Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Ευχαριστώ Αλέξη.
Θα το πάρω κ θα το έχω στο σάκο θηραμάτων καλού κακού.....yel. .sarcastic.
Ειχα τουφεκισει μια φορα ορτυκι με κλειστο τσοκ και νο8 στα 25 με 30 μετρα και δεν το βρηκαμε ποτε το ερμο...εξαυλωθηκε εντελως!

Άλλη μια φωτό από δοκιμή.
Με τη GP να αρχίζω να την καταφέρνω όσο τη δοκιμάζω..... :)
Ένα setup που μου έδωσε αυτό που ήθελα και το βρείκα.
Μισόταπο για ορτυκάκια κ μπεκατσίνια ταυτόχρονα γιατί πάνω στο κυνήγι η Ρία δν τα ξεχωρίζει...η δοκιμή έγινε στα 25m με 3* με το σκεπτικό ότι η μισόταπα Diamante δν έχει βαθύ ποτήρι να δώσει μέτρα......

View attachment 13050
View attachment 13051
Το 1ο κουτάκι θα γεμιστεί με αυτό για φέτος....;)
Έχω και άλλη μια εναλλακτική η οποία ποιάνει τα 90%....διαλέγω κ πέρνω.....sarcastic.
Θα δούμε.!!
Kωστή σηκώνει ακόμη λίγο στρίμωγμα νομίζω η Diamante.
Επίσης θα σου δώσει πουλιά σε αποστάσεις που θα μείνεις άφωνος .Πολύ ωραία τάπα .

Σόρρυ φίλε, δεν κατάλαβα τι εννοείς.
Εννοώ ότι με τον καιρό που εισουν και με τον τόπο που τον ξέρεις πως περνάνε σωστά έπραξες και έβαλες οκταρια , άμα πήγαινες όμως Γενάρη μήνα όμως σίγουρα θα άλλαζες τα σκάγια, όποτε ανάλογα τον καιρό και τόν τόπο προσαρμοζόμαστε πάνω στο θήραμα.

Εννοώ ότι με τον καιρό που εισουν και με τον τόπο που τον ξέρεις πως περνάνε σωστά έπραξες και έβαλες οκταρια , άμα πήγαινες όμως Γενάρη μήνα όμως σίγουρα θα άλλαζες τα σκάγια, όποτε ανάλογα τον καιρό και τόν τόπο προσαρμοζόμαστε πάνω στο θήραμα.
Δεν έχεις άδικο, στο συγκεκριμένο μέρος τα πουλιά ανεβαίνουν μια χούνη και βγαίνουν χαμηλα. Παρόλαυτα πάντα θα καταλήξω στο ψιλότερο σκαγι απο τις επιλογές που έχω.

Άλλη μια φωτό από δοκιμή.
Με τη GP να αρχίζω να την καταφέρνω όσο τη δοκιμάζω..... :)
Ένα setup που μου έδωσε αυτό που ήθελα και το βρείκα.
Μισόταπο για ορτυκάκια κ μπεκατσίνια ταυτόχρονα γιατί πάνω στο κυνήγι η Ρία δν τα ξεχωρίζει...η δοκιμή έγινε στα 25m με 3* με το σκεπτικό ότι η μισόταπα Diamante δν έχει βαθύ ποτήρι να δώσει μέτρα......

View attachment 13050
View attachment 13051
Το 1ο κουτάκι θα γεμιστεί με αυτό για φέτος....;)
Έχω και άλλη μια εναλλακτική η οποία ποιάνει τα 90%....διαλέγω κ πέρνω.....sarcastic.
Θα δούμε.!!
Κωστή τόσο πατάω την diamante 22 καί πάει καλά .
Φαινομενικά είναι πολύ ,όμως το σηκώνει

Λαμπη το πατημα αυτο σε μια πυριτιδα οπως η mbx32 ειναι μια χαρα..η GP ειναι λιγο πιο νευρικη ομως και δεν τρελαινεται για στριμωξιδι θα του σκορπαγε..σε πιο κρυο καιρο μπορει και να βοηθησει βεβαια

Λαμπη το πατημα αυτο σε μια πυριτιδα οπως η mbx32 ειναι μια χαρα..η GP ειναι λιγο πιο νευρικη ομως και δεν τρελαινεται για στριμωξιδι θα του σκορπαγε..σε πιο κρυο καιρο μπορει και να βοηθησει βεβαια
Μίλτο σε 12/67.40 GM3 1.50 X32 55.80 πάτημα πάει πολύ καλά .
Πολύ σωστή όμως ναί η παρατήρηση σου .
Επίσης σε D20 1.55 X32 πάλιν σε 67άρι κάλυκα ίδιο ακριβώς πάτημα .
Αυτά τα 2 set up τα προτείνω καθότι είναι δοκιμασμενα στο τερέν ....

Ευχαριστώ Λάμπη για τη διευκρίνηση.
Τη Diamante την πατάω ως εκεί που θα μισο στραβόσουν τα στεφάνια της....όπως λέει κ ο Μίλτος δν γουστάρει στριμωξίδη η ξανθιά.....τη πυρίτιδα έχεις στο φυσίγγι στη φωτό σου;;;

Ευχαριστώ Λάμπη για τη διευκρίνηση.
Τη Diamante την πατάω ως εκεί που θα μισο στραβόσουν τα στεφάνια της....όπως λέει κ ο Μίλτος δν γουστάρει στριμωξίδη η ξανθιά.....τη πυρίτιδα έχεις στο φυσίγγι στη φωτό σου;;;
Αυτό στην φώτο είναι csb1 1.70 σε 67'αρι κάλυκα .Κενό για κλείσιμο 10χιλ

Μίλτο σε 12/67.40 GM3 1.50 X32 55.80 πάτημα πάει πολύ καλά .
Πολύ σωστή όμως ναί η παρατήρηση σου .
Επίσης σε D20 1.55 X32 πάλιν σε 67άρι κάλυκα ίδιο ακριβώς πάτημα .
Αυτά τα 2 set up τα προτείνω καθότι είναι δοκιμασμενα στο τερέν ....
Gm3 2χω ριξει αρκετα και οντως σε μερικες συνθηκες ειδικα στην αυξημενη υγρασια ενα κλικ πατημα το περνει ανετα..d20 δεν εχω ριξει μελλοντικα θα την δοκιμασω και αυτη
Αυτό στην φώτο είναι csb1 1.70 σε 67'αρι κάλυκα .Κενό για κλείσιμο 10χιλ
Η csb1 οπως και η psb1 που δουλευω θελουν λιγο πατηματακι και αυτες..εγω την γεμιζω σε 70αρη αλλα στο 1.75 32 καλυκα μαξαμ το κλασσικο δηλαδη και ρελιασμα στς 57.5 με στροφειο τυπου 1..σε φουλ υγρασια εδω περσυ θεριζε τις τσιχλιτσες κοντα μακρια

Gm3 2χω ριξει αρκετα και οντως σε μερικες συνθηκες ειδικα στην αυξημενη υγρασια ενα κλικ πατημα το περνει ανετα..d20 δεν εχω ριξει μελλοντικα θα την δοκιμασω και αυτη

Η csb1 οπως και η psb1 που δουλευω θελουν λιγο πατηματακι και αυτες..εγω την γεμιζω σε 70αρη αλλα στο 1.75 32 καλυκα μαξαμ το κλασσικο δηλαδη και ρελιασμα στς 57.5 με στροφειο τυπου 1..σε φουλ υγρασια εδω περσυ θεριζε τις τσιχλιτσες κοντα μακρια
Όχι φίλε όχι μη, μη σου λέω, csb1??????? Θα σε διαβάζει ο φίλος ο @Kostas Winchester SX και δεν θα μπορεί να κοιμηθεί!!!!!!! Αν την βρεις, απλά γ@μαει την πάω με 1000!!!!!!

Status
Not open for further replies.
Back