Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Mην ''μπερδευουμε'' την ιδιογομωση με εμπορικα φυσεκια.....αλλο πραγμα το ενα και αλλο το αλλο.....
Επισεις αλλο τα τσοκ ''μαμα'' και αλλο τα εξτρα τσοκ. Παντα κατα την γνωμη μου...για να εχεις σωστη
εικονα της τουφεκιας οι δοκιμες πρεπει να γινονται με μαμα τσοκ....και μετα το εξτρα τσοκ.
Τα πολλα μετρα οντως θελουν χοντρα σκαγια....και ακομα καλυτερα ή με 5% αντιμονιο ή επινικελωμενα..
Το αλευρι σωνει την ''κατασταση'' δινοντας σου ενα 8 με 10% καλυτερη συγκεντρωση απ' οτι τα σκετα
και ''απλα'' μολυβδινα χωρις αλευρι.
Τωρα τα μετρα της τουφεκιας στην φωτο ειναι αρκετα,,,,,,δεν ειναι λιγα τα 60 μετρα....και ο καιρος δεν ειναι
καταλληλος για δοκιμες σε τετοια φυσεκια....ωστοσο περιμενα να εχει κατι καλυτερο σε συγκεντρωση...το 43,5%
ειναι λιγο και με εξτρα τσοκ παντα κατα την γνωμη μου...τα λεω απλα και φιλικα παντα ....για ανταλλασσουμε
αποψεις!!!!
Και εμένα δεν μου άρεσε κ. Νίκο για αυτό την έβαλα!

Ναι από φιλους!

Ηλια εαν ειναι φυσεκι ιδιογομωσης....θελει ''στησιμο'' απο την αρχη φιλε....τα σκαγια ειναι χοντρα....για εχει
''αξιοπρεπεια'' η τουφεκια πρεπει να βγαλει ενα 60% τουλαχιστον με δυολαρια σκαγια σε αυτα τα μετρα!!!

Ηλια εαν ειναι φυσεκι ιδιογομωσης....θελει ''στησιμο'' απο την αρχη φιλε....τα σκαγια ειναι χοντρα....για εχει
''αξιοπρεπεια'' η τουφεκια πρεπει να βγαλει ενα 60% τουλαχιστον με δυολαρια σκαγια σε αυτα τα μετρα!!!
Σκοτώνει σφυριχταρια στα 70+ εκείνο το φυσιγγι, αυτό έγραψα πως είναι λαμπρό καφέ 33 γρ! Ουτε μπαφερ έχει ουτε τιποτα! Πάντως θα ήθελα να δω αντίστοιχες δοκιμές από φιλους!

Σκοτώνει σφυριχταρια στα 70+ εκείνο το φυσιγγι, αυτό έγραψα πως είναι λαμπρό καφέ 33 γρ! Ουτε μπαφερ έχει ουτε τιποτα! Πάντως θα ήθελα να δω αντίστοιχες δοκιμές από φιλους!

Να σου πω....εχει εδω στο φορουμ συναδελφους πολυ καλους ιδιογομωτες....''μπουρλοτιερηδες'' σε αυτα
τα μετρα....καλο θα ηταν να αναβασουν καποιες δοκιμες τους...και να δωσουν και τα σεταπ. Εγω δεν κυνηγαω
παπι....δυστυχως δεν εχουμε....οποτε ολες οι ''μακρινες'' δοκιμες μου ειναι στα 45 μετρα....Οταν ομως σε
αυτα τα μετρα ( 45 ) με 4ρια σκαγια και φουλ τσοκ μαμα εχω 91% συγκεντρωση.....μπορω να φανταστω τι
θα κανει αυτο το φυσεκι στα 60 μετρα με Ν2 σκαγια.
ΥΓ. Εχει αξιολογους ιδιογομωτες το φορουμ....το συγκεκριμενο σεταπ μου το ειχε δωσει ενας καλος φιλος
''μπουρλοτιερης''..... πριν αρκετα χρονια.....και για αμορτισερ ειχε πιτουρο το σεταπ....ετσι ηταν στημενο !!! ;) :)

View attachment 13235
60 μέτρα, φυσίγγι λαμπρό καφέ νο2 όπλο breda 930i τσοκ muller passing 56/130 σκάγια!
Λιάκο με δυάρια τι θα κυνηγούσες......θέλω να πω ότι σαν τουφεκιά στα 60 μέτρα δεν είναι και άσχημη για μεγάλα θηράματα, ένας λαγός ή ένα πρασινοκεφαλο ή μια χήνα πόσα σκάγια πρέπει να πάρει ώστε να την καταβάλεις;;;; Πέρα από την κατανομή, από δύναμη πως ήταν;;;
Οι παρατηρήσεις μου, να κριθούν με επιείκεια λόγο απειρίας.......:)

Λιάκο με δυάρια τι θα κυνηγούσες......θέλω να πω ότι σαν τουφεκιά στα 60 μέτρα δεν είναι και άσχημη για μεγάλα θηράματα, ένας λαγός ή ένα πρασινοκεφαλο ή μια χήνα πόσα σκάγια πρέπει να πάρει ώστε να την καταβάλεις;;;; Πέρα από την κατανομή, από δύναμη πως ήταν;;;
Οι παρατηρήσεις μου, να κριθούν με επιείκεια λόγο απειρίας.......:)
Τα δυάρι έχουν να κάνουν καθαρά με πράσινο ή κάποια χήνα! Σίγουρα σε κανονική θερμοκρασία θα έσφιγγε η βολη! Ένα σκαγι θέλω σε αυτά τα μετρα και πάει ο πρασινος, δεν συζητάω για μικρότερο παπι που δεν θα καταλάβει από που του ήρθε! Από δυναμη καλά παει το όπλο και ενώ τα παιδια που ριχναμε μαζι κατάλαβαν δυνατό λάκτισμα, εγώ μάλλον λόγω κώνου δεν πηρα τίποτα χαμπάρι! Γράφω ως πιο απειρος από σένα!!!!

Τα δυάρι έχουν να κάνουν καθαρά με πράσινο ή κάποια χήνα! Σίγουρα σε κανονική θερμοκρασία θα έσφιγγε η βολη! Ένα σκαγι θέλω σε αυτά τα μετρα και πάει ο πρασινος, δεν συζητάω για μικρότερο παπι που δεν θα καταλάβει από που του ήρθε! Από δυναμη καλά παει το όπλο και ενώ τα παιδια που ριχναμε μαζι κατάλαβαν δυνατό λάκτισμα, εγώ μάλλον λόγω κώνου δεν πηρα τίποτα χαμπάρι! Γράφω ως πιο απειρος από σένα!!!!
Σε κανονική θερμοκρασία δεν νομίζω να εσφιγγε η τουφεκια.

Εμένα όπως προείπα μου αρέσει και με την απαιτούμενη δύναμη γιατί προορίζεται για μεγάλα θηράματα!
Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω με την mb32 να στήσω ένα 33αρι με ν.2 για δοκιμή!!!

Δ
Εμένα όπως προείπα μου αρέσει και με την απαιτούμενη δύναμη γιατί προορίζεται για μεγάλα θηράματα!
Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω με την mb32 να στήσω ένα 33αρι με ν.2 για δοκιμή!!!
Δοκιμασε με χ 38 πυριτιδα σε κοντρα δοση

Παιδια αυτο που βλεπετε στην αποτυπωση του στοχου....ειναι πλασματικο...δλδ δεν πηγαν ολα αυτα τα
σκαγια στο θηραμα.....Μην ξεχνατε την ατρακτο των σκαγιων....τα σκαγια ταξιδευουν με την μορφη πουρου
και οχι ομπρελας....βγαλτε λοιπον συμπερασμα κατα ποσον θα ηταν εφικτο ....να πεσει το θηραμα...και ποσο
ποιο ευκολο θα ηταν εαν τα σκαγια ηταν τα διπλά στην αποτυπωση ??? ;)

Παιδια αυτο που βλεπετε στην αποτυπωση του στοχου....ειναι πλασματικο...δλδ δεν πηγαν ολα αυτα τα
σκαγια στο θηραμα.....Μην ξεχνατε την ατρακτο των σκαγιων....τα σκαγια ταξιδευουν με την μορφη πουρου
και οχι ομπρελας....βγαλτε λοιπον συμπερασμα κατα ποσον θα ηταν εφικτο ....να πεσει το θηραμα...και ποσο
ποιο ευκολο θα ηταν εαν τα σκαγια ηταν τα διπλά στην αποτυπωση ??? ;)
Σωστος!!Ο πινακας παντα δινει επιπεδη αποτυπωση,καμια σχεση με ατρακτο και εν κινησει στοχο.
Γιαυτο πολλα σεταπ σκοτωνουν στον πινακα αλλα οχι στο κυνηγι.

Last edited:
Σωστος!!Ο πινακας παντα δινει επιπεδη αποτυπωση,καμια σχεση με ατρακτο και εν κινησει στοχο.
Γιαυτο πολλα σεταπ στοτωνουν στον πινακα αλλα οχι στο κυνηγι.
Έχω δει και το αναποδο και συγκεκριμένα με το percorso. Στον πίνακα δε μου αρέσει αλλά στην πραξη είναι πολύ ωραίο.
Μηπως πρόκειται περι ανωμαλιας;
.sarcastic.

Έχω δει και το αναποδο και συγκεκριμένα με το percorso. Στον πίνακα δε μου αρέσει αλλά στην πραξη είναι πολύ ωραίο.
.sarcastic.
Δεν ειναι θεμα ανωμαλιας Δημητρη.Ειναι πολλες οι μεταβλητες σε αυτα.Αν η προσκοπευση
που δινεις ειναι στην μεση της ατρακτου των σκαγιων παντα θα εχεις αποτελεσμα και ας
γινεται στον πινακα της κακομοιρας.

.sarcastic.

Δεν ξερω για τα εμπορικα....αλλα αυτο που λες συμβαινει και στην ιδιογομωση....δλδ φυσεκια που τα θεωρουσα
''ολιγον φολα'' δουλευαν στο κυνηγι....αβυσσος φιλε μου αβυσσος...... .sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back