Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Θεωρητικα δεν ειναι 43%.... Το ποσοστο μετριεται στον κυκλο των 76 οχι στον πινακα 1χ1... Εγω στον πινακα 1χ1 μετραω τα σκαγια απο νουμερο 1 και κατω που ξερω οτι ειναι σχεδόν σκαγι και πουλι, απο 2αρια και πανω ψαχνω την συγκεντρωση στον κυκλο...
Έχεις απόλυτο δίκιο Άρι. Παρ'όλα αυτά φαντάζομαι πως αν το πουλί φάει το σκάγι έξω του κύκλου των 76εκ, θα πέσει.

Δεν υπαρχει κατι στανταρ, αυτο εχει να κανει με το οπλο και το φυσιγγι... Πρεπει να δεις στο οπλο σου τι γινεται αν ανεβαζεις γραμμαρια στα σκαγια και μεχρι πιο οριο αυτο το ανεβασμα εχει θετικο αντικτυπο στα σκαγια στον πινακα... Τι να το κανεις να ριχνεις 45 γρ αν μετα τα 35 γρ δεν βλεπεις μεγαλες αλλαγες στον πινακα, αυξηση δηλαδη των σκαγιων... Πρεπει να βρεις την χρυση τομη της σκοπευτικης ανεσης και της αποδοσης...
Εχω πεντε κουτες δλδ παω γκιαουρ αντα κανω δωκιμες στις εκει συνθηκες και οτι μου δωσει καλα αποτελεσματα δουλευω κιωλας παλια μ αρεσανε τα καββαθας εβρος 43 νο3 φαρμακερα

Έχεις απόλυτο δίκιο Άρι. Παρ'όλα αυτά φαντάζομαι πως αν το πουλί φάει το σκάγι έξω του κύκλου των 76εκ, θα πέσει.
Θα πέσει... Με σκάγια ν1 σίγουρα, με σκάγια από νούμερο 2 κ πάνω δεν ποντάρω προσωπικά στο σκάγι κ πουλί αλλά στη συγκέντρωση στον κύκλο κ στον ικανό αριθμό σκαγιων εκεί αλλά αυτά είναι προσωπικές επιλογές με βάση την παρατήρηση στην πράξη...

Κ αν δηλαδη βαλουν 3η 4 αστερια , κ ανοιξουν τον κυκλο 15 εκ ακομα , και οταν ριξουν μεινουν 2 μετρα πισω θα πεσει η φασσα η το τρυγονι ; οποιος ασχολειται με τσοκ δεν εμπιστευεται τα χερια του φιλε
Δημήτρη
Με το "άνοιγμα" του τσόκ θα μείνουν πίσω (2 μ.) τα σκάγια?
Και θες μεγαλύτερη προσκόπευση?

Βγαζοντας συμπερασμα παντα απο τον εαυτο μου.....και χωρις να ειμαι σκοπευταρας.....εχω πολυ περισσοτερες
επιτυχιες με 4**** μαμα τσοκ στα 30 μετρα παρα με φουλ τσοκ. Οπως επισεις στα 45-50 παλι πολυ καλυτερες
επιδοσεις με τι ΙΜ φρενου παρα με το φουλ μαμα. Το αναφερω χωρις ιχνος αντιπαραθεσης....απλα λεω το τι
συμβαινει με την δικη μου σκοπευση....

Με λιγα λογια κανενα τσοκ δεν σωζει σκοπευτικα λαθη
Βγαζοντας συμπερασμα παντα απο τον εαυτο μου.....και χωρις να ειμαι σκοπευταρας.....εχω πολυ περισσοτερες
επιτυχιες με 4**** μαμα τσοκ στα 30 μετρα παρα με φουλ τσοκ. Οπως επισεις στα 45-50 παλι πολυ καλυτερες
επιδοσεις με τι ΙΜ φρενου παρα με το φουλ μαμα. Το αναφερω χωρις ιχνος αντιπαραθεσης....απλα λεω το τι
συμβαινει με την δικη μου σκοπευση....
ναι, τα τσοκ δεν σωζουν σκοπευτικα λαθη , αλλα λαθη εκτιμησης αποστασης

Ποσα σκαγια θελει η γωμωση Αρη για να βγαλουμε τετιο αποτελεσμα και τη ποσοστα σε 2αρι και 1 αντηστιχα??? Α και φαριναπ αχαχαχχα
φαντασου οτι το συγκεκριμμενο 33γρ ν2, αν το εκανες ν3 θα ειχε τοσα σκαγια οσα το ν2 με 42γρ. αλλα ν3 για 60 μετρα αρχιζει να ειναι λιγο. τεινω να πιστευω οτι μεχρι 55μ ισχυουν οσα ξερουμε για το στησιμο οπλο φυσιγγι , αλλα απο κει και περα θελει ΑΠΟΛΥΤΟ ψειρισμα και στην τελυταια ασημαντη λεπτομερια και παντα θα μπαινει και η τυχη.

ναι, τα τσοκ δεν σωζουν σκοπευτικα λαθη , αλλα λαθη εκτιμησης αποστασης

Nαι πολυ σωστο αυτο που λες ......σωστοτατο.....για μενα ομως που δεν ειμαι σκοπευταρας....αυτο που ''μετραει''
ειναι το αποτελεσμα....και προσωπικα εμενα τα τσοκ με εχουν σωσει.....

φαντασου οτι το συγκεκριμμενο 33γρ ν2, αν το εκανες ν3 θα ειχε τοσα σκαγια οσα το ν2 με 42γρ. αλλα ν3 για 60 μετρα αρχιζει να ειναι λιγο. τεινω να πιστευω οτι μεχρι 55μ ισχυουν οσα ξερουμε για το στησιμο οπλο φυσιγγι , αλλα απο κει και περα θελει ΑΠΟΛΥΤΟ ψειρισμα και στην τελυταια ασημαντη λεπτομερια και παντα θα μπαινει και η τυχη.

Εδω θα πω το εξεις.....χαιρομαι οσους εχουν αυτα τα μετρα σκοπευσης....και να τα εχουν πραγματικα.... οχι μια
ετσι....και μια γιουβετσι....με λιγα λογια ο σκοπευταρας οτι και φυσεκι να ριξει εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να
παρει το θηραμα....ακομα με ΄΄φολα΄΄ φυσεκι.....παρα εγω ο μετριος σκοπευτης με Αριστο φυσεκι....απλα
πραγματα.... Η σκοπευση στο κυνηγι....ειναι Α και Ω.!!!! Ολα τα αλλα φυσεκια τσοκ κτλ κτλ....επονται.!!!

Αυτος που στηνει δικα του φυσιγγια θεωρω οτι τα τσοκ του ειναι αχρηστα.
Εχοντας την δυνατοτητα να βγαλει με ενα απλο 3* συγκεντρωση τετοια
που θα την ζηλευε το καλυτερο after market τσοκ δεν μπαινει στην διαδικασια
καν.Ο μη εχων την δυνατοτητα προσπαθει να βελτιωσει τα φυσιγγια εμποριου.
Γνωμη μου απλα...

Αυτος που στηνει δικα του φυσιγγια θεωρω οτι τα τσοκ του ειναι αχρηστα.
Εχοντας την δυνατοτητα να βγαλει με ενα απλο 3* συγκεντρωση τετοια
που θα την ζηλευε το καλυτερο after market τσοκ δεν μπαινει στην διαδικασια
καν.Ο μη εχων την δυνατοτητα προσπαθει να βελτιωσει τα φυσιγγια εμποριου.
Γνωμη μου απλα...

Ναι εχεις δικιο.....ο ιδιογομωτης....εχει πλεονεκτημα και φτιαχνει οτι φυσεκι θελει....πρεπει ομως να ειναι και
σκοπευτης....οπως και ν'αχει....με τσοκ ή χωρις σιγουρα το καλο φυσεκι μετραει....και μετραει ΠΟΛΥ !!!!!!

Ναι εχεις δικιο.....ο ιδιογομωτης....εχει πλεονεκτημα και φτιαχνει οτι φυσεκι θελει....πρεπει ομως να ειναι και
σκοπευτης....οπως και ν'αχει....με τσοκ ή χωρις σιγουρα το καλο φυσεκι μετραει....και μετραει ΠΟΛΥ !!!!!!
Δεν μπαινω καθολου στην διαδικασια της σκοπευσης γιατι θεωρω τον εαυτο μου πρωτα κυνηγο.Το λεω
γιατι στο κυνηγι εχεις ολα τα στραβα και τις παραμετρους μαζι.(Ενα δισκακι που φευγει απο τον πυργο
δεν θα αντιδρασει οταν σηκωσεις το οπλο)Το αγαπημενο μου τσοκ ειναι το 3*Το μονο που εχω παρει ειναι
το Gemini crio ported 3*.Oταν ειμαι για φασσες π.χ αν δεις τα φυσιγγια μου απο το πρωτο στην θαλαμη
μεχρι το τριτο στην αποθηκη ειναι διαφορετικα.Διαφορετικες συγκεντρωσεις με το ιδιο τσοκ.Με τα φυσιγγια
παιζω,οχι με τα τσοκ και αναλογα με την μερα που ξημερωνει στον κυνηγοτοπο παντα.

Last edited:
Δεν μπαινω καθολου στην διαδικασια της σκοπευσης γιατι θεωρω τον εαυτο μου πρωτα κυνηγο.Το λεω
γιατι στο κυνηγι εχεις ολα τα στραβα και τους παραμετρους μαζι.(Ενα δισκακι που φευγει απο τον πυργο
δεν θα αντιδρασει οταν σηκωσεις το οπλο)Το αγαπημενο μου τσοκ ειναι το 3*Το μονο που εχω παρει ειναι
το Gemini crio ported 3*.Oταν ειμαι για φασσες π.χ αν δεις τα φυσιγγια μου απο το πρωτο στην θαλαμη
μεχρι το τριτο στην αποθηκη ειναι διαφορετικα.Διαφορετικες συγκεντρωσεις με το ιδιο τσοκ.Με τα φυσιγγια
παιζω,οχι με τα τσοκ και αναλογα με την μερα που ξημερωνει στον κυνηγοτοπο παντα.

Το ψαχνω και στην κοπευση......και ισως αυτο να ειναι το ''λαθος μου''.....Τι να το κανω στα δισκακια ειμαι
καλός....η χειροτερη μου 20 στα 25....και η καλυτερη μου 24 στα 25....τα δισκακια ομως δεν αλλαζουν πορεια
οταν σηκωνεις το οπλο...ουτε ταχυτητα....Τελικα αλλο τα δισκακια και το πραγματικο θηραμα!!!

Status
Not open for further replies.
Back