, τα χαρτονια ειναι πολυ μικρα 75×74 και εριξα κοντα να βγαλω συμπερασμα, γιατι μακρια με τοσο μικρο χαρτονι και αερα δεν ειναι οτι καλυτερο...εριξα βεβαια ενα mythos mg2 40gr no3 στα 51 μετρα αλλα ειχα βαλει το χαρτονι στραβα γιατι δεν στεκοταν αλλιως.
Και οι τρεις δοκιμες ειναι με Kicks xfull και οσα σκαγια εχουν τα χαρτονια αντιστοιχουν σε 76αρη κυκλο μιας και ειναι 74×75 οι διαστασεις, κοβει βεβαια λιγο απο τον κυκλο αλλα δεν πειραζει...
View attachment 9765View attachment 9766View attachment 9767

Αλεξανδρε καλη σου μερα φιλε μου!!! ΑΞΙΟΣ.....για τις δοκιμες σου.....και μπραβο σου!! Δεν μπορουν ομως
ολοι οι συναδελφοι να εχουν σαφη εικονα για το φυκεκια που δοκιμαζεις.....εννοω οτι χρησιμοποιεις
εξτρα φουλ τσοκ.....ποσοι απο τους συναδελφους εχουν τα τσοκ σου ?? Το 10 - 20 - 30% ....ολοι οι υπολοιποι
που δουλευουν μαμα τσοκ.....αυτες τις ''τουφεκιες'' μονο στον υπνο τους θα δουν και θα τις εχουν.
Σιγουρα καταλαβαινεις τι εννοω.....οπως και ναχει.....εισαι ΑΞΙΕΠΑΙΝΟΣ , για αυτο που κανεις και την
προσφορα σου φιλε!!!!

Εχω ακουσει για ενα ρελιαστο στα 36γρ Ν4 που βγαζει 83%
στα 52 μετρα με 2* εργοστασιακο....ισχυει?
Ποιό πουλάκι στο είπε;;; :cool:.think.
Να που τα καλά νέα καμιά φορά μαθαίνονται γρήγορα.... .sarcastic. μου λείπουν ακόμη 38 σκάγια ρε γαμώτο.....που να πήγαν;;; .sarcastic.

Τελευταιες δοκιμες σημερα ετσι για να ριξω κανενα φυσιγγι παλι...f2 34 no4 και psb1 34 νο3 φορτωμενο για κρυο! Φιλε μου @ΝίκοςΠ σωστη η παρατηρηση σου αλλα εχω βαλει και μερικες δοκιμες με μαμα φουλ με τριαρι αλλα και με το ic του οπλου.
Στο 99% των δοκιμων ομως που ειναι αρκετα μακρινες χρησιμοποιω το Κικς που ειναι 1.01 συσφιξη και το goose που κι αυτο εχει αποδοση full και xfull γιατι μ'αυτα κυνηγαω παντα, οι δοκιμες ειναι ξανα με το kicks με χαρτονια παλι 74×75
20200223_121126.jpg
20200223_121016.jpg

Τελευταιες δοκιμες σημερα ετσι για να ριξω κανενα φυσιγγι παλι...f2 34 no4 και psb1 34 νο3 φορτωμενο για κρυο! Φιλε μου @ΝίκοςΠ σωστη η παρατηρηση σου αλλα εχω βαλει και μερικες δοκιμες με μαμα φουλ με τριαρι αλλα και με το ic του οπλου.
Στο 99% των δοκιμων ομως που ειναι αρκετα μακρινες χρησιμοποιω το Κικς που ειναι 1.01 συσφιξη και το goose που κι αυτο εχει αποδοση full και xfull γιατι μ'αυτα κυνηγαω παντα, οι δοκιμες ειναι ξανα με το kicks με χαρτονια παλι 74×75
View attachment 9776
View attachment 9777
Ωραιος! Να σαι καλα που βαζεις καμια φωτο και βλεπουμε τι γινεται σε αυτες τις αποστασεις (με τα αναλογα εργαλεια...)!!!

View attachment 9776
View attachment 9777
Άλεξ φτωχά τα αποτελέσματα για κικς τα φισεκια δεν είναι και τα καλύτερα στα ίδια μέτρα με ιδιογωμοση ν3 βάζω τουλάχιστον 80 σκάγια με την 1100 και κικς xf

Συνεχίζεται η "οιωνοσκοπία", 4ος γύρος ελπίζω να τελειώσω με τεχνητό knock out στον 6ο γύρο. Το τραυματικό σοκ παραμένει το μεγάλο φαβορί και οι κατανομές του Alex76 είναι η απόδειξη πως με 2 ποδόλιβρες ανά σκάγι, επαρκούν όταν 3 σκάγια κτυπήσουν μια πάπια. Στη χήνα η απαίτηση ανεβαίνει σε 4 ποδόλιβρες ανά σκάγι. Ο φασιανός είναι στη 1.75 ποδόλιβρες και στα μικρότερα πτηνά (φάσσα, σαρσέλα, μπεκάτσα, πέρδικα, κλπ.) αρκεί η 1 ποδόλιβρα ανά σκάγι. Για όλα τα ανωτέρω πτηνά, θέλουμε τουλάχιστον 3 σκάγια που θα κοντράρουν/διατρήσουν το δέρμα και θα αφήσουν την ενέργειά τους στο πτηνό.

Attachments

• P2230001.JPG
    P2230001.JPG
    275,5 KB · Προβολές: 33
Άλεξ φτωχά τα αποτελέσματα για κικς τα φισεκια δεν είναι και τα καλύτερα στα ίδια μέτρα με ιδιογωμοση ν3 βάζω τουλάχιστον 80 σκάγια με την 1100 και κικς xf
Λογικο δεν είναι ρε τεο; Εμπορικά φυσιγγια είναι απλά.. δίχως αλεύρι δίχως ειδικά σκάγια.. με ιδιογομωση και τα 80 λίγα είναι...

2 ποδολιβρες ανά σκαι πιστεύω είναι λίγο για το πράσινο μπορεί να κάνω και λάθος αν το πάρει στήθος νομίζω δεν θα περάσει μέσα
Δεν θα περάσει, απλά τα 3 σκάγια = 6 ποδόλιβρες θα επιφέρουν τραυματικό σοκ

Εκανα μερικες δοκιμες σημερα στα γρηγορα με ψιλοβροχο και αρκετο αερα, τα χαρτονια ειναι πολυ μικρα 75×74 και εριξα κοντα να βγαλω συμπερασμα, γιατι μακρια με τοσο μικρο χαρτονι και αερα δεν ειναι οτι καλυτερο...εριξα βεβαια ενα mythos mg2 40gr no3 στα 51 μετρα αλλα ειχα βαλει το χαρτονι στραβα γιατι δεν στεκοταν αλλιως.
Και οι τρεις δοκιμες ειναι με Kicks xfull και οσα σκαγια εχουν τα χαρτονια αντιστοιχουν σε 76αρη κυκλο μιας και ειναι 74×75 οι διαστασεις, κοβει βεβαια λιγο απο τον κυκλο αλλα δεν πειραζει...
View attachment 9765View attachment 9766View attachment 9767
Fiber ole!!!

Status
Not open for further replies.
Back