Να πω και εγω αυτα που ειδα με τα δικα μου οπλα.Εχω στην κατοχη μου μια ρεμι 1100 full magnum 76cm εισαγωγη απο Αμερικη απο το 1997 εως το 2009,Την κυνηγησα 12 χρονια.Την εβαλα κοντρα με beretta 303 18,5 και 18,3 full choke ,spoze breda 18,4 ,skb καραμπινα 2/3'4 71cm και πολλα αλλα μοντελα....,σε πινακα και σε διατρηση της πηρε ολες κατα κρατος.Αλλα πολυ εμπλοκη και βαρια πολυ για περπατητο.Ετσι το 2009 πηρα την benelli super sport 71cm και την αλλη μερα κιολασ πηγα να τις συγκρινω με μεγαλη αγωνια για να δω διαφορες.και με την σιγουρια οτι η ρεμι για αλλη μια φορα θα επιβεβαιωση αυτο που εβλεπα παντα.Οι δοκιμες με παρα πολλα φυσιγγια απο 40 ανα 10 μετρα μεχρι 80 μετρα σε χαρτονι σε βιβλιο και σε ντενεκεδες.Λοιπον εβαλα για αρχη τον ασσο μαμα στην ss σε ολα τα μετρα ηταν κατα 15% καλυτερη κατανομη η ss και ειδικα στα 80μετρα με 2αρια κατα 50% οπως επισης και σε διατρηση.Λεω δεν μπορει τοσο μεγαλη διαφορα?Βαζω το 2 στην ss και φτου παλι απο την αρχη.Εκει σε καποια φυσιγγια με 2% καλυτερη κατανομη η ρεμι μιλαμε για 3 σκαγια.και σε διατρηση το ιδιο πανω κατω αλλου η ρεμι αλλου η ss.εκει ψιλομπερδευτικα λιγο.Ετσι κατεληξα να εχω πανω το 2 μονιμα στην ss γιατι λεω πανω κατω ειναι τα ιδια με την ρεμι αλλα χωρις εμπλοκες και φυσικα λιγοτερο βαρος.Κυνηγετικα ομως μπορει στον πινακα και σε βιβλιο με 2 τσοκ να ειχα τα ιδια αποτελεσματα στο κυνηγι με την ρεμι τα θηραματα λαγο και φασσα κυριως τα επερνα με πολυ πιο ανεση και χωρις ριγα με γκουμουτσα σκοπευτικα να σημαδευεις ελεφσντα, μονο που το γυρνουσα στο περιπου να σημαδευω ολα τα θηραματα διπλωναν.λες και εριχνα με 5 τσοκ ενω με την ss ferrari στο μαγουλο σκοπευτικα γαματα και πρεπει να ειμαι πολυ απολυτα πανω στο θηραμα ειδικα στα 3 πρωτα χρονια σκοπευτικα ζοριστικα παρα πολυ....Εκει δεν μπορουσα να δωσω εξηγηση με τιποτα πως τα καταφερνε η ρεμι μιλαμε για πολυ ανεση...Τωρα η ss μετα τα κικς που πηρα εγινε πυροβολο ...Αλλα παλι τις κατανομες του φιλου μου alex76 με ρεμι δεν της ειδα...επι χαρτου...Τα συμπερασματα δικα σας