ΔΕΝ ΜΠΟΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΛΟΓΟΚΡΗΣΙΑ ΣΤΟ ΠΟΣΤ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΣΑ ΕΔΩ ΑΠΑΝΤΟΝΤΑς ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ....ΕΥΧΑΡΗΣΤΟ.....
Ηλια σου απαντω απο εδω....Ζητώ συγνωμη απο ολους τους διαχειριστες.....προσπαθησα να απαντησω
εκει που μεταφερατε τα μηνυματα αλλα δεν γινοταν να γραψω.
Ας μεταφερθει και αυτο το μηνυμα.....εαν το θεωρειτε σκοπιμο.
Λοιπον Ηλια και χωρις ΙΧΝΟΣ αντιπαραθεσης....
Εχω ανεβασει πανω απο 100 δοκιμες μου .....και το 95% απο αυτες εχουν ΟΛΑ τα στοιχια της τουφεκιας!!!
Αναλυτικα τα σεταπ ....εκτος απο το υψος ρελιασματος δινω και κενο χωρο...και τροπο κλεισιματος.
Με αυτον τον τροπο ειναι ΟΛΑ στο φως!!!
Δεν μπορει ΚΑΝΕΙΣ να αμφισβητησει μετρα δοκιμης συγκεντρωσης,,,,κτλ κτλ.
Για τον απλουστατο λογο.....οτι καθε ιδιογομωτης μπορει να το στησει και να το δοκιμασει.
Τωρα οταν καποιος βαζει μια φωτο και δεν μπορει να την ''υποστηριξει''...δλδ να δωσει σεταπ...
για ποιον λογο την βαζει ??
Τι νοημα εχει εαν δεν μπορεις να αποδειξεις οτι αυτο που αναβασες η εργαψες οτι ειναι ΑΛΗΘΕΙΑ ???
Και στο φιναλε φιναλε....με ποιον τροπο βοηθας τους συναδελφους σου οταν δεν δινεις σεταπ ???
Αρα....η φωτο ανεβαινει για τα χειροκροτηματα.....και τα λαικ....ή μηπως κανω λαθος ???
Γραφεις ενα σεταπ.....και πολυ καλα κανεις.....Το καρατσεκαρισμενο ομως απο εσενα δεν σημαινει
ΤΙΠΟΤΑ.
Για τον απλουστατο λογο....οτι θεωρω εγω πολυ καλο....για σενα μπορει να ειναι ΦΟΛΑ!!!
Οταν λοιπον σου ζηταω μια αποτυπωση....μην βγαζεις ''κεντρι''....γιατι δεν ζηταω κατι παραλογο.
Τελειωνοντας θα σου πω το εξης . Σεβομαι πρωτα απο ολα τον εαυτο μου....και μετα ολους τους φιλους
και συναδελφους.....
Εαν ηταν διαφορετικα τα πραγματα.....δεν θα εγραφα τα σεταπ αναλυτικα στους στοχους!!!