Έχω σταθερά 1-3 18.2 και 2-4 18.4.........Αγορασε και ενα τσοκ ΦΡΕΝΟΥ....Θα δεις αλλα πραγματα φιλε....σε ολες τις γομωσεις!!!
Έχω σταθερά 1-3 18.2 και 2-4 18.4.........Αγορασε και ενα τσοκ ΦΡΕΝΟΥ....Θα δεις αλλα πραγματα φιλε....σε ολες τις γομωσεις!!!
Μιλτο αμα ειναι καποιος φαρμακοχερης εχει αποτελεσματα με λιγα γρ.Αν δεις τωρα πια τα φυσιγγια τουςΑλεξ και ομως τα γραμμαρια εχουν καποια αναφορα..παρε παραδειγμα τους αγγλους που ριχνουν 28 γραμμαρια 6αρια σε φασιανο που δεν τον λες και το πιο μαλακο πουλι και ομως εχουν αποτελεσμα..εχω κυνηγησει και φασσα με 28γραμμαρια 5.5 κοντρα δοση και τα πουλια επεφταν σαν να τρακαραν σε τοιχο..δεν βγαζουμε βεβαια αχρηστα και τα παραπανω γραμμαρια αλλα οπως λες ειναι αναλογα με το θηραμα και το νουμερο των σκαγιων που θα το καταβαλλουν
Με τα συμβατικά πολλες φορες εχω καταλάβει να σκοτώνω με την Περιφέρεια μια στο περιπου σκοπευση, με αυστηρό φρενατου δεν το εχω δει! Απόψεις ανταλλάσουμε και κάθε άποψη φυσικά και είναι σεβαστή!Ηλια σαφως και σεβομαι αυτο που λες....το κοντακι το ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑ....Τωρα για την σκοπευση....εαν βρεις
την προσκοπευση....τα πραγματα ειναι ποιο ευκολα απο τα τσοκ μαμα....παντα κρινοντας απο τον εαυτο μου !!!!
Σιγουρα στο κυνηγι βασικα θες την χρυση τομη φυσιγγι που ταιριαζει στο οπλο σου που θα σου δωσει το θηραμα..οντως ολες οι εταιριες εχουν ανεβει σε γραμμαρια αλλα αν δεις δεν ξεφευγουν και πολυ δηλαδη μεχρι 36 το πολυ..παραπανω δεν πιστευω οτι εχουν χρησιμοτητα ειδικα στα ελληνικα δεδομενα..μια τσιχλα θα πεσει με ταβανι 28 γραμμαρια ή ενας λαγος θα χτυπηθει με μαξ τα 34Μιλτο αμα ειναι καποιος φαρμακοχερης εχει αποτελεσματα με λιγα γρ.Αν δεις τωρα πια τα φυσιγγια τους
εχουν ανεβει κατα πολυ σε γραμμαρια.Πανε οι εποχες των φυσιγγιων μιας ουγγιας σε 6αρια.Μονο σε φασσες
τα βαζουν γιατι πανω απο 30 μετρα δεν βγαινουν.Τωρα αυτο που ειπα ειναι πιστευω ο κανονας,δεν νομιζω
οτι θελει να παει καποιος στο κυνηγι και να περναει απο την τρυπα της βελονας καθε φορα που σηκωνει οπλο.
Με τα συμβατικά πολλες φορες εχω καταλάβει να σκοτώνω με την Περιφέρεια μια στο περιπου σκοπευση, με αυστηρό φρενατου δεν το εχω δει! Απόψεις ανταλλάσουμε και κάθε άποψη φυσικά και είναι σεβαστή!
Σωστα!Εγω θα ελεγα το φασμα 28-38 για τα κυνηγια εδω ειναι κομπλε.Σιγουρα στο κυνηγι βασικα θες την χρυση τομη φυσιγγι που ταιριαζει στο οπλο σου που θα σου δωσει το θηραμα..οντως ολες οι εταιριες εχουν ανεβει σε γραμμαρια αλλα αν δεις δεν ξεφευγουν και πολυ δηλαδη μεχρι 36 το πολυ..παραπανω δεν πιστευω οτι εχουν χρησιμοτητα ειδικα στα ελληνικα δεδομενα..μια τσιχλα θα πεσει με ταβανι 28 γραμμαρια ή ενας λαγος θα χτυπηθει με μαξ τα 34
Ναι, σίγουρα κόβει καλυτερα και ίσως και με πιο πολυ δυναμη!Σαφως αποψεις ανταλλασσουμε....εγραψα πριν ....κρινοντας απο τον εαυτο μου.....εμενα το τσοκ φρενου
με εκανε ''μαγκα'' στις μακρινες βολες...και οταν λεω ''μακρινες'' εννοω τα 50 μετρα..... σε φασσα και με
5ρια σκαγια!!! Το ΙΜ εχω....και ''κοβει'' καλυτερα απο το φουλ μαμα.!!!
Η ισπανιδες γουσταρουν πολυ τα μπενελιαΩραια πυριτιδα ειναι Αρη ειδικα με την psb1 την εχω καταβρει στα τσιχλακια..κανουν ωραιο πουφ οταν τα βρισκουν τα σκαγια!θα τις μαθει και ο Κωστας και θα του καλοαρεσουν οι ισπανιδες εχουν καλα προσοντα
Ρε φιλε δεν παιζει να υπαρχει πυριτιδα που να μην γουσταρει τα μπενελια;φαντασου ποσο ακαταμαχητες ειναιΗ ισπανιδες γουσταρουν πολυ τα μπενελια
Ειναι πεσμενες σε πιεσεις γι αυτο το λογο σε νορμαλ σετ απ αναφερωμεΡε φιλε δεν παιζει να υπαρχει πυριτιδα που να μην γουσταρει τα μπενελια;φαντασου ποσο ακαταμαχητες ειναι
Πεσμενες δεν το λες απλα εχουν αρκετα καλη ισοροπια πιεσεων με ταχυτητα τα νορμαλ σεταπ και εχουν αρκετα καλη ανοχη να φορτωσειςΕιναι πεσμενες σε πιεσεις γι αυτο το λογο σε νορμαλ σετ απ αναφερωμε
Η παλιά CSB3 πράσινη ήταν η πυρίτιδα που αγάπησα πιό πολύ απ'όποιαδήποτε μέχρι τώρα .Πεσμενες δεν το λες απλα εχουν αρκετα καλη ισοροπια πιεσεων με ταχυτητα τα νορμαλ σεταπ και εχουν αρκετα καλη ανοχη να φορτωσεις
Αυτο λεω στα ιδια χαρακτηριστικα βαρος ταχυτητα ειναι πιο κατω η βυζαρουδεςΠεσμενες δεν το λες απλα εχουν αρκετα καλη ισοροπια πιεσεων με ταχυτητα τα νορμαλ σεταπ και εχουν αρκετα καλη ανοχη να φορτωσεις
Πραγματι πολυ καλες..δεν εχω δοκιμασει σε καποιο αλλο θηραμα περα απο την τσιχλα που εριξα περσυ την psb1 αλλα εκει εκανε παπαδεςΗ παλιά CSB3 πράσινη ήταν η πυρίτιδα που αγάπησα πιό πολύ απ'όποιαδήποτε μέχρι τώρα .
30άρια φωτοβολίδες κ 29 άρια .2 φυσίγγια τέλος ....
Ε βυζαρουδες ειναι αυτες..αν στα πεταγαν αμεσως εξω θα σου ανεβαιναν οι πιεσεις..λογικο μου ακουγεταιΑυτο λεω στα ιδια χαρακτηριστικα βαρος ταχυτητα ειναι πιο κατω η βυζαρουδες
Παίζει ρόλο και η υγρασίαΚ απο τους 20 μεγαλη διαφορα σε συγκεντρωση , ποτε σε ζεστη δοκιμες φιλε
Η υγρασια η θερμοκρασια κ η ατμοσφαιρικη πιεση , πιο πολυ ομως η θερμοκρασια φιλεΠαίζει ρόλο και η υγρασία
56/130 εβαλε στον πινακα 1Χ1 μέτρο Ηλία;View attachment 13235
60 μέτρα, φυσίγγι λαμπρό καφέ νο2 όπλο breda 930i τσοκ muller passing 56/130 σκάγια!
Εχεις δει καμια δοκιμή τους Γιάννη;Κάποιες ερωτήσεις θα ήταν χρήσιμο να τις μεταφέρουμε και σε κάποιους πιο έμπειρους όπως είναι ο Σοφοκλής κοσκινας και ο Μηνάς Ιορδανογλου κάθε Τρίτη 7:30 στο κανάλι της kynigesia στο YouTube γίνεται live εκπομπη όπου μπορούμε να μεταφέρουμε μερικά ερωτήματα