Επειδη εισαι καλο παιδι σε πειραζουμε ρε Κωστα....Κωλόπαιδα που είστε κ οι δύο σας.....
Επειδη εισαι καλο παιδι σε πειραζουμε ρε Κωστα....Κωλόπαιδα που είστε κ οι δύο σας.....
Μέχρι τα 70 μτ το ν2 νίκελ είναι ότι καλύτερο υπάρχει για μεγάλα παπιαΧήνα και μεγάλα παπια!
Φιλαρακι δνε φταιμε δινεις δικαιωματα!Κωλόπαιδα που είστε κ οι δύο σας.....
Να σου δωσω ενα μπουσουλα , ενα παραδειγμα για να ξεκινησεις ;..με 7άρια ή 8άρια σκάγια θες;;;......επίσης θες να δίνει μέτρα άνω των 36m....;;;;
Έχω πείσμα κ υπομονή να ξέρεις.....κ θα βρω τρόπο...
Ρίχτο ΗλίαΝα σου δωσω ενα μπουσουλα , ενα παραδειγμα για να ξεκινησεις ;
Ετσι για ζεσταμα μια απλη συνταγη να ξεκινησεις με S4 x 1.75 x 28 γρ , για πρωτη δημοτικου που λεμε , αυτες λεγονται contra dosiΡίχτο Ηλία
Όλες οι γνώμες δεκτές.....
Ρε δν ντρέπεσαι;;;;;Ετσι για ζεσταμα μια απλη συνταγη να ξεκινησεις με S4 x 1.75 x 28 γρ , για πρωτη δημοτικου που λεμε , αυτες λεγονται contra dosi
Εχεις δικιο , παμε σε sipe σε 1.80 χ 28 γρ τοτεΡε δν ντρέπεσαι;;;;;
Εδώ μιλάμε για sipe κ εσύ μου λες για s4....;;;
Αφού ξέρεις πως απο διβασική ΜΟΝΟ SIPE.......
Χάλασες κ εσύ μου φένεται....
Εκεί ναι.Εχεις δικιο , παμε σε sipe σε 1.80 χ 28 γρ τοτε
Οτι θελει ο φιλοςΕκεί ναι.
Αν κ είχα στο μυαλό μου να ξέρεις το 1.75 για αρχή...αλλά τη 1.75 τη 1.80.....ένα πασπάλισμα παραπάνω είναι....
Όχι τώρα όμως αυτά τα πειράματα γιατί δν βρείσκω κ εύκολα ανταλλακτικά για τη Jupiter.....εκτός κ μου δωρίσεις την Ellegi που είναι ίδιες....
Από χειμώνα φιλαράκι!!!!Οτι θελει ο φιλος
Κωστα οι κοντρα δοσεις ειναι απολυτα ασφαλεις , σε λογικα πλαισια παντα , το μικρο φορτιο στα σκαγια κ η πιο μεγαλη προοδευτικοτητα της μπαρουτης δεν σηκωνουν πιεσεις , οι τερμα δοσεις ειναι επικυνδυνες κ αυτες οχι για την κανηΑπό χειμώνα φιλαράκι!!!!
Με τη ζέστη δν το ρισκάρω γιατί θα πάει νωρίτερα η κάννη στην Ιθάκη....είναι κ ένα παλικάρι από κει που φοβάται.
Θα την πιασω φιλαρακι και θα στην στειλω πισω..μην αγχωνεσαι δεν θα χαθει..φτιαξε εσυ τα πυραυλακια και γω τερματοφυλακας εδω να αποκρουσωΑπό χειμώνα φιλαράκι!!!!
Με τη ζέστη δν το ρισκάρω γιατί θα πάει νωρίτερα η κάννη στην Ιθάκη....είναι κ ένα παλικάρι από κει που φοβάται.
Φονικοτατο φυσιγγακι..εχει πεσει τουφεκιδι με αυτο στις φασσουλες μανουυυλα..παντα εχω 3-4 στο γιλεκο για κανα γαλαζιοΕχεις δικιο , παμε σε sipe σε 1.80 χ 28 γρ τοτε
Πες την εσύ Δημήτρη.... μπορεί να έχει κανένας άλλος......Ετσι για ζεσταμα μια απλη συνταγη να ξεκινησεις με S4 x 1.75 x 28 γρ , για πρωτη δημοτικου που λεμε , αυτες λεγονται contra dosi
Άστον άνθρωπο ρε φίλε, αμέσως εσύ δεν έχεις S4.......Ρε δν ντρέπεσαι;;;;;
Εδώ μιλάμε για sipe κ εσύ μου λες για s4....;;;
Αφού ξέρεις πως απο διβασική ΜΟΝΟ SIPE.......
Χάλασες κ εσύ μου φένεται....
Πολύ πιό χαμηλά bar από το sipe 1.65 x34Εκεί ναι.
Αν κ είχα στο μυαλό μου να ξέρεις το 1.75 για αρχή...αλλά τη 1.75 τη 1.80.....ένα πασπάλισμα παραπάνω είναι....
Όχι τώρα όμως αυτά τα πειράματα γιατί δν βρείσκω κ εύκολα ανταλλακτικά για τη Jupiter.....εκτός κ μου δωρίσεις την Ellegi που είναι ίδιες....
Υπαρχει και ο παγκος και σπαγκοςΔε ....αν δν ξανά γράψω στο Η.L. τότε να αρχίσετε να ανησυχείτε....