Το 1,70 οφείλεται σε πολλούς λόγους. Αυτοί είναι το ρελιαστο, η μάλλινη, το κρύο και η υγρασία, το ν4 κ.α.Δημήτρη είχα την εντύπωση ότι η S4 γεμίζεται στο εύρος 1.4 με 1.5 σε αυτά τα γραμμάρια,αφού τα περισσότερα εμπορικά παίζουν εκεί.Είδα τη συνταγή του Μιχάλη,αλλά είπα το 1.70 θα οφείλεται στο ρελιαστο κλείσιμο.
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση.Για χειμωνιάτικες συνθήκες και αρνητικές θερμοκρασίες εσύ πόσο θα τη γέμιζες;
Σίγουρα παίζει ρόλο όλο το στήσιμο Μιχάλη και εκεί πιστεύω κρύβεται όλη η μαγεία της ιδιογόμωσης. Στις δοκιμές και τις τροποποιήσεις μέχρι να φτάσεις στο ιδανικό για εσένα αποτέλεσμα.Το 1,70 οφείλεται σε πολλούς λόγους. Αυτοί είναι το ρελιαστο, η μάλλινη, το κρύο και η υγρασία, το ν4 κ.α.
Μαγεία απλά!! Φανταστικό σπορ. Μετά τη δουλειά είναι το μόνο που μου κόβει λεπτά απ' το κυνήγι (λίγα βέβαια) για να ψάξω τις συνταγές και να κάνω δοκιμές.Σίγουρα παίζει ρόλο όλο το στήσιμο Μιχάλη και εκεί πιστεύω κρύβεται όλη η μαγεία της ιδιογόμωσης. Στις δοκιμές και τις τροποποιήσεις μέχρι να φτάσεις στο ιδανικό για εσένα αποτέλεσμα.
Μου φαίνεται μπαίνω στο τρυπάκι της ιδιογόμωσης και εγώ τελικά...
πρεπει να το φερνει ο καλκατζακος γιαννη.Χειμωνιάτικο στήσιμο και κρίμα που δεν το βρίσκεις πλέον στην αγορά.
Γιάννη αυτό σε SIPE ή S4 ;1.70x33 δεινη δοντια