Ο Νίκος είναι Αθηναίος,δεν ξέρει από αυτά.Νίκο έχεις οποιαδήποτε δοκιμή στα 70μ ;
Θέλω να δω τι γίνεται σε αυτές τις αποστάσεις.
Ο Νίκος είναι Αθηναίος,δεν ξέρει από αυτά.Νίκο έχεις οποιαδήποτε δοκιμή στα 70μ ;
Θέλω να δω τι γίνεται σε αυτές τις αποστάσεις.
Κ. Νικο ασχετα με το παραπανω διαλογο που δεν με αφορα.
Να σου θυμισω οτι ειχα βαλει μια απλη τουφεκια στα 60 μετρημενα μέτρα με μαμα 3 τσοκ πριν καποιους μήνες και αφου αρχικα την χαρακτηρισες φανταστικη, μολις δεν εδωσα το σετ απ , είπες οτι σερνεται.
ο ταχογραφος εχει αλλη αποψη γιατι την βγαζει στα 440m/sec στο 1,5m.
Υπαρχει κόσμος που την δικη μου τουφεκια την ξεφτυλιζει αμα θελει, μιας και φτιαχνει εργα!
Επαναλαμβανομενα σκοτωματα στα 60κ 70 μετρα οκ το εχω δει κ το θεωρω ταβανι.Εχω φιλε μου.Και δωκημες και επαναλαμβανωμενα σκοτοματα εκεί γύρο στα 100μ .Ξερω εγω Και ατωμα οπου κυνηγαμε μαζί. Εχω πολυ πραμα. Αλλα,δε σου βαζω που να χτηπηεσαι.Ετσι απο αντίδραση. Οταν ανεβαζα δωκημες με ββ πριν απο μερικα χρωνια εδω μεσα μάλλον τοτε θα ασχολουνταν καποιοι με ρουβελοκλουβο για να ποιανουν ρουβελια Και Δεν θυμούνται. Κατσε εκει. Σκοτονε γυρο στα 30-35μ.Δεν χριαζετε παραπανω. Καλα σου είναι
Ας πουμε ότι μηλαμε για σετ απ με sp2 στα 58γ +1,5γρ πλαστηκο μπαφερ με ββ και 6/0 σε καληκα 3,5inc.Επαναλαμβανομενα σκοτωματα στα 60κ 70 μετρα οκ το εχω δει κ το θεωρω ταβανι.
Στα 100 +- για ποσα μπαρ φυσιγγι μιλαμε;
Μπραβο ρε φιλε σε παραδεχομαι.Επαναλαμβανομενα σκοτωματα στα 60κ 70 μετρα οκ το εχω δει κ το θεωρω ταβανι.
Στα 100 +- για ποσα μπαρ φυσιγγι μιλαμε;
Κώστα εδώ είσαι λίγο λάθος.....δεν εχει κάνεις παράπονα για like κτλ κτλ.....όσα μέτρα μπορεί και τραβάει ο καθένας μαγκιά του. Ποιος είναι αυτός που θα τον κρίνει???? Μήπως ξέρουμε ότι οι "αποδείξεις" που βάζουν μερικοί είναι πραγματικές???? Όταν δουν κάτι που δεν τους αρέσει...."κλέβει η camera"..."το μέτρο ήταν απ' τα lidll" ......ο άλλος "κοιμάται όρθιος" ...και "εκείνος είναι καραγκιόζης"....αυτά είναι τα γραφώμενα τους...και άλλα πολλά. Κατά τα άλλα η παιδεία τους μάρανε και οι επιστημονικές γνώσεις.Κόφτε λίγο τα μέτρα με τα xxf τσοκ σας κ τα 80plus μέτρα.......γεμίσαμε...
View attachment 27830
Άντε γιατί γελάει ο κοσμος.
Πάράπονα που έχουν μερικοί,για like κ φίρμα.
Το μυνημά μου δν πάει για όλους Θοδωρή.Κώστα εδώ είσαι λίγο λάθος.....δεν εχει κάνεις παράπονα για like κτλ κτλ.....όσα μέτρα μπορεί και τραβάει ο καθένας μαγκιά του. Ποιος είναι αυτός που θα τον κρίνει???? Μήπως ξέρουμε ότι οι "αποδείξεις" που βάζουν μερικοί είναι πραγματικές???? Όταν δουν κάτι που δεν τους αρέσει...."κλέβει η camera"..."το μέτρο ήταν απ' τα lidll" ......ο άλλος "κοιμάται όρθιος" ...και "εκείνος είναι καραγκιόζης"....αυτά είναι τα γραφώμενα τους...και άλλα πολλά. Κατά τα άλλα η παιδεία τους μάρανε και οι επιστημονικές γνώσεις.
Ηλία θα μεταφέρουμε τα μηνύματα εκεί που πρέπει. Το μήνυμα σου θα μεταφερθεί γιατί απαντά σε άλλο μήνυμα που πρέπει να μεταφερθεί.ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΛΟΓΟΚΡΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΟΝΤΑς ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ....ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ.....
Είσαι Κερκυραιος για αυτόΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΛΟΓΟΚΡΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΟΝΤΑς ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ....ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ.....
Τόλη συγνώμη που ρωτάω... Μήπως ο ταχογραφος σου ήταν από τα Lidl?Κ. Νικο ασχετα με το παραπανω διαλογο που δεν με αφορα.
Να σου θυμισω οτι ειχα βαλει μια απλη τουφεκια στα 60 μετρημενα μέτρα με μαμα 3 τσοκ πριν καποιους μήνες και αφου αρχικα την χαρακτηρισες φανταστικη, μολις δεν εδωσα το σετ απ , είπες οτι σερνεται.
ο ταχογραφος εχει αλλη αποψη γιατι την βγαζει στα 440m/sec στο 1,5m.
Υπαρχει κόσμος που την δικη μου τουφεκια την ξεφτυλιζει αμα θελει, μιας και φτιαχνει εργα!