Όλα τα ρελιαστα εμπορικά ειναι πιο μαλακά από ότι έχω δει.... Ίσως γιατί δεν υπάρχει μεγάλη αντίσταση κατά το "ξερελιασμα", ίσως γιατί δεν πατιουνται όπως με το αστεροειδες κλείσιμο.... Ίσως κ τα δυο...Δεν ξέρω.....
Όλα τα ρελιαστα εμπορικά ειναι πιο μαλακά από ότι έχω δει.... Ίσως γιατί δεν υπάρχει μεγάλη αντίσταση κατά το "ξερελιασμα", ίσως γιατί δεν πατιουνται όπως με το αστεροειδες κλείσιμο.... Ίσως κ τα δυο...Δεν ξέρω.....
Το ρέλι θα σου δώσει πιο στρογγυλή τουφεκιά,ενώ το αστεροειδές πιο ανοιχτή λόγο ξερελιάσματος...δν μιλάω για σκορποσκάγιασμα αλλά για ένα ανθρώπινο ποσοστό συγκέντρωσης κ από τα δύο.Εαν πάρουμε 2 φισιγγια ιδια γραμμάρια ίδια νούμερα και το ενα με ρεαλιστο κλείσιμο και το άλλο με αστεροειδείς κλείσιμο. Ποιές είναι οι διαφορές στην τουφεκιά???
Σωστό το ερώτημα σου....Ουτε εγώ το ξερω...Δεν ξερω εαν οι εταιρειες ακολουθουν τον κανονα 0,05 περισσοτερη πυριτιδα στα ρελιαστα...δεν
εχω σφαξει....και δεν ξερω φιλε!!
Σωστό το ερώτημα σου....Ουτε εγώ το ξερω...
Θα ανοίξω κάποια στιγμή ένα super lambro κ ενα biturbo που είναι κ τα δυο με tecna στα 36γρ κ θα δω.. Θα μετρήσω κ το κλεισιμο...
Αλλά δεν νομίζω να αλλάζει κάτι στην δοση, και αποκλισεις πάντα υπάρχουν.....
Ναι ακριβώς, το πατημα εννοουσα...Τασο αυτο που λες , μετρημα κλεισιματος , θα εννοεις το υψος....
Όποτε η αυξημένη δόση μπαίνει για να κερδίσουμε σε "ενέργεια" εξαιτίας του ρελιασματος?Οπως και να εχει....για να ειναι ''σωστο'' το ρελιαστο πρεπει να εχει περισσοτερη πυριτιδα φιλε!!!!!
Ακριβως....οπως το ειπες!!!!Ναι ακριβώς, το πατημα εννοουσα...
Όποτε η αυξημένη δόση μπαίνει για να κερδίσουμε σε "ενέργεια" εξαιτίας του ρελιασματος?
Κατεβασε την 0,05 και κλησε 57 να δεις η αλαξε βυσμαΔεν σηκωνει ''στριμωγμα'' αυτη η πυριτιδα.....την στριμωξες.....την εχασες.....
Θα την δοκιμασω στα 13-14 χιλιοστα με την μεθοδο του ''απατητου'' βυσματος....εκει θα
μας τα ''πει'' ΟΛΑ....Ετσι πιστευω....Τουλαχιστον να ξερουμε που ''βαδιζουμε''....
Κατεβασε την 0,05 και κλησε 57 να δεις η αλαξε βυσμα
Το ρέλι έχει μικρότερη αντίσταση απ ότι το αστεροειδές και μπορεί να δεχθεί περισσότερη πυρίτιδα. Έτσι δεν είναι ;
Μου αρέσει πάντα η ακρίβεια στις απαντήσεις.Πιέσεις ξερελιασματος απλό ρελι και αστεροειδες.
Πιέσεις ξερελιασματος απλό ρελι και αστεροειδες.
Δεν νομίζω ότι έγιναν καν με σετάπ.Με τι σεταπ εγιναν αυτες οι μετρησεις ??