Για να το λες...Με μια Μπενέλι θα έπαιρνες τα ίδια πουλιά και θα κουβαλουσες και μισό κιλό τουλάχιστον λιγότερο
Για να το λες...Με μια Μπενέλι θα έπαιρνες τα ίδια πουλιά και θα κουβαλουσες και μισό κιλό τουλάχιστον λιγότερο
Άστα τα κυνήγια....τώρα μιλάμε με χαρτόνιαΤο συμπερασμα σου θελω και θα σου πω μετα και το δικο μου απο το κυνηγι, στο τονιζω ομως...οχι απο τα χαρτονια αλλα απο το κυνηγι!
Άλεξ ,αυτό που παρατήρησα ,είναι ότι το κιξ σου δίνει κ καλύτερη κατανομή σε σύγκριση με το μαμά,οπότε καλή αγοράΤο συμπερασμα σου θελω και θα σου πω μετα και το δικο μου απο το κυνηγι, στο τονιζω ομως...οχι απο τα χαρτονια αλλα απο το κυνηγι!
Ειπα μηπως μου πεις δεν ειναι καλες γιατι εχουν φτωχη ισοκανομη...με αυτο το ρημαδι το 35 νο5 ειδα τρελα πραγματα φετος Βασιλη στις φασσες και ημουν με αλλο ατομο μαζι που επιβεβαιωσε τις συγκεκριμενες τουφεκιες.Πολύ καλές ... ειδικά η 45m είναι απίστευτη.
Ο @Prowler® είναι ο ειδικός, εγώ απλός εργάτης είμαι
Βαγγέλη Καλησπέρα!Το χαρτί για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω δεν λέει πάντα την αλήθεια.Πριν πολλά και για αρκετά χρόνια με Lambro Demi n4 κατέβαζα κάτι πάπια σε ημερήσιο κυνήγι πραγματικά από 45+ μέτρα.
Όταν έριξα σε χαρτί στα 40 μέτρα τα κενά ήταν πραγματικά πολλά και αναρωτιομουν πως είναι δυνατόν.
Όπλο breda Ermes 2* 18.3
Το κέντρο σκοτώνει μακριά φίλε κ μονο αυτόΤο χαρτί για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω δεν λέει πάντα την αλήθεια.Πριν πολλά και για αρκετά χρόνια με Lambro Demi n4 κατέβαζα κάτι πάπια σε ημερήσιο κυνήγι πραγματικά από 45+ μέτρα.
Όταν έριξα σε χαρτί στα 40 μέτρα τα κενά ήταν πραγματικά πολλά και αναρωτιομουν πως είναι δυνατόν.
Όπλο breda Ermes 2* 18.3
Αυτό που γράφεις φίλε δεν ισχυει χωρις παρεξήγηση, φυσιγγι με σωστές στο χαρτόνι εικόνες κ σωστή διάτρηση ειναι φονιαςΒαγγέλη ξέρεις πόσα φυσίγγια ζωγραφιά στον πίνακα θα θέλεις να πετάξεις στον κυνηγοτοπο; Και εγώ δε γνωρίζω το γιατί και δε μ'ενδιαφερει κιόλας.
Η σωστή διάτρηση τρυπάει, ενίοτε σκοτώνει αλλά πολλές φορές τραυματίζει και δεν το θέλουμε αυτό.Δημητρη δεν αφορά όλα τα φυσιγγια που έχουν καλή εικόνα στον πίνακα ότι δε σκοτώνουν. για μένα η σωστή διάτρηση όπως το πες παίζει μεγαλύτερο ρόλο από την συγκέντρωση.
Το χαρτί (όταν ξέρεις τις παγίδες του) λέει πάντα την αλήθεια.Το χαρτί για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω δεν λέει πάντα την αλήθεια.Πριν πολλά και για αρκετά χρόνια με Lambro Demi n4 κατέβαζα κάτι πάπια σε ημερήσιο κυνήγι πραγματικά από 45+ μέτρα.
Όπλο breda Ermes 2* 18.3
Όλα τα σκάγια θα έχουν την ίδια διάτρηση ;;;Βασίλη μιλάμε για σωστή διάτρηση και όχι υπερδιατρηση
Δεν βλέπω τις άκρες του χαρτιού οπότε δεν μπορώ να φτιάξω τον κύκλο.Βασίλη μπορείς να κάνεις τα κόλπα σου με το πρόγραμμα και στην παρακάτω τουφεκιά; Έχω περιέργεια να δω τι απόδοση τσοκ θα βγάλει. 1x1 είναι
Ήταν πολύ φονικό φυσιγγι κ ιδίως στο νο3 και 4.Το χαρτί για κάποιο λόγο που δεν γνωρίζω δεν λέει πάντα την αλήθεια.Πριν πολλά και για αρκετά χρόνια με Lambro Demi n4 κατέβαζα κάτι πάπια σε ημερήσιο κυνήγι πραγματικά από 45+ μέτρα.
Όπλο breda Ermes 2* 18.3
Αν βοηθάει αυτή, αλλιώς δεν τρέχει τίποτα. ThanksΔεν βλέπω τις άκρες του χαρτιού οπότε δεν μπορώ να φτιάξω τον κύκλο.
Αυτή είναι οk, ... θα σου φτιάξω τους κύκλους αλλά τα σκάγια θα τα μετρήσεις εσύΑν βοηθάει αυτή, αλλιώς δεν τρέχει τίποτα. Thanks
Ό,τι πεις!Αυτή είναι οk, ... θα σου φτιάξω τους κύκλους αλλά τα σκάγια θα τα μετρήσεις εσύ
Δεν θελω τεμπελιασματα...Αυτή είναι οk, ... θα σου φτιάξω τους κύκλους αλλά τα σκάγια θα τα μετρήσεις εσύ
Αυτα που λετε Στελιο ηταν με τζαμακι?Ήταν πολύ φονικό φυσιγγι κ ιδίως στο νο3 και 4.
Σήμερα βρήκα μερικά ξεχασμένα, αυτά με τον καλυκα Lambro Italy. Μάλλον fiocchi πρέπει να ήταν ο καλυκας.
Τα καινούρια που δοκίμασα έχουν μαλακώσει