Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Δν είναι έτσι Τόλη....κ κοντάκι στα μέτρα σου να έχεις, μια αστραπιέα ΛΑΘΟΣ επόμηση να κάνεις, θα την πληρώσεις τη νύφη.
Δν είναι ούτε τα beretta αποκληστεικά κ ούτε κανένα όπλο.
Με benelli ποτε τετιο πραγμα

Όχι εγώ ρε... .sarcastic.
Ένα φιλαράκι που έχει μια crio την έπαθε σε μια τουφεκιά.
Είναι κ κόκκαλα ξερά ο κακομοίρης και όσο να'ναι τν ένοιωσε.....τν πόνο...sarcastic.
Καλα η κριο ειναι και παναλεφρη βαλτου ενα cervelatti extra soft 32mm και κανα κιλο σκαγια στο κοντακι να ησηχασει

Έτσι Ηλία λίγα λόγια γιατί στο θέμα υδρόβια- παρυδάτια έχει τα πιο πολλά θηρευσιμα η Κριό φέτος χεχεχε .sarcastic.
Ναι ρε τα σπασατε τα αριστερα φτερα ολα με της ζερβοτουφεκες ολες αριστερα τραβανε οι ρουφιανες

Ναι ρε τα σπασατε τα αριστερα φτερα ολα με της ζερβοτουφεκες ολες αριστερα τραβανε οι ρουφιανες
Χαχαα πέφτουν όμως κάτι αλλά ούτε μπαμ έκαναν και μερικές φορές με το ζόρι ένα ονόματα δεν λέμε εταιρείες δεν θίγουμε......πήρα και την Αμέρικανα δύο κυνήγια και την άφησα πάλι για την Κριό
Μόνο ένα καλό τσοκακι θέλουν η ρημαδες γνώμη μου....
topic.

Έτσι Ηλία λίγα λόγια γιατί στο θέμα υδρόβια- παρυδάτια έχει τα πιο πολλά θηρευσιμα η Κριό φέτος χεχεχε .sarcastic.
Έπρεπε να έγραφα στο forum το 2016........ :cool:
Θα μιλούσαμε για Baikal ελατηρίου με ανατηνάξεις 1* από τα 25 κ πάνω.....yell at..sarcastic.

Χαχαα πέφτουν όμως κάτι αλλά ούτε μπαμ έκαναν και μερικές φορές με το ζόρι ένα ονόματα δεν λέμε εταιρείες δεν θίγουμε......πήρα και την Αμέρικανα δύο κυνήγια και την άφησα πάλι για την Κριό
Μόνο ένα καλό τσοκακι θέλουν η ρημαδες γνώμη μου....
topic.
Kicks μονο συμαζευει τα ασυμαζευτα

Θα μιλούσαμε για Baikal ελατηρίου με ανατηνάξεις 1* από τα 25 κ πάνω.....yell at..sarcastic.
Κωστα για πες μας τωρα σχ3 φαρμακι το εδωσες μπαικαλ φαρμακι ντουλαπα σχ1 κανονι πισω απ την πορτα τι παιζει ρε συ αχαχαχαχαχα

Επαιζες σκληρο παιχνιδι και συ..εγω τοτε πηγαινα για κυνηγι με την franchi ελατηριου σταθερο 1* τα τσιχλοκοτσυφα επρεπε να τα βρισκει η περιφερεια για να παρω πουλι..αν ηταν κεντρο πηγαινε μεζες για τα κουναβια

Κωστα για πες μας τωρα σχ3 φαρμακι το εδωσες μπαικαλ φαρμακι ντουλαπα σχ1 κανονι πισω απ την πορτα τι παιζει ρε συ αχαχαχαχαχα
Ρε Τόλη θα σου απαντήσω ευθέως γιατί είσαι αλανιάρης.... .sarcastic.
Παίζει ένα πράμα....του τύπου....κυνηγάω με SBE1....παίρνω Beretta κ κυνηγάω, κ ταυτόχρονα ρίχνω με αμερικάνα που έχει παιδικό κωλαράκι , αλλά κ τα beretta τελικά καλά είναι..... .sarcastic. .yel.
Έντάξει τώρα;;;; .sarcastic..sarcastic.

Status
Not open for further replies.
Back