Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Σήμερα ήταν ημέρα δοκιμών...έκλεισα 3 διαφορετικά setup τα οποία μέχρι στιγμής ήμουν ικανοποιημένος έστω κ λίγο που τα δοκίμασα τη σεζόν που μας πέρασε....

Όλες οι δοκιμές έγιναν με το Rizzini S/P 66cm και αυλό 18.4 στα 36 μέτρα ΠΑΝΤΑ με 3* (σταθερό)....χαρτόνια 76×76!!

1η δοκιμή η ΜΒ32 στα 30gr No:9 με GT24
(κομμένα πέταλα).

20200510_144458.jpg
20200510_144533.jpg

2η δοκιμή το ίδιο ακριβώς στήσιμο αλλά
με V-Zero 23...(κομμένα πέταλα).
20200510_141145.jpg
20200510_141232.jpg

Το κακο ειναι οτι δε μπωρουμε να παντρεψουμε πολλα μεταξυ τους ατη βλητηκη καπου κερδιζουμε και καπου χανουμε στη βλητηκη
Αυτο ειναι το δυσκολο φιλε να βρεις την χρυση τομη..γι αυτο γινοντε τοσες συζητησεις και γινοντε τοσες δοκιμες..οταν σε καλυψει κατι το κρατας

Σήμερα ήταν ημέρα δοκιμών...έκλεισα 3 διαφορετικά setup τα οποία μέχρι στιγμής ήμουν ικανοποιημένος έστω κ λίγο που τα δοκίμασα τη σεζόν που μας πέρασε....

Όλες οι δοκιμές έγιναν με το Rizzini S/P 66cm και αυλό 18.4 στα 36 μέτρα ΠΑΝΤΑ με 3* (σταθερό)....χαρτόνια 76×76!!

(κομμένα πέταλα).

View attachment 12967
View attachment 12968

2η δοκιμή το ίδιο ακριβώς στήσιμο αλλά με V-Zero 23...(κομμένα πέταλα).
View attachment 12969
View attachment 12970
Πο ρε hombra λεω και κλαιω φαρμακι

(κομμένα πέταλα).

View attachment 12967
View attachment 12968

View attachment 12969
View attachment 12970
Μπραβο φιλε το πας παρα πολυ καλα..ωραια φυσιγγακια και ειδικα αυτο με τον v zero μ αρεσε πιο πολυ παντως

Αυτο ειναι το δυσκολο φιλε να βρεις την χρυση τομη..γι αυτο γινοντε τοσες συζητησεις και γινοντε τοσες δοκιμες..οταν σε καλυψει κατι το κρατας
Μιλτο φιλε μου ειπα μια να μπω στην ιδιογωμωση διοτι εχουμε το φενομενο αλαγες στισηματων στα εμπορικα μολις το εψαξα βλεπω εχουμε αλλαγες χαρακτηριστικων σε πυριτιδες ε δε γ@@@@@@τε λεω κοντακι τσοκ τεχνικη κι αν δε μου κατσει ολα καλα καθε μερα πασχαλια δεν ειναι

(κομμένα πέταλα).

View attachment 12967
View attachment 12968

View attachment 12969
View attachment 12970
Απο που παραγγελνουμε θελω μια κουτα !!! Αχαχαχαχα

Μιλτο φιλε μου ειπα μια να μπω στην ιδιογωμωση διοτι εχουμε το φενομενο αλαγες στισηματων στα εμπορικα μολις το εψαξα βλεπω εχουμε αλλαγες χαρακτηριστικων σε πυριτιδες ε δε γ@@@@@@τε λεω κοντακι τσοκ τεχνικη κι αν δε μου κατσει ολα καλα καθε μερα πασχαλια δεν ειναι
Φιλε παρς την αποφαση και δεν θα χασεις..οι αλλαγες που βλεπεις δεν ειναι τραγικες και συν της αλλης σαν ιδιογομωτης θα την βρεις την ακρη..εγω 11 χρονια δεν εχω πετυχει ποτε καποια αξιολογη αλλαγη γιατι παντα ξαναδοκιμαζω τις συνταγες μου..μια φορα μονο πετυχα αλλαγη στην τεκνα αλλα να σου πω την αληθεια δεν ειχα ορεξη να ασχοληθω μαζι της τοτε και την αφησα..ξεκινα παντως χαμενος δεν θα βγεις

Εμένα μου αρέσουν κ τα 2...ο GT περίμενα να μου δώσει κάτι παραπάνω αλλά τελικά γελάστεικα...
Και οι 2 εννοειται οτι ειναι καλες δεν το συζηταμε..ο gt μπορει και να μην σου καθεται τοσο καλα δοκιμασε aquila drago να δεις

Φιλε παρς την αποφαση και δεν θα χασεις..οι αλλαγες που βλεπεις δεν ειναι τραγικες και συν της αλλης σαν ιδιογομωτης θα την βρεις την ακρη..εγω 11 χρονια δεν εχω πετυχει ποτε καποια αξιολογη αλλαγη γιατι παντα ξαναδοκιμαζω τις συνταγες μου..μια φορα μονο πετυχα αλλαγη στην τεκνα αλλα να σου πω την αληθεια δεν ειχα ορεξη να ασχοληθω μαζι της τοτε και την αφησα..ξεκινα παντως χαμενος δεν θα βγεις
Να σου πω την αληθεια ειμαι τοσο πορομενος με το κυνηγι καθε αυτου φυση-θυραμα και δε θελω να χαλαστω με ψαξιματα και σεταπ κτλ εχω ενα παλικαρι που βγαζει εμπορικα με πιοτητα ιδιογωμωσης με πολυ καλα αποτελεσματα ειναι γνωστης δυνατος και κρυβετε πισω απο πολλους με ονομα στη Δραμα και που να τον δεις τι κανει με την tecna ο τυπος αλλα στα οικονομικα δε του βγαινει

εμφανιση στο σκοπευτηριο σημερα για φραπεδαρα συζητηση και φυσικα μ ετρωγε να ριξω τον ανακονδα τον μεσαιο οποτε αφησα τις πουλες γι αυριο.φυσιγγια δοκιμων λαμπρο καφε σε νουμερα 6 και 7 λαμπρο feltro 34 γραμμαρια σε νο 7 r35 plus σε νο 6 κενταυρος velocity νο9 και clever mirage t1 28 γραμμαρια σε νο 7,5.οι δοκιμες εγιναν στα 30 και 35 μετρα οσον αφορα το feltro και στα 35 και 45 μετρα τα υπολοιπα.οπλο δοκιμων beretta a350 wild boar.παμε λοιπον σιγα σιγα
feltro στα 30 μετρα με τσοκ κυλινδρο μαμα
DRxVZTP.jpg

feltro 35 μετρα mid
IlLMAWG.jpg

λαμπρο καφε νο6 mid
bkma6gL.jpg

λαμπρο καφε νο 7 mid
yAAUrbX.jpg

r35 plus νο 6 mid
PllKbaH.jpg

κενταυρος velocity νο 9 35 μετρα mid
xxEzULf.jpg

clever mirage t1 7,5 35 μετρα mid
zI6zeMi.jpg

λαμπρο καφε νο 6 45 μετρα mid
TC838tK.jpg

λαμπρο καφε νο 7 45 μετρα mid
9saTz0m.jpg

κενταυρος velocity νο 9 45 μετρα mid
6SyROV6.jpg

και για το τελος clever mirage t1 νο 7,5 στα 45 μετρα με το mid φυσικα.στην φωτο αυτη κατα λαθος μπηκε δακτυλος οχι ξενος αλλα ο δικος μου αλλα κατι φαινεται
LRKbF00.jpg

αυτα απο μενα για σημερα και οπως παντα περιμενω τα σχολια σας
Άψογες Ευριππιδη!

Κένταυρος velocity, lambro καφέ με κύλινδρο και mid κάνεις ολα τα κυνηγια σου σε τσίχλα και περιστέρια!

Να σου πω την αληθεια ειμαι τοσο πορομενος με το κυνηγι καθε αυτου φυση-θυραμα και δε θελω να χαλαστω με ψαξιματα και σεταπ κτλ εχω ενα παλικαρι που βγαζει εμπορικα με πιοτητα ιδιογωμωσης με πολυ καλα αποτελεσματα ειναι γνωστης δυνατος και κρυβετε πισω απο πολλους με ονομα στη Δραμα και που να τον δεις τι κανει με την tecna ο τυπος αλλα στα οικονομικα δε του βγαινει
Αφου εισαι πορωμενος με το κυνηγι οπως ολοι μας αλλωστε τι πιο ωραιο απο το να καθεσαι στην ησυχια σου και να ετοιμαζεις τα φυσιγγια της επομενης μερας;και οταν πεφτει θηραμα με τα δικα σου ειναι τρελα..εγω οποτε γεμοζω βραδυ μου ρχεται στο μυαλο οι διηγησεις του παππου μου που μου λεγε που καθοταν βραδυ και γεμιζε με φιλους του για το γουρουνοκυνηγι της επομενης

Αφου εισαι πορωμενος με το κυνηγι οπως ολοι μας αλλωστε τι πιο ωραιο απο το να καθεσαι στην ησυχια σου και να ετοιμαζεις τα φυσιγγια της επομενης μερας;και οταν πεφτει θηραμα με τα δικα σου ειναι τρελα..εγω οποτε γεμοζω βραδυ μου ρχεται στο μυαλο οι διηγησεις του παππου μου που μου λεγε που καθοταν βραδυ και γεμιζε με φιλους του για το γουρουνοκυνηγι της επομενης
Πο φιλε ωραια πραγματα ενοω πωροση να χαζευω τη φυση και τα ζωα σε φαση που να μη τουφεκαω καπιες φορες απλα να θαυμαζω πχ τη βουη απο 1000 να περνουν στα 25 μετρα και απλα να χαζευω καλη ηκαρπωση αλλα αλλη ομορφια του αφηνω να ζησει πχ αγριογουρουνο εχω εφχαρηστιθει οταν γυρνωντας απο το κυνηγι συναντησα καπρο τερας με το αυτοκινιτο το βραδυ παρα αυτους που σκωτωσα σε φασεις δευτερολεπτων

Όλες οι τουφεκιες Ευριπίδη πολύ καλές ειδικά για τα μέτρα αυτά, δείγμα ότι οι optima καννες είναι δυνατές σε κατανομή, άλλωστε όσοι έχουμε τέτοια όπλα το ξέρουμε καλά. Αλλά αυτό το φυσίγγι του Κενταύρου έχει βγάλει ενα κεντήμα και σε μεγάλη απόσταση, μπραβο πραγματικά στον Θεοδωρίδη.

Πο φιλε ωραια πραγματα ενοω πωροση να χαζευω τη φυση και τα ζωα σε φαση που να μη τουφεκαω καπιες φορες απλα να θαυμαζω πχ τη βουη απο 1000 να περνουν στα 25 μετρα και απλα να χαζευω καλη ηκαρπωση αλλα αλλη ομορφια του αφηνω να ζησει πχ αγριογουρουνο εχω εφχαρηστιθει οταν γυρνωντας απο το κυνηγι συναντησα καπρο τερας με το αυτοκινιτο το βραδυ παρα αυτους που σκωτωσα σε φασεις δευτερολεπτων
Ετσι ακριβως ειναι φιλε..ειδικα να σε βρισκει η ανατολη στο καρτερι ή το χαραμα να κοβεις πατηματα με το φακο και να ακους την φυση να ξυπναει..το χω πει πολλες φορες ειμαστε τυχεροι που ειμαστε κυνηγοι

(κομμένα πέταλα).

View attachment 12967
View attachment 12968

View attachment 12969
View attachment 12970
Πολύ ωραίες κατανομες

(κομμένα πέταλα).

View attachment 12967
View attachment 12968

View attachment 12969
View attachment 12970
Μπράβο ρε Κώστα πολύ ωραίες τουφεκιές!!!
Για τα ορτύκια θα είναι και γαμω.....

(κομμένα πέταλα).

View attachment 12967
View attachment 12968

View attachment 12969
View attachment 12970

Κωστη δεν ειναι ασχημες οι τουφεκιες σου..... καλες καλες ειναι....Η διαφορά του 10% συγκεντρωσης
βρισκεται πισω απο την διαφορα του 1,5 χιλιοστου αμορτισερ που εχουν τα βυσματα φιλε!!!!
Σκεψου το λιγο.....και τροποποιησε το τελικο υψος ρελιασματος!!! ;) :)

Κωστη δεν ειναι ασχημες οι τουφεκιες σου..... καλες καλες ειναι....Η διαφορά του 10% συγκεντρωσης
βρισκεται πισω απο την διαφορα του 1,5 χιλιοστου αμορτισερ που εχουν τα βυσματα φιλε!!!!
Σκεψου το λιγο.....και τροποποιησε το τελικο υψος ρελιασματος!!! ;) :)
Το 68,5 νομίζω ότι σώζει τη κατάσταση με τον vzero Νίκο. Με το gt πρέπει να έχει μεγαλύτερη ταχύτητα....έτσι το υπολογίζω εγώ τουλάχιστον..

Status
Not open for further replies.
Back