Φίλε μου μπορεί να είχες περάσει ατέλειωτες ώρες μαζί του. Αλλά αυτό δεν πάει να πει κάτι, τα φυσίγγια του τα τελευταία χρονιά ήταν εποίκως για ΚΛΑΜΑΤΑ, εμείς ρίχναμε οικογενειακός Στοκας πολλά χρόνια, από το 2006 και μετα το τρέξιμο που ρίχναμε για να πιάσουμε τις ζωντανές τσίχλες ατέλειωτο…τα όπλα (benelli) εμπλοκές σωρηδόν αν είχε κρύο. Στο ίδιο κουτί, φυσίγγια με διαφορετικό κάλυκα – καψούλι μέσα….άλλα χωρίς εκτύπωση … φυσίγγια με 2 είδη πυρίτιδας στο ίδιο κουτί!!, τα νούμερα κ η ποιότητα των σκαγιών για κλάματα , έπαιρνες Ν9 κ είχε μέσα ότι σκατοσκαγι θες. Είχαμε μιλήσει κ τηλεφωνικός για τα MAX-Dτρομερό φυσίγγι το είχα λατρέψει …αλλά όταν ρε φιλέ το άνοιξα κ είχε μέσα από Νο6 … ναι καλά διάβασες Νο6 έως 10 … το κουτί ήταν Ν10 και ΠΟΛΛΑ παραμορφωμένα σκάγια που ήταν αυτά που ξανά ανακυκλώνουν πάλι ….. κ να μου λέει στο τηλ… Εεε αφού σου αρέσει τι σε νοιάζει τι έχει μέσα!! Εεε κάτσε τι μα@#$%ιες λέμε τώρα… ο άνθρωπος τα είχε χάσει τελείως, δεν ξέρω λόγο αρρώστιας ή ποτού αλλά δεν ασχολούταν. Μη λέμε για τιμές από πρώτες ύλες ..αν ήταν κ είχε αυτός πρόβλημα που ήταν εργοστάσιο …οι μικρές βιοτεχνίες τι να πουν δλδ? Και αν είναι έτσι ..γιατί δεν έκλεισε κ ο Δορκάς – Ναυπλιώτης κλπ. , απλά ο κακομοίρης ήταν για «σχόλασμα» και ότι προλάβει να οικονομήσει με τα ψέματα