Tolis SBE1
Banned
Ακρως φαρμακερες γκρουπακια βλεπω και ειναι πολυ καλα αυταΠειραματισμοί για ορτυκοτρύγονα του Αυγούστου!
θα ήταν πάρα πολύ ωραία τουφεκιά, αλλά μου έφυγε δεξιά!
upload pic
Ακρως φαρμακερες γκρουπακια βλεπω και ειναι πολυ καλα αυταΠειραματισμοί για ορτυκοτρύγονα του Αυγούστου!
upload pic
Ιδικά αυτή με τα 30gr κ το UEE είναι....πάρτε διαόλοι βάγια.........Πειραματισμοί για ορτυκοτρύγονα του Αυγούστου!
upload pic
Πολύ καλό Ηλία.......θα ξεσκονίζει τα πάντα!!!View attachment 13734
Beretta 682 76cm τσοκ Beretta Lm φυσιγγι Ρουμελιώτης compak με piston skeet 28gr no8 απόσταση 36m
Ηλια εχεις δει καπια διαφορα στις τραβερσες με τον piston skeet??? Και μια τιμηView attachment 13734
Beretta 682 76cm τσοκ Beretta Lm φυσιγγι Ρουμελιώτης compak με piston skeet 28gr no8 απόσταση 36m
Να ηρεμισει και ο ομως του ανθρωπου αλλα εαν δεν ειναι στα μετρα του χρηστη τα μπερετα κλωτσανε ασχημα για αεριωνOptima κύριοι!
Τόλη νομίζω κατω απο 5€ τα πήρα.... Δεν μπορώ να πω πως είδα κάτι ιδιαίτερο.... Όπως ρίχνω εριχνα!Ηλια εχεις δει καπια διαφορα στις τραβερσες με τον piston skeet??? Και μια τιμη
Λιγα με τα μπερετα φιλε γιατι θα γινει βιετναμ στο φορουμΝα ηρεμισει και ο ομως του ανθρωπου αλλα εαν δεν ειναι στα μετρα του χρηστη τα μπερετα κλωτσανε ασχημα για αεριων
Άρχισε να δείχνει δόντια η 391 μπράβο Άρη πολύ ωραίες τουφεκιεςΠειραματισμοί για ορτυκοτρύγονα του Αυγούστου!
upload pic
Πεστα ρε φίλε γιατί καραδοκεί κι ο λιπτονΛιγα με τα μπερετα φιλε γιατι θα γινει βιετναμ στο φορουμ
Και τώρα ξεκινάμε......Άρχισε να δείχνει δόντια η 391 μπράβο Άρη πολύ ωραίες τουφεκιες
Μας εχει ζαλισει με τα παλιοπενελι ο τολης ρε ΕυριΠεστα ρε φίλε γιατί καραδοκεί κι ο λιπτον
Λίγα λόγια για το φιλαράκι το Μερέντα αχχαΜας εχει ζαλισει με τα παλιοπενελι ο τολης ρε Ευρι
Πολυ ωραιες τουφεκιες Αρη θα παει πολυ καλα στα θηραματα που το προοριζεις..σεταρε ακριβως το οπλο πανω σου και δεν θα σου φευγει μυγαΠειραματισμοί για ορτυκοτρύγονα του Αυγούστου!
upload pic
Μια τουφεκια που εριξα στα 15.....ημουν κέντρο!!!Πολυ ωραιες τουφεκιες Αρη θα παει πολυ καλα στα θηραματα που το προοριζεις..σεταρε ακριβως το οπλο πανω σου και δεν θα σου φευγει μυγα
Κανε οσες μπορεις για να το συνηθισεις κιολας και θα σαι αρχοντας πανετοιμος για τη σεζονΜια τουφεκια που εριξα στα 15.....ημουν κέντρο!!!
Ωστόσο θα κάνω και άλλες δοκιμές!
Μίλτο είμαι τυχερός, το τουφέκι μου έκατσε πολυ καλά και το είδα και στο σκοπευτήριο που έριξα μια πουλα!Κανε οσες μπορεις για να το συνηθισεις κιολας και θα σαι αρχοντας πανετοιμος για τη σεζον
Αυτο ειναι το καλυτερο και μεγαλη υποθεση..ειδικα στην μπεκατσα αν δεν καθεται σωστα παει το κλαμπανισμα γοναΜίλτο είμαι τυχερός, το τουφέκι μου έκατσε πολυ καλά και το είδα και στο σκοπευτήριο που έριξα μια πουλα!
Δν είναι έτσι Τόλη....κ κοντάκι στα μέτρα σου να έχεις, μια αστραπιέα ΛΑΘΟΣ επόμηση να κάνεις, θα την πληρώσεις τη νύφη.Να ηρεμισει και ο ομως του ανθρωπου αλλα εαν δεν ειναι στα μετρα του χρηστη τα μπερετα κλωτσανε ασχημα για αεριων
Η γρια ρεμινγκτον φιλε ειναι κωλαρακι μωρουΔν είναι έτσι Τόλη....κ κοντάκι στα μέτρα σου να έχεις, μια αστραπιέα ΛΑΘΟΣ επόμηση να κάνεις, θα την πληρώσεις τη νύφη.
Δν είναι ούτε τα beretta αποκληστεικά κ ούτε κανένα όπλο.