Δεν θέλει ερώτημα ,αφού την απάντηση την ξέρεις ,και σκέψου ότι σύγκρινε με kicksΚαι τι συμπεράσματα έβγαλες αγγελε;πηγε καλυτερα υποθέτω η φαμπαρμ!
Δεν θέλει ερώτημα ,αφού την απάντηση την ξέρεις ,και σκέψου ότι σύγκρινε με kicksΚαι τι συμπεράσματα έβγαλες αγγελε;πηγε καλυτερα υποθέτω η φαμπαρμ!
Αν δε κάνω λάθος τα σφαιρικά σκάγια θα του έδιναν πιο έντονο κέντρο...δεν ξέρω αν επιδρούν τόσο και στην άτρακτο... Χωρίς παρεξήγηση κουβέντα κάνουμε για να μαθαίνουμε κιόλας...Νίκο οι αριθμοί δε μπορούν να πουν ψέματα, μια εικόνα μπορεί να ξεγελάσει. Εάν δεν έχεις μπροστά σου το χαρτί, χωρίς τα στίγματα της μέτρησης (που μεγαλώνουν την τρύπα) και να έχεις και ένα χάρτινο ομοίωμα τσίχλας δε θα βγάλεις άκρη από την οθόνη.
Ο Δουβρης στην ιστοσελίδα του δίνει για εκτύπωση σε Α4 ομοίωμα τσίχλας σε φυσικό μέγεθος.
Και πάντα λέμε ότι το χαρτί κιόλας δε λέει όλη την αλήθεια έτσι;
Με 55% συγκέντρωση θα μπορούσε να είναι κοντή η άτρακτος;
Για να είναι κοντή η άτρακτος, σημαίνει σκάγια απολύτως σφαιρικά, σε άψογη κατάσταση. Θα έδιναν όμως τότε 55%; Μήπως θα έδιναν περισσότερο;
Προβληματίζομαι.
Ωραίος ο πίνακας, απ' τα δεδομένα του κατανοώ ότι δίνει ως όριο βεληνεκούς του λειόκαννου τα 36.5μ. κάτι που έχει καταρριφθεί πρακτικά. Άρα τα 55-60% είναι λίγο σαν ποσοστόΗ θεωρία λέει ότι ένα πραγματικό 3άρι τσοκ σε αυτά τα μέτρα δίνει 55-60% συγκέντρωση. Φυσικά αναλόγως το όπλο, τσοκ και φυσίγγι αυτα μπορεί να διαφέρουν κατά πολύ. Αλλά ο μέσος όρος είναι αυτός. Ξαναλέω η θεωρία λέει αυτό.
View attachment 13409
Δεν μίλησα για κάτι τέτοιο. Αν θεωρείς ότι ο πίνακας είναι παλιός και χρειάζεται αναθεώρηση εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Το βεληνεκές του όπλου το ξέρω ότι δεν είναι τα 36,5 μέτρα και δεν κατάλαβα πως έβγαλες το συμπέρασμα από τον πίνακα που έβαλα. Στα 55 μέτρα ένα απλό εμπορικό φυσίγγι σαν το παραπανω με τριάρι τσοκ τι απόδοση περιμένεις να σου δώσει;Ωραίος ο πίνακας, απ' τα δεδομένα του κατανοώ ότι δίνει ως όριο βεληνεκούς του λειόκαννου τα 36.5μ. κάτι που έχει καταρριφθεί πρακτικά. Άρα τα 55-60% είναι λίγο σαν ποσοστό
Και βέβαια δεν αναφέρεται νο σκαγίων βάρος γόμωσης βυσμάτωση κλπ
Δεν μίλησα για κάτι τέτοιο. Αν θεωρείς ότι ο πίνακας είναι παλιός και χρειάζεται αναθεώρηση εδώ είμαστε να το συζητήσουμε. Το βεληνεκές του όπλου το ξέρω ότι δεν είναι τα 36,5 μέτρα και δεν κατάλαβα πως έβγαλες το συμπέρασμα από τον πίνακα που έβαλα. Στα 55 μέτρα ένα απλό εμπορικό φυσίγγι σαν το παραπανω με τριάρι τσοκ τι απόδοση περιμένεις να σου δώσει;
Πώς εκτιμάς το μήκος ατράκτου στο νερό ;;;Η "άτρακτος" της τριμπορ είναι από τις μικρές σχετικά στο νερό που έχω ρίξει όπως και της μαξους ίσως ακόμα μικρότερη
Καλή σου μέρα Νίκο...Ναι με 9αρια ιδια μαρκα και φυσίγγια απο το ιδιο κουτί με ιδιες καιρικες συνθηκες.Καλημερα Αγγελε!! Και αυτες οι δοκιμες με 9ρια σκαγια ειναι ??