Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Εντυπωσιακές πράγματι για φυσίγγια εμπορίου.
Και το feltro με κυλινδρο στα 35μ σκούπα,και το καφε lambro ,αλλά και κείνο το κενταυράκι τι πράμα είναι ,φωτιά και λαύρα !
Το feltro με τον κύλινδρο είναι στα 30 μέτρα δημητρη

εμφανιση στο σκοπευτηριο σημερα για φραπεδαρα συζητηση και φυσικα μ ετρωγε να ριξω τον ανακονδα τον μεσαιο οποτε αφησα τις πουλες γι αυριο.φυσιγγια δοκιμων λαμπρο καφε σε νουμερα 6 και 7 λαμπρο feltro 34 γραμμαρια σε νο 7 r35 plus σε νο 6 κενταυρος velocity νο9 και clever mirage t1 28 γραμμαρια σε νο 7,5.οι δοκιμες εγιναν στα 30 και 35 μετρα οσον αφορα το feltro και στα 35 και 45 μετρα τα υπολοιπα.οπλο δοκιμων beretta a350 wild boar.παμε λοιπον σιγα σιγα
feltro στα 30 μετρα με τσοκ κυλινδρο μαμα
DRxVZTP.jpg

feltro 35 μετρα mid
IlLMAWG.jpg

λαμπρο καφε νο6 mid
bkma6gL.jpg

λαμπρο καφε νο 7 mid
yAAUrbX.jpg

r35 plus νο 6 mid
PllKbaH.jpg

κενταυρος velocity νο 9 35 μετρα mid
xxEzULf.jpg

clever mirage t1 7,5 35 μετρα mid
zI6zeMi.jpg

λαμπρο καφε νο 6 45 μετρα mid
TC838tK.jpg

λαμπρο καφε νο 7 45 μετρα mid
9saTz0m.jpg

κενταυρος velocity νο 9 45 μετρα mid
6SyROV6.jpg

και για το τελος clever mirage t1 νο 7,5 στα 45 μετρα με το mid φυσικα.στην φωτο αυτη κατα λαθος μπηκε δακτυλος οχι ξενος αλλα ο δικος μου αλλα κατι φαινεται
LRKbF00.jpg

αυτα απο μενα για σημερα και οπως παντα περιμενω τα σχολια σας
Ωραίες τουφεκιές!!

Τολη μονο τα δικα σου μπενελια ειναι ψεκαστηρες , κατι δεν μου παει καλα ρε φιλε
Μονο το sbe1 ειναι φιλε τα αλλα μια χαρα ειναι ειδηκα ο μαυρος αετος ο 3 inchος και η ss κανη που ειχα ξεβρακωνε τη μπερετα που εχω τωρα αλλα δεν υποφεροτανε για διαφορους λογους

Λες να τα περνω απ τη beretta αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και με τα λεφτα που θα μαζεψω να παρω την ethos sport
Αν τα περνεις απ την beretta και παρεις την ethos sport θα εχεις κανει μεγαλη μαγκια..σαν το κερατο παρουσια της γυναικας θα ναι .sarcastic. .sarcastic.

Το κακο ειναι οτι δε μπωρουμε να παντρεψουμε πολλα μεταξυ τους ατη βλητηκη καπου κερδιζουμε και καπου χανουμε στη βλητηκη
Έτσι ακριβώς όλα σε ένα δεν γίνεται ανάλογα με τον τόπο και τις βολές βάζεις και ανάλογο τσοκ-φυσιγγι

Status
Not open for further replies.
Back