Φωτιά.... δυνατό
Νικο 72% στα 40 μέτρα είναι η κλασική συγκέντρωση του φουλ στα 36 μετρα. Και παλι συγκρίνεις με ή χωρίς αλεύρι, δεν είναι δίκαιο. Καλύτερα να μας απαντήσει ο πίνακας. Ανοιξε ενα Remington βάλε αλεύρι και ξανακλειστο. Και ενα δεύτερο φυσιγγιο με το δικό σου σεταπ χωρίς αλεύρι.Λευτερη μου , κατ'αρχην σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!! Ησουν πολυ αναλυτικος και καταλαβα
τα οσα μου εγραψες!!!!
Να σου πω ποιο ειναι το ''προβλημα μου''.....Ολα αυτα που λες τα δεχομαι....και δεν θελω να τα αμφισβητησω.
Απο την αλλη με τοσο μελετημενο ΒΥΣΜΑ....και γενικοτερα μελετημενο φυσιγγιο...καλυκας - πυριτιδα -
σκαγια - πολυ καλη ποιοτητα...πως μπορεις να δικαιολογησεις αυτο το 72% στα 40 μετρα με φουλ τσοκ. ???
Εγω περιμενα να δω τουλαχιστον ενα 80% συγκεντωση σε αυτα τα μετρα.
Δεν τα ειδα ομως....αυτο που ειδα...ειναι οτι drago ενα ''απλο'' βυσμα να εχει 85% συγκεντρωση
στα ιδια μετρα....στελνοντας τα σκαγια μπαλα σε ενα σημειο ( απο δικο μου λαθος εαν θελεις )...στην
χθεσινη τουφεκια....και το ιδιο σεταπ σημερα παλι τα ιδια σχεδον ποσοστα ( 84% ) και αλλη καλυτερη
κατανομη απο την χθεσινη...αλλα με εντονο κεντρο που σημαινει + μετρα της τουφεκιας.
Μην ''πιανεσαι'' απο το αλευρι....το αλευρι ειναι μονο και μονο για την παραμορφωση των σκαγιων...
η ρεμικτον δεν εχει προβλημα παραμορφωσης.....τα σκαγια της ειναι πολυ σκληρα!!!!
Και καταληγοντας σε ρωταω....μηπως ολα αυτα ειναι ''θεωρια'' και στην πραξη τα πραγματα ειναι
διαφορετικα ??
Θα σου βαλω φωτο την σημερινη δοκιμη μου....και θα ηθελα την γνωμη σου...που οφειλεται
αυτη διαφορα ??
Νικο 72% στα 40 μέτρα είναι η κλασική συγκέντρωση του φουλ στα 36 μετρα. Και παλι συγκρίνεις με ή χωρίς αλεύρι, δεν είναι δίκαιο. Καλύτερα να μας απαντήσει ο πίνακας. Ανοιξε ενα Remington βάλε αλεύρι και ξανακλειστο. Και ενα δεύτερο φυσιγγιο με το δικό σου σεταπ χωρίς αλεύρι.
Καλησπέρα Νίκο! Ίσως το πιο σωστό που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις σκάγια από ένα remigton και να τα βάλεις στο δικό σου σεταπ χωρίς αλεύρι και τότε να δεις τις διαφορές.....??Αυτο και αν ειναι ΑΔΙΚΟ....Και σου εξηγω. Τα σκαγια της ρεμικτον ειναι πολυ σκληρα....ποιο σκληρα και
απο τα επινικελωνα που εχουμε εμεις εδω.
Για γινει σωστη συγκριση πρεπει να εχουμε την ιδια σκληροτητα σκαγιων και την ιδια ταχυτητα.!!
Μην νομιζεις οτι ''κολλαω'' να δοκιμασω αυτο που λες....απλα δεν εχω αλλα σκαγια ρεμικτον , ουτε
φυσιγγιο Λευτερη μου.
Εαν μου πεσει καποιο αλλο τετοιο φυσιγγιο στα χερια μου.....θα την κανω την δοκιμη οπως λες...και
ας ειναι σκληροτερα τα σκαγια της ρεμι....και ας εχω και 20μ/δ περισσοτερα στο δικο μου φυσιγγιο!!!!
Αυτό που λές ακυρώνει όλους τους πίνακες με συγκεντρώσεις στον κύκλο των 76 που πρέπει να δίδουνΕγώ από αυτά τα λίγα που έχω δει το εκάστοτε σεταπ δουλεύει καλά με ένα τσοκ έχω δει σε δοκιμές που έχω κάνει ένα τσοκ που αποδίδει 3,5* να βγάζει καλύτερη συγκέντρωση στα 45 μέτρα πχ από ένα άλλο τσοκ με σύσφιξη 9/10 σχεδόν φουλ δλδ ο κάθε τύπος συγκεντρωτηρα δουλεύει διαφορετικά σε κάθε τσοκ πρέπει να βρεις τον τύπο του συγκεντρωτηρα που δουλεύει καλύτερα στο τσοκ σου,το να κανεις μια δοκιμή με ένα τσοκ αδικεί το σεταπ πρέπει να το δοκιμάσεις με 2-3 διαφορετικούς τύπους τσοκ και συσφίξης για να βρεις τι ταιριάζει καλύτερα!
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Τα-τσοκ-και-τα-ορια-τους.3481/page-7#post-575303Οι πινακες εχουν βγει με φυσιγγι μαλινοταπας η πλαστικου συκγεντρωτηρα ερώτηση
Λάμπη αναφέρεται σε στυλ τουμπο συγκεντρωτηρες ο Κώστας, αυτοί ειναι ειδική κατηγορία κ ρίχνονται κ με ανοιχτά τσοκΑυτό που λές ακυρώνει όλους τους πίνακες με συγκεντρώσεις στον κύκλο των 76 που πρέπει να δίδουν
τα chokes για να θεωρείται μια ντουφεκιά καλή .
Πίνακες που δημοσιεύτηκαν απο βλητικούς περιοπής .
Συνήθως με μαλλινοταπα κ σε στενούς αυλους , αλλά η γνώμη μου είναι ότι για έναν ιδιογομωτη καμια αξία δεν έχουνΟι πινακες εχουν βγει με φυσιγγι μαλινοταπας η πλαστικου συκγεντρωτηρα ερώτηση
Αυτοί μόνο ναί .Τ'άλλα κανονικά δουλεύουν τα chokesΛάμπη αναφέρεται σε στυλ τουμπο συγκεντρωτηρες ο Κώστας, αυτοί ειναι ειδική κατηγορία κ ρίχνονται κ με ανοιχτά τσοκ
Συμφωνώ μαζί σου, αν και όλοι οι απλοί ας το πουμε έτσι Gualandi εκτός του piston skeet δίνουν έντονα πολυ κέντρα , ανεβάζοντας έτσι την απόδοση των τσοκ κατά ένα αστέρι περιπουΑυτοί μόνο ναί .Τ'άλλα κανονικά δουλεύουν τα chokes
Tα δε gualandi SG πλήν του πράσινου έχουν συμπεριφορά τάπας
Ο κάθε πλαστικός συγκεντρωτηρας δουλεύει διαφορετικά ανάλογα με τον συνδυασμό της κάνης και το τσοκ,μπορείς να δεις πχ με τον gt στη δικιά μου κάνη με anaconda mid που βγαίνει 4,5/10 να βγάζει στα 45 μέτρα ποσοστό 75% και με kicks που βγαίνει 9/10 να βγάζει 60% και μιλάμε για αρκετές δοκιμές τότε τι συμπέρασμα βγάζεις εσυ,δεν μπαίνω στη διαδικασία να πω για lb6 ή tubo συγκεντρωτηρεςΑυτό που λές ακυρώνει όλους τους πίνακες με συγκεντρώσεις στον κύκλο των 76 που πρέπει να δίδουν
τα chokes για να θεωρείται μια ντουφεκιά καλή .
Πίνακες που δημοσιεύτηκαν απο βλητικούς περιοπής .
Αγαπημένος σου συνδιασμός GT και anaconda mid αδερφέ...Ο κάθε πλαστικός συγκεντρωτηρας δουλεύει διαφορετικά ανάλογα με τον συνδυασμό της κάνης και το τσοκ,μπορείς να δεις πχ με τον gt στη δικιά μου κάνη με anaconda mid που βγαίνει 4,5/10 να βγάζει στα 45 μέτρα ποσοστό 75% και με kicks που βγαίνει 9/10 να βγάζει 60% και μιλάμε για αρκετές δοκιμές τότε τι συμπέρασμα βγάζεις εσυ,δεν μπαίνω στη διαδικασία να πω για lb6 ή tubo συγκεντρωτηρες
Θα ήθελα να δω να χάνει φουλ κικς από 3 αστέρια τσοκ, πολυ δυσκολο μου φαίνεται αυτό φιλεΟ κάθε πλαστικός συγκεντρωτηρας δουλεύει διαφορετικά ανάλογα με τον συνδυασμό της κάνης και το τσοκ,μπορείς να δεις πχ με τον gt στη δικιά μου κάνη με anaconda mid που βγαίνει 4,5/10 να βγάζει στα 45 μέτρα ποσοστό 75% και με kicks που βγαίνει 9/10 να βγάζει 60% και μιλάμε για αρκετές δοκιμές τότε τι συμπέρασμα βγάζεις εσυ,δεν μπαίνω στη διαδικασία να πω για lb6 ή tubo συγκεντρωτηρες
Προς θεού όχι σε όλα αλλά σε κάποιες δοκιμές του έσκαγε στα αυτιά το μιντ στο κικς!!Θα ήθελα να δω να χάνει φουλ κικς από 3 αστέρια τσοκ, πολυ δυσκολο μου φαίνεται αυτό φιλε
.....ΣΩΣΤΟΣ.δλδ ο κάθε τύπος συγκεντρωτηρα δουλεύει διαφορετικά σε κάθε τσοκ πρέπει να βρεις τον τύπο του συγκεντρωτηρα που δουλεύει καλύτερα στο τσοκ σου,