.buy buy....ΔΕν εχω αναγκη να "διορθωνω"...
.buy buy....ΔΕν εχω αναγκη να "διορθωνω"...
Αντώνη μήπως θα μπορούσες να μετρήσεις τη μπροστινή διάμετρο του τσοκ skeet της Beretta που αγόρασες τελευταία; Έτσι για να μας φύγει η απορία.Γιαννης
Φοβερο τσοκ... Εγκρινω....
Αν ρωτας εμενα,η απαντηση ειναι οχι.Εχω αυλους 18,4.Γιαννη το εχεις δοκιμασει με μαλλινη ταπα σε καννη optima 18,6 (τσοκ optima plus);
Αν ρωτας εμενα,η απαντηση ειναι οχι.Εχω αυλους 18,4.
Το breda Ampliator που είναι ίδιο με το Seminole Spreader, όταν κατασκευαστηκε (1970) χρησιμοποιοταν αποκλειστικά με φυσιγγια με μαλλινη τάπα. Γιατί τότε δεν υπήρχαν συγκεντρωτηρες.
Για μπεκάτσα σε Σ/ποζέ θα έβαζα κάτω CYL με διασπορας και πάνω Spreader με μάλλινη.
Να φανταστείς ότι για το καρτέρι (περισσότερο υδροβίων) έψαχνα καιρό και τελικά βρήκα στο τέλος της φετινής κυνηγετικής περιόδου, κάννη με 18,3 από Teknys. Οπότε πρώτα ο θεός, θα την δοκιμάσω από του χρόνου....... Δεν είμαι των διευρυμένων αυλών.Όλα τα όπλα μου είναι από 18,2 - 18,4...
Εγώ το έχω το τσοκάκι. Απλά μου έχει μπει η ιδέα να το δοκιμάσω με μάλλινη τάπα, πράγμα που δεν το έχω κάνει...Το θέμα είναι ότι η seminole νομίζω έχει κλείσει οπότε πρέπει να ψαχτεί κανείς αν το τσοκάκι υπάρχει σε στοκ κάπου.
Aμα θελετε να δοκιμασω εγω το δικο μου spreader με 687 δικανο (18.6 αυλο) και φυσιγγια μαλλινα ιδιογομωσης ομως
Αν δεν βαριέσαι σίγουρα θα λύσει απορίες!Aμα θελετε να δοκιμασω εγω το δικο μου spreader με 687 δικανο (18.6 αυλο) και φυσιγγια μαλλινα ιδιογομωσης ομως
Γιαννη θα το μετρησω και θα σου πω..Αν δεν βαριέσαι σίγουρα θα λύσει απορίες!