Αυτός που ευχαριστείς ειναι ο lipton που ρωτουσες φιλαράκι.Ευχαριστώ Άρι!
Αυτός που ευχαριστείς ειναι ο lipton που ρωτουσες φιλαράκι.Ευχαριστώ Άρι!
Καλά το είχα καταλάβει λοιπόν!Αυτός που ευχαριστείς ειναι ο lipton που ρωτουσες φιλαράκι.
Και lipton και κρουασάν, ε ναι.....Καλά το είχα καταλάβει λοιπόν!
Κερνάει Lipton ανοιχτά;;;
Από κει το όνομα;
Εκανα πολλές δοκιμές και είναι συνδυασμός τσοκ στησίματος φυσιγγίου με δυο διαφορετικές πυριτιδες που έκανα τις δοκιμές μου έβγαλα παρόμοιες τουφεκιές!!Κώστα κατ'αρχάς γρήγορη ανάρρωση εύχομαι, η υγεία μας πάνω απ'όλα. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό, μπορώ μόνο να φανταστώ το χρόνο και χρήμα που έχεις διαθέσει για να φτάσεις σε αυτό το αποτέλεσμα, επομένως μπράβο και από εμένα.
Μετά και από αυτές τις δοκιμές θα έλεγες ότι το φυσίγγι είναι πιο σημαντικό ώστε να σου δώσει αυτό το αποτέλεσμα ή το τσοκ; Μπορείς πιο εύκολα να φτάσεις κάτι τέτοιο και με ένα άλλο φυσίγγι ή και με ένα άλλο τσοκ;
Κάτι θέλεις να πείς αλλά κρύβεσαι .....Κι όπως όλοι καταλάβατε απ' τις δοκιμές Μπερέτα μόνο .επίσης διατίθεται ως αφέψημα κρητική φρέσκια μαλωτηρα προς απάντησιν των διαφόρων ξενόφερτων lipton
Θα φανερωθούν μόνοι τουςΚάτι θέλεις να πείς αλλά κρύβεσαι .....
Ξενόφερτοι ποίοι καί πού ;
Για πές
Παντελόνια .....Θα φανερωθούν μόνοι τους
Και lipton και κρουασάν, ε ναι.....
Να σου θυμίσω κι ενα αλλο παλιο παρατσούκλι του ; Ο stirellas !
Καλά το είχα καταλάβει λοιπόν!
Κερνάει Lipton ανοιχτά;;;
Από κει το όνομα;
Με την Benelli ?
Βρε Λάμπη τον χελά εννοώ που κερνάει lipton.τι έπαθες?Παντελόνια .....
Κι όπως όλοι καταλάβατε απ' τις δοκιμές Μπερέτα μόνο .επίσης διατίθεται ως αφέψημα κρητική φρέσκια μαλωτηρα προς απάντησιν των διαφόρων ξενόφερτων lipton
Είσαι ωραιοςΠολυ με μελετας κ ελπιζω να σου αρεσει η μαλωτηρα γιατι θα το πιεις το κερασμα... Κ εσυ κ ενας αλλος ταλαιπωρος με breda... Τον Καστοριανό δεν τον αναφερω ειναι σαν να κλεβω εκκλησια...
Εγω με 3 αστρα smoke στα 60 μετρα με κορδελα και δυο φυσιγγακια με ασσους στα 39 και τα 42 γραμμαρια... Με 2 αστρα κατοσταριζουν τα σκαγια στον πινακα...
Καλαματιανέ με αυτούς είναι σαν να κλέβεις εκκλησία ρε φίλε!!Πολυ με μελετας κ ελπιζω να σου αρεσει η μαλωτηρα γιατι θα το πιεις το κερασμα... Κ εσυ κ ενας αλλος ταλαιπωρος με breda... Τον Καστοριανό δεν τον αναφερω ειναι σαν να κλεβω εκκλησια...
Εγω με 3 αστρα smoke στα 60 μετρα με κορδελα και δυο φυσιγγακια με ασσους στα 39 και τα 42 γραμμαρια... Με 2 αστρα κατοσταριζουν τα σκαγια στον πινακα...
Καλησπέρα Νίκο...τι διαφορές είδες στο στήσιμο που έκανες με κουβετ fsf και ποτηράκι συγκεντρωτηρα από τον συγκεντρωτηρα ολόκληρο?η δοσολογία πυριτιδας είναι ακριβώς ίδια η την αλλάζεις ? ευχαριστώOχι Βαγγελη. Εντελως διαφορετικο στησιμο....κουβετ + FSF + ποτηρι απο συγκεντρωτηρα .....και εκτος
απο την ''ταπα'' FSF δοκιμασα το ιδιο σεταπ με γνησια μαλλινη. Τον LB6 τον ιταλικο τον δουλευω μονο
σε βολια.....και τον Ελληνικο τον εχω δοκιμασει με σκαγια Ν7.....μου τα πηγε ολα μπαλα.....τον εβαλα στην ''ακρη''
μπελαλιδικο στησιμο....και για πολλα μετρα....δεν κυνηγαω σε αυτα τα μετρα.....γι'αυτο πηγε στην ''ακρη'' φιλε!!!
Οι LB6 και ο ιταλικος και ο Ελληνικος κανει για οσους κυνηγουν παπια στα 45-50+ μετρα αυτο το
συμπερασμα εβγαλα φιλε μου!!!!
Καλησπέρα Νίκο...τι διαφορές είδες στο στήσιμο που έκανες με κουβετ fsf και ποτηράκι συγκεντρωτηρα από τον συγκεντρωτηρα ολόκληρο?η δοσολογία πυριτιδας είναι ακριβώς ίδια η την αλλάζεις ? ευχαριστώ
Ελα ρε κωστα και ελεγα που χαθηκες ευχομε να σε καλα και ολα να νε μια αναμνησηΜετά από αρκετό καιρό αποχής λόγω ενός θέματος υγείας να ανεβάσω κάποιες δοκιμές μου οπλο beretta a350 στα 60 μέτρα με τσοκ anaconda mid View attachment 12898View attachment 12899View attachment 12900View attachment 12901 η τελευταία με κικς φουλView attachment 12902εδω φαίνεται η παλέτα που πέρασαν τα ΒΒ την πρώτη σανίδα και καρφώθηκαν στην πίσω!!
Ρε μπας και εριξες με το 725 αχαχαχαχαΠολυ με μελετας κ ελπιζω να σου αρεσει η μαλωτηρα γιατι θα το πιεις το κερασμα... Κ εσυ κ ενας αλλος ταλαιπωρος με breda... Τον Καστοριανό δεν τον αναφερω ειναι σαν να κλεβω εκκλησια...
εμφανιση στο σκοπευτηριο σημερα για φραπεδαρα συζητηση και φυσικα μ ετρωγε να ριξω τον ανακονδα τον μεσαιο οποτε αφησα τις πουλες γι αυριο.φυσιγγια δοκιμων λαμπρο καφε σε νουμερα 6 και 7 λαμπρο feltro 34 γραμμαρια σε νο 7 r35 plus σε νο 6 κενταυρος velocity νο9 και clever mirage t1 28 γραμμαρια σε νο 7,5.οι δοκιμες εγιναν στα 30 και 35 μετρα οσον αφορα το feltro και στα 35 και 45 μετρα τα υπολοιπα.οπλο δοκιμων beretta a350 wild boar.παμε λοιπον σιγα σιγα
feltro στα 30 μετρα με τσοκ κυλινδρο μαμα
feltro 35 μετρα mid
λαμπρο καφε νο6 mid
λαμπρο καφε νο 7 mid
r35 plus νο 6 mid
κενταυρος velocity νο 9 35 μετρα mid
clever mirage t1 7,5 35 μετρα mid
λαμπρο καφε νο 6 45 μετρα mid
λαμπρο καφε νο 7 45 μετρα mid
κενταυρος velocity νο 9 45 μετρα mid
και για το τελος clever mirage t1 νο 7,5 στα 45 μετρα με το mid φυσικα.στην φωτο αυτη κατα λαθος μπηκε δακτυλος οχι ξενος αλλα ο δικος μου αλλα κατι φαινεται
αυτα απο μενα για σημερα και οπως παντα περιμενω τα σχολια σας
Όλες πολύ ωραίες τουφεκιές.εμφανιση στο σκοπευτηριο σημερα για φραπεδαρα συζητηση και φυσικα μ ετρωγε να ριξω τον ανακονδα τον μεσαιο οποτε αφησα τις πουλες γι αυριο.φυσιγγια δοκιμων λαμπρο καφε σε νουμερα 6 και 7 λαμπρο feltro 34 γραμμαρια σε νο 7 r35 plus σε νο 6 κενταυρος velocity νο9 και clever mirage t1 28 γραμμαρια σε νο 7,5.οι δοκιμες εγιναν στα 30 και 35 μετρα οσον αφορα το feltro και στα 35 και 45 μετρα τα υπολοιπα.οπλο δοκιμων beretta a350 wild boar.παμε λοιπον σιγα σιγα
feltro στα 30 μετρα με τσοκ κυλινδρο μαμα
feltro 35 μετρα mid
λαμπρο καφε νο6 mid
λαμπρο καφε νο 7 mid
r35 plus νο 6 mid
κενταυρος velocity νο 9 35 μετρα mid
clever mirage t1 7,5 35 μετρα mid
λαμπρο καφε νο 6 45 μετρα mid
λαμπρο καφε νο 7 45 μετρα mid
κενταυρος velocity νο 9 45 μετρα mid
και για το τελος clever mirage t1 νο 7,5 στα 45 μετρα με το mid φυσικα.στην φωτο αυτη κατα λαθος μπηκε δακτυλος οχι ξενος αλλα ο δικος μου αλλα κατι φαινεται
αυτα απο μενα για σημερα και οπως παντα περιμενω τα σχολια σας