Ειναι ειναι το επιβεβαιωνω και εγωΓιατι τι έχει το gm3 1,40×32??? Δεν είναι καλη τουφεκια??
Επιτέλους υπάρχει κι άλλος σαν κι εμένα.Χαχαχαχα, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;
Μόνο εγώ είμαι φαρμακοχέρης τούφεκος ρεεε
Άμα κάνω πάνω από 15 στα 25 στα σκοπευτήρια θα ανοίξω σαμπάνιες.
Άμα κάνω κάτω από 15 θα φταίει το όπλο, ο αυλός, ο κώνος, τα τσόκ ή τα φυσίγγια
Συγκέντρωτηρα συναδελφε????Γιατι τι έχει το gm3 1,40×32??? Δεν είναι καλη τουφεκια??
Δώσε λεπτομέρειες για χοντρά και άσε τα 32gr.Προς πασα κατεύθυνση που πατε ψαχτα Και κουτοπονηρα μπας Και αλιευσετε κανα σετ απ. Ενα έχω να πω. Θα πινασετε. gm3 1,40×32.
Μιας και αναφέρτηκες στην GM3 ερωτώντας θα σου πώ ότι στα 32γρ με 688 1.55 καί SG 22 6*Γιατι τι έχει το gm3 1,40×32??? Δεν είναι καλη τουφεκια??
Οτι εχεις προχηρο δεν μασαει το σεταπΣυγκέντρωτηρα συναδελφε????
Δωστε κανα σεταπ με Roket κ αφηστε τα σαπια.
Για φασσες κανει να παρω κανενα απο δω για αγγλια???
Ούτε μέχρι το περίπτερο δεν πάει, όχι Αγγλία...Για φασσες κανει να παρω κανενα απο δω για αγγλια???
Γιατί οχι...Οι οδοντίατροι,κλέφτες θα γίνουν?Koυζουλε μην κανεις το λαθος και το ριξεις Αυγουστο μηνα .......
Δεκέμβρη όμως; Στο χαρτί τι έκανε;
Δεν παιζεσαι ρε φίλεΠρος πασα κατεύθυνση που πατε ψαχτα Και κουτοπονηρα μπας Και αλιευσετε κανα σετ απ. Ενα έχω να πω. Θα πινασετε. gm3 1,40×32.
Καλαμπουρι κάνει ρε Λάμπη, είναι αστέρι ο ΓιωργοςΜιας και αναφέρτηκες στην GM3 ερωτώντας θα σου πώ ότι στα 32γρ με 688 1.55 καί SG 22 6*
κανένα άλλο set up δεν μπορεί να το κτυπήσει πάντα μιλώντας για 32 γρ .
Απο κεί αρχίζεις και κατεβαίνεις σε καψύλι και άλλο βύσμα για να ρίξεις ταχύτητες για πιο
καλοκαιρινή .......version .
Αυτά