Το feltro με τον κύλινδρο είναι στα 30 μέτρα δημητρηΕντυπωσιακές πράγματι για φυσίγγια εμπορίου.
Και το feltro με κυλινδρο στα 35μ σκούπα,και το καφε lambro ,αλλά και κείνο το κενταυράκι τι πράμα είναι ,φωτιά και λαύρα !
Ναι το ειχα δει αλλά παρασύρθηκα κι εγώ σαν τον ΑδάμΤο feltro με τον κύλινδρο είναι στα 30 μέτρα δημητρη
Ωραίες τουφεκιές!!εμφανιση στο σκοπευτηριο σημερα για φραπεδαρα συζητηση και φυσικα μ ετρωγε να ριξω τον ανακονδα τον μεσαιο οποτε αφησα τις πουλες γι αυριο.φυσιγγια δοκιμων λαμπρο καφε σε νουμερα 6 και 7 λαμπρο feltro 34 γραμμαρια σε νο 7 r35 plus σε νο 6 κενταυρος velocity νο9 και clever mirage t1 28 γραμμαρια σε νο 7,5.οι δοκιμες εγιναν στα 30 και 35 μετρα οσον αφορα το feltro και στα 35 και 45 μετρα τα υπολοιπα.οπλο δοκιμων beretta a350 wild boar.παμε λοιπον σιγα σιγα
feltro στα 30 μετρα με τσοκ κυλινδρο μαμα
feltro 35 μετρα mid
λαμπρο καφε νο6 mid
λαμπρο καφε νο 7 mid
r35 plus νο 6 mid
κενταυρος velocity νο 9 35 μετρα mid
clever mirage t1 7,5 35 μετρα mid
λαμπρο καφε νο 6 45 μετρα mid
λαμπρο καφε νο 7 45 μετρα mid
κενταυρος velocity νο 9 45 μετρα mid
και για το τελος clever mirage t1 νο 7,5 στα 45 μετρα με το mid φυσικα.στην φωτο αυτη κατα λαθος μπηκε δακτυλος οχι ξενος αλλα ο δικος μου αλλα κατι φαινεται
αυτα απο μενα για σημερα και οπως παντα περιμενω τα σχολια σας
Τολη μονο τα δικα σου μπενελια ειναι ψεκαστηρες , κατι δεν μου παει καλα ρε φιλεΡε μπας και εριξες με το 725 αχαχαχαχα
Μονο το sbe1 ειναι φιλε τα αλλα μια χαρα ειναι ειδηκα ο μαυρος αετος ο 3 inchος και η ss κανη που ειχα ξεβρακωνε τη μπερετα που εχω τωρα αλλα δεν υποφεροτανε για διαφορους λογουςΤολη μονο τα δικα σου μπενελια ειναι ψεκαστηρες , κατι δεν μου παει καλα ρε φιλε
Λες να τα περνω απ τη beretta αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και με τα λεφτα που θα μαζεψω να παρω την ethos sportΤολη μονο τα δικα σου μπενελια ειναι ψεκαστηρες , κατι δεν μου παει καλα ρε φιλε
Αν τα περνεις απ την beretta και παρεις την ethos sport θα εχεις κανει μεγαλη μαγκια..σαν το κερατο παρουσια της γυναικας θα ναιΛες να τα περνω απ τη beretta αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και με τα λεφτα που θα μαζεψω να παρω την ethos sport
Μπα φιλε η ιδια γκομενα ειναι αχαχαχαχαΑν τα περνεις απ την beretta και παρεις την ethos sport θα εχεις κανει μεγαλη μαγκια..σαν το κερατο παρουσια της γυναικας θα ναι
Γκομενα με διπολικη διαταραχη πρεπει να ναι. ΑχαχχαχαχαχαχαΜπα φιλε η ιδια γκομενα ειναι αχαχαχαχα
Με διπολικες αποδοχες ειναιΓκομενα με διπολικη διαταραχη πρεπει να ναι. Αχαχχαχαχαχαχα
Έτσι ακριβώς όλα σε ένα δεν γίνεται ανάλογα με τον τόπο και τις βολές βάζεις και ανάλογο τσοκ-φυσιγγιΤο κακο ειναι οτι δε μπωρουμε να παντρεψουμε πολλα μεταξυ τους ατη βλητηκη καπου κερδιζουμε και καπου χανουμε στη βλητηκη