Ενα ξερω και εγωΠοσα ειναι δηλαδη τα καψούλια της maxam; Νομιζα πως ηταν ένα
Ενα ξερω και εγωΠοσα ειναι δηλαδη τα καψούλια της maxam; Νομιζα πως ηταν ένα
Σαμπος ξερω??? Εγω περνω φυσιγγια και μου λεει οτι ειναι με ueeg το πιο δυνατο δηλαδη δεν υπαρχει ueeg ???Ποσα ειναι δηλαδη τα καψούλια της maxam; Νομιζα πως ηταν ένα
Ελα ρε συ κωστα και λεω με δουλευει ο τυπος γιατι βγαζι φαρμακερα φυσιγγιαΤο ίδιο καψυλι είναι παλιότερα η εταιρεία λεγόταν rio uee τώρα ανήκει στην maxam.
http://www.shooterspagetx.com/rio/components_primers.htm
https://www.maxamcorp.com/en/cartridges-components/components/primers
Πάντα πρίν να αρχίσω να μετρώ νέα set up ρίχνω πρώτα ένα εμπορικό 24γρ που ξέρω ότι είναι για χρόνια σταθερό V1.5 400m/s .Εχω την εντυπωση οτι ο ταχογραφος σε καπιες καιρικες συνθηκες παθενει κοκομπλοκο
Ωραιος λαμπη γτ επηδη ασχολουμε με αεροβολα και ταχογραφους μου ειπε ενας γνωστης οτι καμια φορα αλλα λεει σε ηλιοφανεια αλλα σε συνεφια μπωρω να μαθω το σταθερο φυσιγγι γτ ειναι σπανιο πραγμα ???Πάντα πρίν να αρχίσω να μετρώ νέα set up ρίχνω πρώτα ένα εμπορικό 24γρ που ξέρω ότι είναι για χρόνια σταθερό V1.5 400m/s .
Κατ'αρχήν μετρήσεις κάνω αργά το απόγευμα .Ωραιος λαμπη γτ επηδη ασχολουμε με αεροβολα και ταχογραφους μου ειπε ενας γνωστης οτι καμια φορα αλλα λεει σε ηλιοφανεια αλλα σε συνεφια μπωρω να μαθω το σταθερο φυσιγγι γτ ειναι σπανιο πραγμα ???
Victory ωραια μαλακα φυσιγγακια αλλα δε τα βρισκω εδω Δραμα μονο κατα περιοδους τα 36 αρια εχω βρει απλα οταν ζοριζει ο καιρος λιγο ζοριζοντεΚατ'αρχήν μετρήσεις κάνω αργά το απόγευμα .
Αυτό που λές με την πολλή ηλιοφάνεια ισχύει .Δίδει μετρήσεις αρκετά πιο ψηλές απο τις πραγματικές .
Το φυσίγγι - δείκτης που χρησιμοποιώ είναι το victory compak n.8 csb6 cx2000 1.28 X24 6*
To 36άρι πράσινο με PSB2 λές ;Victory ωραια μαλακα φυσιγγακια αλλα δε τα βρισκω εδω Δραμα μονο κατα περιοδους τα 36 αρια εχω βρει απλα οταν ζοριζει ο καιρος λιγο ζοριζοντε
ΑκριβωςTo 36άρι πράσινο με PSB2 λές ;
Πολύ καλό αλλά όχι για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες .Ο εξάδελφος το ρίχνει 2ο απο Αύγουστο σε φάσσα σε ν.3Ακριβως
Απο τα πιο σωστα στημενα φυσιγγια πολυ συγγεντροτικο πολυ πρωσεγμενο απλα για εδω μονο το πολυ μεχρι οκτωμβρηΠολύ καλό αλλά όχι για πολύ χαμηλές θερμοκρασίες .Ο εξάδελφος το ρίχνει 2ο απο Αύγουστο σε φάσσα σε ν.3
Ολα εχουν σημασια Μπιλ.Ο ογκος του θηραματος στα 60,η συγκεντρωση στα 60 καθως και η ομοιομορφιαΑπλά στις πολύ μεγάλες αποστάσεις (45-50-60..) σε συνδυασμό με πολύ χοντρά σκάγια (3-2-1-bb's) επειδή τα θηράματα αναφοράς δεν είναι τσίχλα, τρυγόνι, φάσσα, δεν ενδιαφέρει η συγκέντρωση στον κύκλο των 76εκ μιας και ο κυνηγός ψάχνει να βάλει ένα μεγάλο υδρόβιο απλά μέσα στην κατανομή του και να τσιμπήσει (1-)2-3-4 σκάγια απ'αυτά
Ας πούμε ότι ο υπολογισμός συγκέντρωσης επί του πίνακα είναι αδόκιμος υπό αυστηρή ιδιογομωτική εξέταση, κυνηγετικά δίνει στο χρήστη να καταλάβει (πέραν του οπτικού) εάν η τουφεκιά αυτή θα του δώσει θήραμα σε εκείνη την απόσταση
Κουνουπι δε περναειView attachment 13734
Beretta 682 76cm τσοκ Beretta Lm φυσιγγι Ρουμελιώτης compak με piston skeet 28gr no8 απόσταση 36m