Κατι σελιδες πισω, ή ισως και σε αλλο θεμα, ο Αρης αναφερε οτι εχει αισθηση απο την ταχυτητα της τουφεκιας με βαση τον ηχο που ακουει στη λαμαρινα του πινακα, και το ιχνος των σκαγιων. Για καποιον που τουφεκαει χαρτι, ισως φαινεται υπερβολη, για καποιον που διαβαζει ταχυτητες στον ταχογραφο ισως φαινεται επισης υπερβολη. Δεν ειναι ομως, αν εχεις ριξει χιλιαδες βολες στον πινακα, οπως δεν ειναι καθολου αμελητεες και οι αλλες ενδειξεις που παιρνουμε απο τις αισθησεις μας, οπως το λακτισμα, ή η αισθηση της τουφεκιας γενικοτερα.
Προσωπικα θελω να βλεπω δοκιμες, και δεν με ενδιαφερουν τα χαρακτηριστικα τους. Αν καποια μου κεντρισει το ενδιαφερον, θα ρωτησω παραπανω, και ας μου πει ο καθενας οτι νομιζει οτι πρεπει να μου πει. Θεωρω πως οι περισσοτεροι δεν βαζουμε δοκιμες για το μπραβο, αλλωστε ανετα γραφεις λιγο πειραγμενα μετρα ή προσθετεις κουκκιδες στην αποτυπωση, αν το μπραβο ειναι αυτο που ζητας. Στην ουσια τον εαυτο σου κοροιδευεις ομως. Αν καποιος με προσωπικο κοστος χρονου, και εξοδα, καταφερε να στησει κατι αποδοτικο σε μετρα εξω απο τα δεδομενα, καταλαβαινω το να μην θελει να μοιραστει τη συνταγη. Δεν τιθεται θεμα βοηθειας εδω, η βοηθεια προς ενα αρχαριο δεν συνισταται ποτε στο πως θα γεμισει ενα φυσιγγι μαγκνουμ με BB για χηνες
Πρακτικα εχω σταματησει τις δοκιμες εδω και καιρο. μια βασικη συνταγη γεμιζω, την εχω ριξει, και ξαναριξει, χειμωνα, με ηλιο, με βροχη και κρυο, μια χαρα αποδοτικη τη βρηκα, και μου αρκει. Θα θελα να ξερω και ταχυτητες, και πιεσεις, πρακτικα ομως και εκτος ταχογραφου υπαρχουν τροποι να διαπιστωσεις πραγματα, ωστε να ολοκληρωσεις την αποψη σου οσον αφορα το φυσιγγι. Σεβομαι οσους επενδυουν σε μηχανες και συσκευες για να μετρανε και την παραμικροτερη λεπτομερεια ενος φυσιγγιου, εγω απλα επελεξα να μην το κανω