Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Προς Kostas Winchester SX:
Ρε σταματα να ανεβαζεις δοκιμες....δε θελω να παρω αλλες πυριτιδες τωρα...με φτανουν αυτες που εχω....(ανεβαζε μονο με Mbx32,psb1 και Mbx36...)

ΥΓ. Εισαι ωραιος φιλε!!!!:):):)
Την PSB1 δν τη δουλεύω...αν κ παρέα με την PSB2 είναι από τις καλύτερες ισπανικές κατά την άποψή μου!!
Με τη ΜΒ36 θα αργήσω ακόμη να ανεβάσω...μόλις δροσίσει ο καιρός....yel. .sarcastic.

Εν συνεχεία των δοκιμών δοκίμασα κ ένα setup με τη Sipe στα 30gr το οποίο το είχα ρίξει κ στα μπασίματα με aquila 26 (2*) κ είχα μίνει άγαλμα...σήμερα του άλλαξα βυσμάτωση κ με "δικαίωσε". :)
Το βύσμα είναι Τ2 Η27 (B&P).
View attachment 12975
View attachment 12976
Bαλε sipeeee μενουσες ναδεις.shake hands.dg.

Σήμερα ήταν ημέρα δοκιμών...έκλεισα 3 διαφορετικά setup τα οποία μέχρι στιγμής ήμουν ικανοποιημένος έστω κ λίγο που τα δοκίμασα τη σεζόν που μας πέρασε....

Όλες οι δοκιμές έγιναν με το Rizzini S/P 66cm και αυλό 18.4 στα 36 μέτρα ΠΑΝΤΑ με 3* (σταθερό)....χαρτόνια 76×76!!

1η δοκιμή η ΜΒ32 στα 30gr No:9 με GT24
(κομμένα πέταλα).

View attachment 12967
View attachment 12968

2η δοκιμή το ίδιο ακριβώς στήσιμο αλλά
με V-Zero 23...(κομμένα πέταλα).
View attachment 12969
View attachment 12970
Kωστή καλημέρα .
Επειδή οι δοκιμές προσφέρονται για γενική γνώση όλων όσων ασχολούνται με την ιδιογόμωση θάθελα 2 επισημάνσεις .
Επειδή τα 30 γρ είναι αρκετά πιό κάτω απο την ονομαστικη προοδευτικότητα της MBX32 .
Πρώτον, θα χρησιμοποιούσα κάλυκα 67 χιλ .
Δεύτερον, ισχυρό καψούλι 688 σε συνδυασμό με το GT (που σωστά χρησιμοποίησες )σκληρό βύσμα .
Αυτά για να έχω 100% παραγωγή έργου της πυρίτιδας που θα χρησιμοποιήσω .
Μελέτησα το B&P MB LIGHT 30 gr .Στο θέμα πυρίτιδα δέν αναγράφεται ΜΒ32 αλλά ΜΒ modificata ,τροποποιημένη δλδ η προοδευτικότητα της .
Αυτά σαν καλοπροαίρετα εισηγητικά κι'όχι σαν υποδείξεις φίλε .
Συνέχισε να μας προσφέρεις με το μεράκι σου και την αγάπη που έχεις στην ιδιογόμωση Κωστή .well done.

Kωστή καλημέρα .
Επειδή οι δοκιμές προσφέρονται για γενική γνώση όλων όσων ασχολούνται με την ιδιογόμωση θάθελα 2 επισημάνσεις .
Επειδή τα 30 γρ είναι αρκετά πιό κάτω απο την ονομαστικη προοδευτικότητα της MBX32 .
Πρώτον, θα χρησιμοποιούσα κάλυκα 67 χιλ .
Δεύτερον, ισχυρό καψούλι 688 σε συνδυασμό με το GT (που σωστά χρησιμοποίησες )σκληρό βύσμα .
Αυτά για να έχω 100% παραγωγή έργου της πυρίτιδας που θα χρησιμοποιήσω .
Μελέτησα το B&P MB LIGHT 30 gr .Στο θέμα πυρίτιδα δέν αναγράφεται ΜΒ32 αλλά ΜΒ modificata ,τροποποιημένη δλδ η προοδευτικότητα της .
Αυτά σαν καλοπροαίρετα εισηγητικά κι'όχι σαν υποδείξεις φίλε .
Συνέχισε να μας προσφέρεις με το μεράκι σου και την αγάπη που έχεις στην ιδιογόμωση Κωστή .well done.
Ευχαριστώ Λάμπη!!
Πολύ σωστά τα λες...απλά είπα να ξεκινήσω αρχικά σε κάλυκα 68.5...θα δοκιμαστεί κ σε 12/67,5.. ;)

Μια δοκιμή που είχα κάνει και δοκιμάζοντας στησίματα...
12/65.4 616 mb32 1.70x31 με μάλλινη και στρογγυλό ρελι.
35 μέτρα με 3* 18,2
Το σκέφτομαι για τρυγονακια και να μην πάει το κλαμπανι γονα.... @Alex37 .... .sarcastic.

Τα σκάγια είναι ανάμεσα σε 7~7.5 (12/gr) κάπου είχαν μείνει του πατέρα μου.

Διατρηση εχεις δει Αριστο?
Στο συγκεκριμένο όχι, αλλά δε νομίζω να υστερεί! Αυτό που μου έχει κάνει εντύπωση σε μερικά που έχω κάνει έως 34 γρ. είναι η ταχύτητα, τα σκάγια σφυρίζουν..... εκτός και αν είναι ιδέα μου!!! .sarcastic.

Μπορεί να τα σκορπαω λίγο ε;

Πολυ σκορπισε φιλε....ουτε 60 % δεν εβγαλες....θελει ''μαζεμα'' η τουφεκια....τροποποιησε την ....σου λεω την γνωμη μου
χωρις να σου ''χαιδεψω'' τα αυτια.....σε θεωρω φιλο γιάυτο στα λεω!!! ;) :)

Πολυ σκορπισε φιλε....ουτε 60 % δεν εβγαλες....θελει ''μαζεμα'' η τουφεκια....τροποποιησε την ....σου λεω την γνωμη μου
χωρις να σου ''χαιδεψω'' τα αυτια.....σε θεωρω φιλο γιάυτο στα λεω!!! ;) :)
Εντάξει κ.Νικο, θα ρίξω λίγο πυρίτιδα και θα ξαναδοκιμάσω!!!
Αλλά αν πετύχουμε μια όμορφη κατανομή και πέρα από τον κύκλο των 76cm χωρίς έντονο κέντρο δε θα είναι πιο κυνηγετικό το φυσίγγι μας;;;

Σειρά @Alex37 έλεγα να την σκορπίσω λίγο μήπως και γλιτώσουμε το κλαμπανι ... .sarcastic.

Αριστο δοκιμασε 1,70Χ32 ή 1,65Χ32 με CX2000 να δεις τι θα σου ''δωσει'' φιλε!!! ;) :)
Καλα τα λες αλλα μιλαει για μαλλινη εδω....Εγω θα πω για την ΜΒ32 οτι το 7αρι
σκαγι της αλλαξει συμπεριφορα.Απο 7 και κατω ανεβανει η γομωση.Στα ψιλα
σκαγια κατεβαινει και μεχρι τα 32 αυστηρα.Τωρα ΜΒ32 στο τρυγονι?Πρεπει
να σταζουν τα καλαμποκια απο την υγρασια και να σε κοβει το κρυο με το
κοντομανικο.Δεν ξερω...Την γνωμη μου λεω απλα.

Καλα τα λες αλλα μιλαει για μαλλινη εδω....Εγω θα πω για την ΜΒ32 οτι το 7αρι
σκαγι της αλλαξει συμπεριφορα.Απο 7 και κατω ανεβανει η γομωση.Στα ψιλα
σκαγια κατεβαινει και μεχρι τα 32 αυστηρα.Τωρα ΜΒ32 στο τρυγονι?Πρεπει
να σταζουν τα καλαμποκια απο την υγρασια και να σε κοβει το κρυο με το
κοντομανικο.Δεν ξερω...Την γνωμη μου λεω απλα.
Δε θέλω να μπλέξω με άλλες πυρίτιδες, για την ώρα mb32 και s4 έχω και τρώγομαι και για λίγο Sipe!

Μια δοκιμή που είχα κάνει και δοκιμάζοντας στησίματα...
12/65.4 616 mb32 1.70x31 με μάλλινη και στρογγυλό ρελι.
35 μέτρα με 3* 18,2
Το σκέφτομαι για τρυγονακια και να μην πάει το κλαμπανι γονα.... @Alex37 .... .sarcastic.

Τα σκάγια είναι ανάμεσα σε 7~7.5 (12/gr) κάπου είχαν μείνει του πατέρα μου.
Αρη φορτωσετο λιγο ακομα στα 32 ή καλυτερα στα 33 στο 1.75 να σου δουλεψει σε πιο στανταρ βαρος η mb

Αρη φορτωσετο λιγο ακομα στα 32 ή καλυτερα στα 33 στο 1.75 να σου δουλεψει σε πιο στανταρ βαρος η mb
Το σκέφτηκα αλλά έλεγα να μείνω εκεί σε γραμμάρια λόγω καλοκαιριού....
Αλλά το θέμα είναι τι θέλει η κάθε πυρίτιδα..... ;)

Το σκέφτηκα αλλά έλεγα να μείνω εκεί σε γραμμάρια λόγω καλοκαιριού....
Αλλά το θέμα είναι τι θέλει η κάθε πυρίτιδα..... ;)
Αυτο ακριβως και η 32αρα παιζει πολυ καλα στα 32-33 το λιγοτερο..λογω καλοκαιριου αφου την θες για τρυγονια πηγαινε στην f2x28 που εκει δινει ρεστα

Status
Not open for further replies.
Back