Αυτα να τα βλέπουν με τα μάτια ορθανοιχτα όσοι λένε ότι οι super magnum θαλαμες δεν έχουν απώλειες, αν κ το μήκος κ το τσοκαρισμα δεν είναι το ίδιο έχουμε διαφορά 40 μ /δ, τρομερή διαφοράΦυσίγγια εμπορίου 32γραμ., 70χιλ κάλυκας. Δοκιμή 10 φυσιγγίων σε κάθε όπλο.
1. Pressure gun. 425μ/δ, 662bar. (Θαλάμη 70χιλ, μήκος 76εκατ, φουλ τσοκ).
2. Δικό μου όπλο. 385μ/δ, 637bar. (Θαλάμη 89χιλ, μήκος 61εκατ, κύλινδρος).
Δε λέει τίποτα η δοκιμή αυτή Δημήτρη, φουλ αβανταδορικη κάννη για την 70χιλ θαλάμη.Αυτα να τα βλέπουν με τα μάτια ορθανοιχτα όσοι λένε ότι οι super magnum θαλαμες δεν έχουν απώλειες, αν κ το μήκος κ το τσοκαρισμα δεν είναι το ίδιο έχουμε διαφορά 40 μ /δ, τρομερή διαφορά
Φυσιγγια ιδιογομωσης ή εμπορικα?Φυσίγγια εμπορίου 32γραμ., 70χιλ κάλυκας. Δοκιμή 10 φυσιγγίων σε κάθε όπλο.
1. Pressure gun. 425μ/δ, 662bar. (Θαλάμη 70χιλ, μήκος 76εκατ, φουλ τσοκ).
2. Δικό μου όπλο. 385μ/δ, 637bar. (Θαλάμη 89χιλ, μήκος 61εκατ, κύλινδρος).
Εχω δει σε ολες τις μετρησεις ταχυτητας που γραφουν (οσες γραφουν και οσες απαντανε σε mail) οτι αναφερουν το full.....Δε λέει τίποτα η δοκιμή αυτή Δημήτρη, φουλ αβανταδορικη κάννη για την 70χιλ θαλάμη.
Αν ήταν ανάποδα οι κάννες????
Ακριβώς, γτ δίνει τις μεγαλύτερες ταχύτητες, αυτό λέω.Εχω δει σε ολες τις μετρησεις ταχυτητας που γραφουν (οσες γραφουν και οσες απαντανε σε mail) οτι αναφερουν το full.....