Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Νίκο συνήθως γράφεις με κάθε λεπτομέρεια την συνταγή που κάνεις δοκιμή. Εδώ βλέπω απουσιάζουν οι λεπτομέρειες.

Βασιλη μου εχεις δικιο....και να σου εξηγησω για ποιον λογο απουσιαζουν οι λεπτομερειες.

Ενα σεταπ για να το φερεις σε αξιοπρεπες σημειο....μπορει να σου παρει και μια εβδομαδα δοκιμων.
Μπορει να σου ''κατσει'' το σεταπ και την πρωτη τουφεκια...αλλα συνηθως σε αυτα τα γραμμαρια...
το ψαχνεις ωστε να εχεις ταχυτητες και καλη συγκεντρωση.
Το συγκεκριμενο μου εφαγε μια εβδομαδα δοκιμων και 7 διαφορετικα στησιματα!!!
Τελικα..... και παντα κατα την γνωμη μου....το εφερα εκει που νομιζω οτι εχει αξιοπρεπεια.

Οταν λοιπον εχεις ατομα που χλευαζουν τους ιδιογομωτες....λεγοντας ...''να προσεξουν μην σκισουν τα
καλτσον τους και πνιγουν με τα στραγαλια'' ......τι λεπτομερειες να γραψω....και για ποιον λογο να γραψω
σεταπ ???

Αυτος ......δεν εκτιμαει τιποτα....ουτε τον κοπο σου ....ουτε την κουραση σου....ουτε καν συναδελφους
κυνηγους.... Τι αλλο θελεις να σου πω....Απλα τα εχω ''χαμενα''....

Ισως να μην προλαβες να διαβασεις τα γραφομενα του....Τα εσβησαν οι διαχειριστες....
Εγω απο αυτον....ουτε την συγνωμη του δεν θελω....Καταλαβα την παιδεία του....

Αυτα Βασιλη μου.....Ευχομαι να εγινα κατανοητος!!!

ΥΓ, Οποιος φιλος ή συναδελφος θελει το σεταπ.....μονο μεσω ΠΜ θα το δωσω.

Last edited:
Βασιλη μου εχεις δικιο....και να σου εξηγησω για ποιον λογο απουσιαζουν οι λεπτομερειες.

Ενα σεταπ να για το φερεις σε αξιοπρεπες σημειο....μπορει να σου παρει και μια εβδομαδα δοκιμων.
Μπορει να σου ''κατσει'' το σεταπ και την πρωτη τουφεκια...αλλα συνηθως σε αυτα τα γραμμαρια...
το ψαχνεις ωστε να εχεις ταχυτητες και καλη συγκεντρωση.
Το συγκεκριμενο μου εφαγε μια εβδομαδα δοκιμων και 7 διαφορετικα στησιματα!!!
Τελικα..... και παντα κατα την γνωμη μου....το εφερα εκει που νομιζω οτι εχει αξιοπρεπεια.

Οταν λοιπον εχεις ατομα που χλευαζουν τους ιδιογομωτες....λεγοντας ...''να προσεξουν μην σκισουν τα
καλτσον τους και πνιγουν με τα στραγαλια'' ......τι λεπτομερειες να γραψω....και για ποιον λογο να γραψω
σεταπ ???

Αυτος ......δεν εκτιμαει τιποτα....ουτε τον κοπο σου ....ουτε την κουραση σου....ουτε καν συναδελφους
κυνηγους.... Τι αλλο θελεις να σου πω....Απλα τα εχω ''χαμενα''....

Ισως να μην προλαβες να διαβασεις τα γραφομενα του....Τα εσβησαν οι διαχειριστες....
Εγω απο αυτον....ουτε την συγνωμη του δεν θελω....Καταλαβα την παιδεία του....

Αυτα Βασιλη μου.....Ευχομαι να εγινα κατανοητος!!!

ΥΓ, Οποιος φιλος ή συναδελφος θελει το σεταπ.....μονο μεσω ΠΜ θα το δωσω.
Καταλαβαίνω. Επίσης να προτείνω ότι όποιος, για οποιονδήποτε λόγο, δεν βρίσκει ενδιαφέρον σε κάτι που γράφει κάποιος εδώ μέσα, απλά δεν ασχολείται και όλα ωραία και καλά. Το να βρισκόμαστε σε μια συνεχή διαφωνία και να προσπαθούμε να μειώνουμε τα γραφόμενα κάποιου, επαναλαμβάνω χωρίς να υπάρχει λόγος, δεν είναι καλό.

Το να βρισκόμαστε σε μια συνεχή διαφωνία και να προσπαθούμε να μειώνουμε τα γραφόμενα κάποιου, επαναλαμβάνω χωρίς να υπάρχει λόγος, δεν είναι καλό.
Τυχαιο που δεν γραφουν πολλα ατομα με γνωσεις εδω μεσα?

Τυχαιο που δεν γραφουν πολλα ατομα με γνωσεις εδω μεσα?
Φιλε Αλεξ
Τι γνωσεις πρεπει να εχει καποιος για να γραψει στο θεμα;
Βλητικος; πυρηνικος φυσικος;
Ολοι γραφουμε με βαση τις εμπειριες μας.
Στο φορουμ υπαρχουν ατομα που κρατανε οπλο 40+++ χρονια κ πολλοι αλλοι με 20 κ 30 χρονια κ ξερουν πολυ παραπανω απο τα βασικα.
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ειμαστε Νικητοπουλοι ουτε κ υπαρχουν πολλοι Νικητοπουλοι για να γραψουν εδω.
Φιλικα παντα κ δεν θελω να παρεξηγηθεις.

Φιλε Αλεξ
Τι γνωσεις πρεπει να εχει καποιος για να γραψει στο θεμα;
Βλητικος; πυρηνικος φυσικος;
Ολοι γραφουμε με βαση τις εμπειριες μας.
Στο φορουμ υπαρχουν ατομα που κρατανε οπλο 40+++ χρονια κ πολλοι αλλοι με 20 κ 30 χρονια κ ξερουν πολυ παραπανω απο τα βασικα.
Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να ειμαστε Νικητοπουλοι ουτε κ υπαρχουν πολλοι Νικητοπουλοι για να γραψουν εδω.
Φιλικα παντα κ δεν θελω να παρεξηγηθεις.
Δεν κατάλαβες δυστυχώς... Είπα ότι υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με την ιδιογομωση χρόνια και δεν γράφουν βλέποντας την αρένα που στήνεται κάθε φορά.Οσο για τις γνώσεις άστο!! Πρώτη φορά είδα χωριάτικη σαλάτα με πυρίτιδα και σκάγια...

Δεν κατάλαβες δυστυχώς... Είπα ότι υπάρχουν άτομα που ασχολούνται με την ιδιογομωση χρόνια και δεν γράφουν βλέποντας την αρένα που στήνεται κάθε φορά.Οσο για τις γνώσεις άστο!! Πρώτη φορά είδα χωριάτικη σαλάτα με πυρίτιδα και σκάγια...
Ο ελληνας ειναι ξερολας και δεν του αρεσουν η γνωμες τον αλλον αν ειναι αρνητικες...

Συγνωμη φιλε Αλεξ. Εχεις δικιο δεν σε καταλαβα.
Καμια φορα μπαινω στα πεταχτα κ διαβαζω ποστ
Αλλα κ παλι σου ειπα, φιλικα παντα κ χωρις καμια παρεξηγηση συζηταμε.

Συγνωμη φιλε Αλεξ. Εχεις δικιο δεν σε καταλαβα.
Καμια φορα μπαινω στα πεταχτα κ διαβαζω ποστ
Αλλα κ παλι σου ειπα, φιλικα παντα κ χωρις καμια παρεξηγηση συζηταμε.
Δεν υπάρχει καμία παρεξήγηση Στέλιο.
Συζήτηση κάνουμε.

Πολυ ωραια τουφεκια , με δυσκολο στησιμο, οπως καταλαβαινω. Με το φουλ βεβαια δεν ειναι για λαγο στα 40 μ , γιατι θα παρει 20+ σκαγια και ο καημενος μονο 3-4 ν2 θελει σε αυτη την αποσταση (ποσο μαλλον που τα εχεις με καλη ταχυτητα). Για λαγο θα την ειχα με 3* , αλλα για βαλτο . . . οπως την εστησες

Πολυ ωραια τουφεκια , με δυσκολο στησιμο, οπως καταλαβαινω. Με το φουλ βεβαια δεν ειναι για λαγο στα 40 μ , γιατι θα παρει 20+ σκαγια και ο καημενος μονο 3-4 ν2 θελει σε αυτη την αποσταση (ποσο μαλλον που τα εχεις με καλη ταχυτητα). Για λαγο θα την ειχα με 3* , αλλα για βαλτο . . . οπως την εστησες

Δεν ειναι τοσο δυσκολο το στησιμο Κωστή μου!!!! Αυτο το σεταπ το εχω με Ν2 - Ν3 - Ν4 - Ν4,5 με
πολυ καλες συγκεντωσεις και ταχυτητες απο V1,5-393 - 399m/s.
Δεν ξερω εαν ειναι καλο για βάλτο.....και το λεω αυτο....γιατι δεν ξερω τις απαιτησεις του βάλτου οσον
αφορα τις ταχυτητες του σεταπ.
Η αληθεια ειναι οτι βαρεθηκα να ασχοληθω....και να παω τις ταχυτητες στο 410μ/δ για να μην κωλωνει
πουθενα φιλε!!!!

Δεν ειναι τοσο δυσκολο το στησιμο Κωστή μου!!!! Αυτο το σεταπ το εχω με Ν2 - Ν3 - Ν4 - Ν4,5 με
πολυ καλες συγκεντωσεις και ταχυτητες απο V1,5-393 - 399m/s.
Δεν ξερω εαν ειναι καλο για βάλτο.....και το λεω αυτο....γιατι δεν ξερω τις απαιτησεις του βάλτου οσον
αφορα τις ταχυτητες του σεταπ.
Η αληθεια ειναι οτι βαρεθηκα να ασχοληθω....και να παω τις ταχυτητες στο 410μ/δ για να μην κωλωνει
πουθενα φιλε!!!!
Δεν κωλωνει πουθενα , ετσι οπως ειναι. Εγω θα το επιστευομουν σε καθε συνθηκη. Και μαλιστα οταν κυνηγαι καποιος με ν4 κλασσικα στο βαλτο, στα πολλα μειον (και υγρασια 97% οπως εδω) τι θα κανει ; θα πεσει στο ν2 ειναι το σωστο , οχι να αυξησει αρχικες ταχυτητες , που σιγα τι θα του δωσει το 410.

θα πεσει στο ν2 ειναι το σωστο , οχι να αυξησει αρχικες ταχυτητες , που σιγα τι θα του δωσει το 410.
+1

"Πολλέ, μεγάλε, σκλερέ και σφαιρικέ μπίλιε" είναι το φάρμακο δια πάσαν βλητικήν νόσον :)

ps
Αυτά παθαίνεις όταν ακούς "Εφτά νομά σ' ένα δωμά"

Πο πο ρε φιλε θα μας κανεις να τις πουλησουμε και να παρουμε απο καμια δεκαρια μοσμπερκ ο καθενας για να χουμε αχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχ

Καθαροαιμο καρτεροτουφεκο με πολυ καλη αποδοση σε μεγαλο ευρος γομωσεων κ ιδιως απο 38-50gr. Την ειχα με αυλο 18.4.
εκανες δοκιμες με 50γρ?

εκανες δοκιμες με 50γρ?
Εκανα και δε πανε καλα με μπενελλι φιλε μου τα ευροπαικα αλλα δε μου χρειαζοντε κατεβαζω καργιες και φασες σε σεβαστα μετρα με 24 και 28 γρμ 7.5 και 8 αρακια και στα πολη χοντρα νουμερα 0-1-2 μη νομιζεις οτι θα κανεις καμια διαφορα της προκοπης ουτε και πρωκειτε να τα αγωραζωτα βαρια... τα ρεμινγτον νιτρο μαγκνουμ και αλλα πολλα αμερικανικα που ειναι αυθεντια στα βαρια ομως σε πληροφορω πανε πολυ καλα στη μπενελλι γιατι ειναι σωστα φυσιγγια πανω απ ολα εγω δεν εχω κανενα θεμα μαζι σου απλα μου τη δινει γτ εχεις δε ξερω και γω τι μια μοσμπερκ υποθετω και κοροιδευεις τα μπενελλι με τριπλασια τιμη και εμεις που ριχνουμε πολλα φυσιγηια μας ενδιαφερει η αξιοπιστια η σωστη αποδωση και λογηκη τιμη γτ παω κυνηγι καθε μερα εσυ καλα εκανες και πηρες οπλο με 300€ και παρε και ενα κουτι φυσιγγια των 65€ να τα εχεις 1000 χρονια αλλα μη ζοριζεσε με μας ρε συ αν θες σου στελνω τη μπενελλι και 500€ να βαλεις την κανη σου επανω να εχεις το υπεροπλο με τις τελιες κατανομες και τελεια αξιοπιστια να υσυχασουμε ... Το παραπανω κειμενο περιλαμβανει περιεχομενο βλητικων αποδωσεων κατα κυριο λογο

Last edited:
εκανες δοκιμες με 50γρ?
Να σε πληρωσω το εισητιριο να πας στο @ΝίκοςΠ που εχει στησει εκει τα κολπα του να να κανετε βλητικες δωκιμες για ναδουμε και μεις αυτα που λες φραγγατος δεν ειμαι αλλα για σενα θα κοψω την πανσετα για ενα μηνα..... Το παραπανω κειμενο περιλαμβανει τον ορο βλητικες δωκιμες και αναφερετε σε αυτες

Last edited:
Να σε πληρωσω το εισητιριο να πας στο @ΝίκοςΠ που εχει στησει εκει τα κολπα του να να κανετε βλητικες δωκιμες για ναδουμε και μεις αυτα που λες φραγγατος δεν ειμαι αλλα για σενα θα κοψω την πανσετα για ενα μηνα..... Το παραπανω κειμενο περιλαμβανει τον ορο βλητικες δωκιμες και αναφερετε σε αυτες

Καλημερα Τολη μου !!!! Αστο ρε φιλαρα.....''σταματηστε το''.......Δεν εχει νοημα .....ακου τον γέρο φιλο σου!!!!

Καλημερα Τολη μου !!!! Αστο ρε φιλαρα.....''σταματηστε το''.......Δεν εχει νοημα .....ακου τον γέρο φιλο σου!!!!
Οκ φιλε μου γτ εχω καπιες αρχες και σεβασμο στους μεγαλυτερους οι οπιοι το αξιζουν ομως αλλα κουβεντα κανουμε δε θυμωνει κανεις θεωρω ουτε και εχουμε πει βαριες κουβεντες σε πμ και αλλα τετια εχουμε μια κοντρα

Status
Not open for further replies.
Back