Βλητικές Δοκιμές - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Βασιλη μου ρωτησα τον κουζουλο....τι τσοκ θελει....γιατι εχω μονο 33 μετρα.....Απαντηση δεν πηρα....
στοχο δεν εβαλα.
Το σεταπ τον Δεκεμβρη θα γαζωνει!!!! :)
Να δούμε τι θα πρωτοφτιάξω και τι θα πρωτορίξω. Έχω κάνει το σπίτι μπαρουταποθήκη. Σε λίγο θα με διώξουν.

Μετράει πολλές καραβιες παπιά το 2χ36 με τη μβ36 στη βόρεια Ελλάδα με πάγους... Το 430 αρχική το έχει ακόμα κ με τις πιο προοδευτικές παρτίδες της μβ36...
Ποτε δεν τα βρηκα μαζη της ετσι την χωρησα για αλλη...

Δεν ειδα το μηνιμααααααα με 3* εθελα.hair.

Ας προσεχες κουζουλε....σε περιμενα μεχρι τις 7,30μμ που το εριξα!!! ;) :)

Στα 33 μετρα με 3* αστρα....σφιγκοφωλια θα ηταν!!!.big smile.

Στα 45 μετρα με φουλ μαμα σε Ν4,5 - 194 -131=68% με V1,5-434m/s - στους + 14 βαθμους!!!:)

Οι δοκιμές θέλουν χρόνο.
Οι δοκιμές για να βγάλεις συμπέρασμα πολύ χρόνο.

Τουλάχιστον όσοι δεν κάνουν μην προσπαθούν να μας πείσουν με φοβερά σκοτώματα, καπνίσματα και άλλες γραφικές ατάκες, λες και είμαστε παιδάκια ή χθεσινοί.

Θυμηθείτε τι έπαθε ο θρύλος που καίει τα πάντα από την 390 σε μακρινές αποστάσεις.
ειχε παιχτει τετοια φήμη για το μοντελο?

Καλημερα και απο εδω παιδες!!!
Να ρωτησω.....Εχει καποιος δοκιμες με διαφορετικες καννες σε μηκος ??? ΠΧ 51-52 εκατοστα με
66 ή 71 - 76 με τον ιδιο αυλο ???
Υπαρχουν βλητικες διαφορές με το ιδιο τσοκ και φυσιγγιο στα ιδια μετρα ???
Η Θεωρια τι ''λεει''.....γνωριζει καποιος φιλος ή συναδελφος ???

Γνωριζω απο τα λεγομενα φιλων οτι οι μακριες καννες ''στρωνουν'' καλυτερα στον στοχο....
βλητικη υπεροχη εχουν ?? Αυτο ρωταω.

Να ρωτησω.....Εχει καποιος δοκιμες με διαφορετικες καννες σε μηκος ??? ΠΧ 51-52 εκατοστα με

Γνωριζω απο τα λεγομενα φιλων οτι οι μακριες καννες ''στρωνουν'' καλυτερα στον στοχο....
http://www.hephestus.gr/userfiles/file/Shortorlong.pdf

Πάνω κάτω αυτά είναι.
Καλημέρα.

ειχε παιχτει τετοια φήμη για το μοντελο?
Για την 1100.
Φυσικά, ακόμα και εγώ περίμενα να ξεπεράσει την 390 σε κάποιες τουλάχιστον γομώσεις.
Έπεσα έξω.

Μην αρχίσουμε περί μετρημάτων συσφίξεων κτλ, όχι γιατί δεν είναι σημαντικά αλλά γιατί δεν έχουμε βλητικούς σταθμούς ...

Last edited:

Δεχομαι μερικα απο αυτα που λεει ο Παπατσαρουχας αλλα μιας κ χρησιμοποιω αρκετα χρονια οπλα με καννες 76 cm Ναι εχω δει βλητικη υπεροχη με εξαιρεση μια καννη απο benelli 76 cm με αυλο 18.3 η οποια σκορπαει απιστευτα.
Απο την αλλη εχω δει τρελες συγκεντρωσεις κ διατρησεις απο μια auto 5 76cm κ 18.4. Τοσο σφικτες που το οπλο εχει μεινει για χρονια στη θηκη του.

το ρωταω γιατι την ειχε φιλος. εμενα μ αρεσε σαν τουφεκι αλλα αρκετα βαρυ για 18,3.πολυ καλη αποδοση με 33 34 γρ χωρις κατι τρελό. το μονο που θυμαμαι στα τελευταια κυνηγια που την πηρε για αποχαιρετισμο ηταν με **** και percorso. δεν πιστευαμε που σκοτωνει το οπλο. την εδοσε πηρε ν3. παντως πολυ στιβαρη απροβληματιστη και ποιοτητα πολυ καλη. αχρηστο βαρος

το ρωταω γιατι την ειχε φιλος. εμενα μ αρεσε σαν τουφεκι αλλα αρκετα βαρυ για 18,3.πολυ καλη αποδοση με 33 34 γρ χωρις κατι τρελό. το μονο που θυμαμαι στα τελευταια κυνηγια που την πηρε για αποχαιρετισμο ηταν με **** και percorso. δεν πιστευαμε που σκοτωνει το οπλο. την εδοσε πηρε ν3. παντως πολυ στιβαρη απροβληματιστη και ποιοτητα πολυ καλη. αχρηστο βαρος
Καθαροαιμο καρτεροτουφεκο με πολυ καλη αποδοση σε μεγαλο ευρος γομωσεων κ ιδιως απο 38-50gr. Την ειχα με αυλο 18.4.

Δεχομαι μερικα απο αυτα που λεει ο Παπατσαρουχας αλλα μιας κ χρησιμοποιω αρκετα χρονια οπλα με καννες 76 cm Ναι εχω δει βλητικη υπεροχη με εξαιρεση μια καννη απο benelli 76 cm με αυλο 18.3 η οποια σκορπαει απιστευτα.
Απο την αλλη εχω δει τρελες συγκεντρωσεις κ διατρησεις απο μια auto 5 76cm κ 18.4. Τοσο σφικτες που το οπλο εχει μεινει για χρονια στη θηκη του.

Καθαροαιμο καρτεροτουφεκο με πολυ καλη αποδοση σε μεγαλο ευρος γομωσεων κ ιδιως απο 38-50gr. Την ειχα με αυλο 18.4.

Στελιο μου δεχομαι ΟΛΑ οσα λες φιλε!!!
Θελω να δω διαφορές σε στοχο....συγκεντρωση - κατανομη - πραγματικη διαφορα ταχυτητων με τον
ιδιο αυλο -τσοκ - φυσιγγιο....
Θα κανω καποιες δοκιμες να τα δουμε και στην πραξη φιλε!!!

Στελιο μου δεχομαι ΟΛΑ οσα λες φιλε!!!
Θελω να δω διαφορές σε στοχο....συγκεντρωση - κατανομη - πραγματικη διαφορα ταχυτητων με τον
ιδιο αυλο -τσοκ - φυσιγγιο....
Θα κανω καποιες δοκιμες να τα δουμε και στην πραξη φιλε!!!
Ωραιος!!!!
Σκεφτομαι να δοκιμασω κ 71cm ohp vs 76cm 18.3 κ να δουμε διαφορες.

Status
Not open for further replies.
Back