D
DrV
Μέσα στο Πάσχα θα προσπαθήσω να ανεβάσω στο dropbox και ένα προγραμματάκι που έχω, το forwardallowance που είναι σκοπευτήριο με δισκάκια και έχει ενδιαφέρον...
Μιας κ τις προηγουμενες μερες ειχαμε συζητησει για τα φασσοφυσιγγα με Tecna αναφερω ενα περιστατικο της συγκεκριμενης πυριτιδας... Καταρχην ειναι μια πυριτιδα απου αγαπαω πολυ κ θεωρω πως μου πηγαινει κ πολυ στους χρονους κ στην συμπεριφορα...
Προπερσινη παρτιδα πυριτιδας,φυσιγγι ιδιογομωσης, σκαγια 4αρια, ο τενεκες στα 36 μετρα 14 τρυπηματα...Πολυ καλο φυσιγγι, το λατρεψα... Περισνη παρτιδα, ιδια τα παντα, κανενα τρυπημα....asking. Ειναι γνωστο οτι η περσινη παρτιδα της Tecna ηταν αρκετα πιο προοδευτικη απο τις προηγουμενες οποτε εβαλα πιο ισχυρο καψυλιο για να αντισταθμιζω τις οποιες απωλειες, αντι για 686 εβαλα cx2000... Αποτελεσμα... ???? 3 τρυπηματα... .kkk. Αναλογη συμπεριφορα κ με αυξομειωσης στην δοδολογια της πυριτιδας... Τα πραγματα αρχισαν να φτιαχνουν οταν αυξησα τα γραμμαρια των σκαγιων απο 37 σε 40... Ελπιζω ατυχη στιγμη η περσινη παρτδια κ οτι η φετεινη θα διορθωσει καπως τα πραγματα... Με βλεπω να την "καιω" σε τσχιλοφυσιγγα αυτη που εχει μενει...
Μαλιστα φετος καποιες εταιριες αντιλαμβανομενες τη διαφορα της προοδευτικοτητας προλαβαν και μετεβαλλαν τις συνταγες τους... Ειχα διαφωνησει μαλιστα με καποιον γνωστο ο οποιος κατηγορουσε ενα πολυ γνωστο 40αρι με Tecna που μεχρι περυσι γεμιζοταν με ποσοτητα πυριτιδα 2-2,10 ενω φετος με μολις 1,80-1,85... Ναι μπορει η διαφορα να ειναι μεγαλη κ ψυχολογικα κ εγω θα επηρεαζομουν αλλα μην ξεχναμε οτι οι μεγαλες εταιριες εχουν τη δυνατοτητα να δοκιμαζουν τα φυσιγγια τους σε βλητικο σταθμο... Μπορει η συγκεκριμενη παρτιδα της πυριτιδας να χρειαζοταν αρκετα μικροτερη ποσοτητα για να αποδοσει παρομοια βλητικα χαρακτηριστικα με παλαιοτερες... Το θεμα ειναι ποιος κατασκευαστης μπαινει καθε φορα σε αυτη τη διαδικασια...
οι κατασκευαστριες εταιριες μπορουν να παιζουν για λογαριασμό τους και για τα δικα τους φυσιγγια με την προοδευτικοτητα των πυριτιδων...
Λοιπον, εν ταχει, γιατι βιαζομαι να φυγω. Σημερα δοκιμασα 5 διαφορετικες συνταγες με την AS και 3 με την F2x28. Σε γενικες γραμμες ολα ηταν αξιοπρεπη φυσιγγια, που θα εμπιστευομουν ανετα σε ενα περασμα τσιχλας. Ομως αξιο μνημονευσης ειναι οτι εκεινα που γεμιστηκαν με τον Piston Skeet, ειτε 23αρη ειτε 25αρη, εδωσαν τις καλυτερες κατανομες. Επισης χρησιμοποιησα δυο τσοκακια LM ενα Beretta και ενα Brilley με το δευτερο να δινει σαφως πιο σφιχτο κεντρο.
Λεπτομερεις περιγραφες, φωτογραφιες, κτλ, λογικα το βραδι
Επισης δοκιμασα μαλλινοταπο με 18.6 αυλο και τσοκ Seminole Spreader.
Oλες οι δοκιμες στα 30-31 μετρα
Ζηταω συγνωμη, αλλα δυστυχως οι φωτογραφιες ηταν ενα ασπρο πραγμα η καθε μια. Τα παιξε προφανως η καρτα μνημης
Χρηστο, δεσμευομαι να επαναλαβω το τεστ με μαλλινοταπα (εχω και αλλες συνταγες για δοκιμη σε μαλλινοταπα) με το Spreader