Στο 2.79 τα δίνουν οι θεωρητικοί στο χαρτί, αλλά υπολόγισε ότι Νο 5 = +0.20mm και Νο 7 = -0.20mm οπότε μια χαρά είναι. Επίσης τα αμερικάνικα standards ειναι διαφορετικά των Ευρωπαικών (6αρι αμερικάνικο = 5αρι ευρωπαικό), βάλε και την απόκλιση των μηχανών ΑΡΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ !!!Για πείτε μου είναι σωστά αυτά τα νούμερα για 6 νίκελ η δεν μετράει το μαραφετι μου καλά η κάνω κάτι πάθος
View attachment 9482View attachment 9483
Όσο το έβγαλε η μηχανή θα είναι και όσο το βάπτισε ο κατασκευαστής του. Από 2.65 μέχρι και 2.85 θα το βρεις, πάλι 6αρι θα επιμένει να ονομάζεταιΝαι αλλά αν μετρήσω ένα μη νίκελ 6αρι θα έχει το ίδιο πάχος?
Γιατί αν ναι αλλάζουν τα κοζια
Για πείτε μου είναι σωστά αυτά τα νούμερα για 6 νίκελ η δεν μετράει το μαραφετι μου καλά η κάνω κάτι πάθος
View attachment 9482View attachment 9483
Πολυ ωραια κατανομη εκανε με τα νυχια της η γατα ρεΕίπα σήμερα να κάνω μια πρόχειρη δοκιμή
(από περιέργεια) με την γιαγιά Winchester SX1 και το φυσιγγάκι του fantom.....
Όπλο: Winchester SX1 76cm 1* (αχρωμίωτη)
Χαρτόνι: 80×80cm
Φυσίγγι: Fantom Fanatic 30gr No:8
Θερμοκρασία: 13oC
Υγρασία: 57%
View attachment 9594
View attachment 9595
View attachment 9596
Για να πω κ την αλήθεια λόγω γραμμαρίων φυσιγγίου περίμενα πιο ανοιχτή κατομή....κατά τ'άλλα πιστεύω καλά τα πήγε.....
Μια χαρα τουφεκια ειναι και αρκετα μαζεμενο κεντρο γι αυτα τα μετρα..τι σου κανουν τα οπλα μιας ηλικιαςΕίπα σήμερα να κάνω μια πρόχειρη δοκιμή
(από περιέργεια) με την γιαγιά Winchester SX1 και το φυσιγγάκι του fantom.....
Όπλο: Winchester SX1 76cm 1* (αχρωμίωτη)
Χαρτόνι: 80×80cm
Φυσίγγι: Fantom Fanatic 30gr No:8
Θερμοκρασία: 13oC
Υγρασία: 57%
View attachment 9594
View attachment 9595
View attachment 9596
Για να πω κ την αλήθεια λόγω γραμμαρίων φυσιγγίου περίμενα πιο ανοιχτή κατομή....κατά τ'άλλα πιστεύω καλά τα πήγε.....
B&P MG2 MYTHOS 36HV N°4NiΚαναμε καποιες δοκιμες με τον Μιχαλο σημερα για να βγαλουμε καποια συμπερασματα....
View attachment 9378
Εύγε για την παρουσίαση!!!B&P MG2 MYTHOS 36HV N°4Ni
View attachment 9603
Διαίρεσα τον κύκλο των 76cm σε 12 μέρη για να μπορέσω να κάνω μια ποιο αναλυτική αξιολόγηση της κατανομής . Το κάθε τμήμα έχει εμβαδό 368cm² που αντιστοιχεί περίπου στην επιφάνεια ενός λαγού της Κρήτης και παραπάνω από τη μισή ενός λαγού της Β. Ελλάδας (δλδ όσο και τα ζωτικά σημεία του) .
Κάθε τμήμα πρέπει να έχει τουλάχιστον 4 σκάγια των 3.1mm για την άμεση καταβολή του .
Αν είμαστε λοιπόν πάνω στο θήραμα το φυσίγγι αυτό δεν θα μας απογοητεύσει ποτέ !!
36 μετρα ΓιαννηΕύγε για την παρουσίαση!!!
Μέτρα???
Σωστά . Οπότε Alex , καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει άμα το ρίξεις εσύ με τον 18.6 και το Kicks Full !!36 μετρα Γιαννη
B&P MG2 MYTHOS 36HV N°4Ni
View attachment 9603
Διαίρεσα τον κύκλο των 76cm σε 12 μέρη για να μπορέσω να κάνω μια ποιο αναλυτική αξιολόγηση της κατανομής . Το κάθε τμήμα έχει εμβαδό 368cm² που αντιστοιχεί περίπου στην επιφάνεια ενός λαγού της Κρήτης και παραπάνω από τη μισή ενός λαγού της Β. Ελλάδας (δλδ όσο και τα ζωτικά σημεία του) .
Κάθε τμήμα πρέπει να έχει τουλάχιστον 4 σκάγια των 3.1mm για την άμεση καταβολή του .
Αν είμαστε λοιπόν πάνω στο θήραμα το φυσίγγι αυτό δεν θα μας απογοητεύσει ποτέ !!
Κατευθείαν 63Σωστά . Οπότε Alex , καταλαβαίνεις τι έχει να γίνει άμα το ρίξεις εσύ με τον 18.6 και το Kicks Full !!
Και με το προηγουμενο την ειχε αλλα στα 20 μετρα αχαχαχαχαΠες μας κ την συνταγη george!! Αυτη την αποδοση την ειχες κ με το προηγουμενο οπλο σου?
Επιστημονικη αναλυση φιλε!!!B&P MG2 MYTHOS 38HV N°3Ni - 100εντός 51εκτός V1 420.1m/s
BREDA ASTRO 18.3mm Hyper Choke Full 36m 12°C H65%
View attachment 9614
Ακόμα πιο σωστά , διαίρεσα τον εξωτερικό κύκλο των 76cm σε 12 μέρη έτσι ώστε το κάθε τμήμα να έχει εμβαδό περίπου 277cm² , όσο δλδ και τα ζωτικά του όργανα .
Και τα δυο μαζί συνεχόμενα τμήματα θα έχουν εμβαδό 554cm² που αντιστοιχεί περίπου στην επιφάνεια ενός λαγού .
Κάθε τμήμα πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 σκάγια των 3.3mm για την άμεση καταβολή του .
Αν αναλογιστούμε την ενέργεια που κρατάει ένα σκάγι 3.3mm , τα 45m τα έχει άνετα .
Υπό κάποιες προϋποθέσεις ίσως και παραπάνω .
Ασε ρε να ξεπουλήσει πρώτα η kicks και μετα να παρει σειρα παλι η PatternmasterΕπιστημονικη αναλυση φιλε!!!
Περιμενω κι εγω κατι mythos 40gr no3 αλλα και το fiber 37 no4 να κανω καμια δοκιμη, καλο το kicks xfull στο χαρτονι αλλα στο τερεν προτιμω το goose, μου δινει πουλια σε τελειως τρελες αποστασεις!
Εχεις αλλαξει μπαταριες στο αποστασιομετρο?Επιστημονικη αναλυση φιλε!!!
Περιμενω κι εγω κατι mythos 40gr no3 αλλα και το fiber 37 no4 να κανω καμια δοκιμη, καλο το kicks xfull στο χαρτονι αλλα στο τερεν προτιμω το goose, μου δινει πουλια σε τελειως τρελες αποστασεις!
Για αλλη μια φορα σε παραδεχομαι....B&P MG2 MYTHOS 38HV N°3Ni - 100εντός 51εκτός V1 420.1m/s
BREDA ASTRO 18.3mm Hyper Choke Full 36m 12°C H65%
View attachment 9614
Ακόμα πιο σωστά , διαίρεσα τον εξωτερικό κύκλο των 76cm σε 12 μέρη έτσι ώστε το κάθε τμήμα να έχει εμβαδό περίπου 277cm² , όσο δλδ και τα ζωτικά του όργανα .
Και τα δυο μαζί συνεχόμενα τμήματα θα έχουν εμβαδό 554cm² που αντιστοιχεί περίπου στην επιφάνεια ενός λαγού .
Κάθε τμήμα πρέπει να έχει τουλάχιστον 3 σκάγια των 3.3mm για την άμεση καταβολή του .
Αν αναλογιστούμε την ενέργεια που κρατάει ένα σκάγι 3.3mm , τα 45m τα έχει άνετα .
Υπό κάποιες προϋποθέσεις ίσως και παραπάνω .