Ευχαριστώ, έκανα αντίστοιχη ερώτηση στις "συμβουλές"!!!!Με κουβετ,μάλλινη η FSF και ρελι με πλαστικό δισκάκι!!!!
Ευχαριστώ, έκανα αντίστοιχη ερώτηση στις "συμβουλές"!!!!Με κουβετ,μάλλινη η FSF και ρελι με πλαστικό δισκάκι!!!!
Είναι σταθερά τα τσοκ Ηλία....δν ανοίγουν τα άτιμα...
Κ. Νικο εχεις δίκιο, θα το διαλυσει το θήραμα!Καλα λεει ο Αλεξανδρος....να εχεις μαζι σου και φαρασι....στα 20 μετρα δεν μπορεις να σηκωσεις τουφεκι με
αυτο το τσοκ φιλε!!!
Κ. Νικο εχεις δίκιο, θα το διαλυσει το θήραμα!
Ειχα τουφεκισει μια φορα ορτυκι με κλειστο τσοκ και νο8 στα 25 με 30 μετρα και δεν το βρηκαμε ποτε το ερμο...εξαυλωθηκε εντελως!Ευχαριστώ Αλέξη.
Θα το πάρω κ θα το έχω στο σάκο θηραμάτων καλού κακού....
Kωστή σηκώνει ακόμη λίγο στρίμωγμα νομίζω η Diamante.Άλλη μια φωτό από δοκιμή.
Με τη GP να αρχίζω να την καταφέρνω όσο τη δοκιμάζω.....
Ένα setup που μου έδωσε αυτό που ήθελα και το βρείκα.
Μισόταπο για ορτυκάκια κ μπεκατσίνια ταυτόχρονα γιατί πάνω στο κυνήγι η Ρία δν τα ξεχωρίζει...η δοκιμή έγινε στα 25m με 3* με το σκεπτικό ότι η μισόταπα Diamante δν έχει βαθύ ποτήρι να δώσει μέτρα......
View attachment 13050
View attachment 13051
Το 1ο κουτάκι θα γεμιστεί με αυτό για φέτος....
Έχω και άλλη μια εναλλακτική η οποία ποιάνει τα 90%....διαλέγω κ πέρνω....
Θα δούμε.!!
Με το κοντομανικο! Παν μέτρον άριστον!Με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο το άρθρο καθότι θιασώτης του ψιλού σκαγιου.
Πέρσι Οκτώβρη στα περάσματα, όλα τα πουλιά με ν. 8.....
View attachment 13189
Σόρρυ φίλε, δεν κατάλαβα τι εννοείς.Με το κοντομανικο! Παν μέτρον άριστον!
Εννοώ ότι με τον καιρό που εισουν και με τον τόπο που τον ξέρεις πως περνάνε σωστά έπραξες και έβαλες οκταρια , άμα πήγαινες όμως Γενάρη μήνα όμως σίγουρα θα άλλαζες τα σκάγια, όποτε ανάλογα τον καιρό και τόν τόπο προσαρμοζόμαστε πάνω στο θήραμα.Σόρρυ φίλε, δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Δεν έχεις άδικο, στο συγκεκριμένο μέρος τα πουλιά ανεβαίνουν μια χούνη και βγαίνουν χαμηλα. Παρόλαυτα πάντα θα καταλήξω στο ψιλότερο σκαγι απο τις επιλογές που έχω.Εννοώ ότι με τον καιρό που εισουν και με τον τόπο που τον ξέρεις πως περνάνε σωστά έπραξες και έβαλες οκταρια , άμα πήγαινες όμως Γενάρη μήνα όμως σίγουρα θα άλλαζες τα σκάγια, όποτε ανάλογα τον καιρό και τόν τόπο προσαρμοζόμαστε πάνω στο θήραμα.
Κωστή τόσο πατάω την diamante 22 καί πάει καλά .Άλλη μια φωτό από δοκιμή.
Με τη GP να αρχίζω να την καταφέρνω όσο τη δοκιμάζω.....
Ένα setup που μου έδωσε αυτό που ήθελα και το βρείκα.
Μισόταπο για ορτυκάκια κ μπεκατσίνια ταυτόχρονα γιατί πάνω στο κυνήγι η Ρία δν τα ξεχωρίζει...η δοκιμή έγινε στα 25m με 3* με το σκεπτικό ότι η μισόταπα Diamante δν έχει βαθύ ποτήρι να δώσει μέτρα......
View attachment 13050
View attachment 13051
Το 1ο κουτάκι θα γεμιστεί με αυτό για φέτος....
Έχω και άλλη μια εναλλακτική η οποία ποιάνει τα 90%....διαλέγω κ πέρνω....
Θα δούμε.!!
Λαμπη το πατημα αυτο σε μια πυριτιδα οπως η mbx32 ειναι μια χαρα..η GP ειναι λιγο πιο νευρικη ομως και δεν τρελαινεται για στριμωξιδι θα του σκορπαγε..σε πιο κρυο καιρο μπορει και να βοηθησει βεβαια
Μίλτο σε 12/67.40 GM3 1.50 X32 55.80 πάτημα πάει πολύ καλά .Λαμπη το πατημα αυτο σε μια πυριτιδα οπως η mbx32 ειναι μια χαρα..η GP ειναι λιγο πιο νευρικη ομως και δεν τρελαινεται για στριμωξιδι θα του σκορπαγε..σε πιο κρυο καιρο μπορει και να βοηθησει βεβαια
Ευχαριστώ Λάμπη για τη διευκρίνηση.
Αυτό στην φώτο είναι csb1 1.70 σε 67'αρι κάλυκα .Κενό για κλείσιμο 10χιλΕυχαριστώ Λάμπη για τη διευκρίνηση.
Τη Diamante την πατάω ως εκεί που θα μισο στραβόσουν τα στεφάνια της....όπως λέει κ ο Μίλτος δν γουστάρει στριμωξίδη η ξανθιά.....τη πυρίτιδα έχεις στο φυσίγγι στη φωτό σου;;;
Gm3 2χω ριξει αρκετα και οντως σε μερικες συνθηκες ειδικα στην αυξημενη υγρασια ενα κλικ πατημα το περνει ανετα..d20 δεν εχω ριξει μελλοντικα θα την δοκιμασω και αυτηΜίλτο σε 12/67.40 GM3 1.50 X32 55.80 πάτημα πάει πολύ καλά .
Πολύ σωστή όμως ναί η παρατήρηση σου .
Επίσης σε D20 1.55 X32 πάλιν σε 67άρι κάλυκα ίδιο ακριβώς πάτημα .
Αυτά τα 2 set up τα προτείνω καθότι είναι δοκιμασμενα στο τερέν ....
Η csb1 οπως και η psb1 που δουλευω θελουν λιγο πατηματακι και αυτες..εγω την γεμιζω σε 70αρη αλλα στο 1.75 32 καλυκα μαξαμ το κλασσικο δηλαδη και ρελιασμα στς 57.5 με στροφειο τυπου 1..σε φουλ υγρασια εδω περσυ θεριζε τις τσιχλιτσες κοντα μακριαΑυτό στην φώτο είναι csb1 1.70 σε 67'αρι κάλυκα .Κενό για κλείσιμο 10χιλ
Όχι φίλε όχι μη, μη σου λέω, csb1??????? Θα σε διαβάζει ο φίλος ο @Kostas Winchester SX και δεν θα μπορεί να κοιμηθεί!!!!!!! Αν την βρεις, απλά γ@μαει την πάω με 1000!!!!!!Gm3 2χω ριξει αρκετα και οντως σε μερικες συνθηκες ειδικα στην αυξημενη υγρασια ενα κλικ πατημα το περνει ανετα..d20 δεν εχω ριξει μελλοντικα θα την δοκιμασω και αυτη
Η csb1 οπως και η psb1 που δουλευω θελουν λιγο πατηματακι και αυτες..εγω την γεμιζω σε 70αρη αλλα στο 1.75 32 καλυκα μαξαμ το κλασσικο δηλαδη και ρελιασμα στς 57.5 με στροφειο τυπου 1..σε φουλ υγρασια εδω περσυ θεριζε τις τσιχλιτσες κοντα μακρια