κ.Νίκο πιστεύω ότι αν αλλάξεις σε 688 και κλείσεις 57.50 θα αγγίξει την διάτρηση του express .
Λαμπη μου ,δεν ''κυνηγαω'' να πιασω την διατρηση του express......Καλυτερα να κυνηγησει αυτο
εμενα μηπως και ανεβασει ποσοστα συγκεντρωσης που του λειπουν.
Μαλλον ακουγεται εγωιστικο.....αλλα αυτη ειναι η αληθεια.
Ενα φυσιγγιο εχει πολυ περισσοτερες πιθανοτητες να σκοτωσει στα 50 μετρα....εχοντας στα 40 μετρα
85% συγκεντρωση απο αυτο που εχει 72% . Μηπως κανω λαθος ?? Η λογικη και η πραξη αυτο λεει.
Οσον αφορα την διατρηση το ΙΔΙΟ καλα θα σκοτωσει και αυτο με 4,9 χιλιοστα με το αλλο με τα 5,4 χιλιοστα.
Καλα ειναι ολα τα υλικα του Αμερικανου...δεν αντιλεγω....καλοι και οι κωνικοι καλυκες....καλα και τα
βυσματα του....καλες και οι μπαρουτες του.....αλλα οπως βλεπεις και με τα δικα μας υλικα τον ''παταμε'' οτι
ωρα θελουμε κατω!!!
Αλλωστε ενας απο τους λογους που γραφω αναλυτικα τα σεταπ μου στον στοχο ειναι για να τα
δοκιμασει οποιος θελει....για τον λογο του αληθες!!!
Ας τελειωσει αυτος ο μυθος με τα Αμερικανικα.....ας σοβαρευτουν επιτελους οι Ελληνες κατασκευαστες
φυσιγγιων και ας βγαλουν σταθερα σε ποιοτητα φυσιγγια . Μπορουν να το κανουν.
Το χρωστανε αυτο στους Ελληνες κυνηγους που αγοραζουν τα προιοντα τους και τους στηριζουν!!!!
Το σεταπ ειναι καλο...θα το ξανα ριξω και θα το μετρησω γιατι με ενδιαφερει και εμενα...υπολογιζω
την ταχυτητα του V1,5-410-420m/s .Ο ταχογραφος δεν μετρησε τις δυο βολες που εκανα απο το αλευρι
που ειχαν ''πιασει'' οι αισθητηρες επανω τους....δεν ηταν θεμα μπαταριας.
Τωρα οσον αφορα την περισσοτερη διατρηση αυτο που λες με την τροποποιηση του σεταπ σωστο
το βλεπω....θα το δοκιμασω και αυτο.
Εχω κλεισει με Τεκνα και drago τα σκαγια απο το ενα σφαγμενο ρεμικτον exrpess ,λογω βαρους
γομωσης...εβαλα και 1,5 γραμμαριο αλευρι....Θα το ριξω πρωτα ο Θεος αυριο για δω τι διαφορές
θα εχω !!! Θα σε ενημερωσω φιλε!!!