950Βγαζει τοσα bar Κωστα? Χαμπαρι δεν εχω παρει...
Εγω δε μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο οι ισπανικες φημιζοντε για τις χαμηλες πιεσεις που βγαζουν τωρα αυτο με τοσες πρεπει να ειναι φοτοβολιδα
Όλα γίνονται Τολη.Εγω δε μπορω να καταλαβω πως εγινε αυτο οι ισπανικες φημιζοντε για τις χαμηλες πιεσεις που βγαζουν τωρα αυτο με τοσες πρεπει να ειναι φοτοβολιδα
Ναι στελιο αυτο λεω εχει φορτομα για να βγαζει τοσα αρα ειναι και γρηγωρο θεορω! αυτα που ριχνω εγω τα golden παντος ειναι τουμπανα φοτοβολιδες με psbΌλα γίνονται Τολη.
Ξέρει κανείς το σεταπ?
Δεν τα ξέρω τα golden.Ναι στελιο αυτο λεω εχει φορτομα για να βγαζει τοσα αρα ειναι και γρηγωρο θεορω! αυτα που ριχνω εγω τα golden παντος ειναι τουμπανα φοτοβολιδες με psb
Καλο.το ρίχνω φέτος.
Αυτο ρε Δημητρη λεω πως γινετε να κυκλοφορεις φυσυγγι με τοσα μπαρΗ Ισπανικες βγάζουν ποιο εύκολα ταχύτητες με σχετικά χαμηλές πιεσεις δεν είπε κανείς ότι δεν ανεβάζουν 1000 BAR. Παντός για το κολοκρυο το δικός μας
πιστεύω θα είναι σουπερ
Αυτά φτιάχνονται στα μέρη σου?Εχει και καπια που πανε 450 m/s τα οποια ερχοντε στα καλα τους οταν εχουμε τα δυσκωλα εδω στα μερη μας
Σπρωχνει οχι απλα τραβαει αλλα αν τα ριχνεις σε νορμαλ καιρο θα εισαι μπροσταΑυτά φτιάχνονται στα μέρη σου?
Πολυ ωραιο μου φαίνεται.
Στα δύσκολα τραβάει?
Στο έχει πει ο ίδιοςτο έστειλες κανονάκιτι
Το γραφει στα χαρακτιριστικα τζονΣτο έχει πει ο ίδιοςτο έστειλες κανονάκιτι
Από 6 ως 4...έχει τύχει να κατεβάσω ....ένα μεγάλο παπί ,ξεκινοντας το απ' τα 30 μέτρα κ με το τρίτο ,ένα 42 νίτρο μάγκνουμ 4ν, καθαρό τρίο....που κόντευε μπορεί κ 80+ να το τσιμπήσει ένα σκάγι κ να πέσει στο ένα χιλιόμετρο συνέχισα το κυνήγι κ στο φεύγα ,μετά από κάνα τρίωρο πήγα να το βρω , ευτυχώς πήρα κ το όπλο μαζί...μου ξεπετάχτηκε απ' τα 10 15 μέτρα κ με ένα 5αρι νίτρο φεσαντ ,του έβαλα φρένο στα 30 μέτραΜε τι νούμερο σκαγια;
Κ εδώ έτσι με τα μείον παίζαμε αυτό γουστάρω στο παπί espressia μέσα στο αυτοκίνητο 2 3 4 5 τσιγάρα παχιά ,τζαζ στο ράδιο κ απόφαση να βγεις έξω να δαγκώσεις το κβλι περιμένοντας την παπιάΚ αλλά κυκλοφορούν Τόλη απλά ο συγκεκριμένος γράφει όσα έχει. Πιο τίμιο από τα 740 cip και κολοκυθι
Εγώ κυνηγάω ημερήσιο με 4 και 3 και έχω δοκιμασει και πιο χοντρά. Μιλάμε όμως για θερμοκρασίες κάτω του 0
Για αυτό σου λέω, όσο πιο κοντά τόσο πιο καλά στο παπιΚ εδώ έτσι με τα μείον παίζαμε αυτό γουστάρω στο παπί espressia μέσα στο αυτοκίνητο 2 3 4 5 τσιγάρα παχιά ,τζαζ στο ράδιο κ απόφαση να βγεις έξω να δαγκώσεις το κβλι περιμένοντας την παπιά
Αυτο καταλαβανε και στο αμερικα ενω εχουνε τα αστρονομικα υπεροπλα Φιλε και τα φωναζουν κονταΓια αυτό σου λέω, όσο πιο κοντά τόσο πιο καλά στο παπι
Το παπι έτσι μόνο πρεπει να κυνηγιεται, αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη , δεν είναι θέμα υπεροπλου κ φυσιγγιου, είναι θέμα του χώρου πιο πολυ κ του τοπίουΑυτο καταλαβανε και στο αμερικα ενω εχουνε τα αστρονομικα υπεροπλα Φιλε και τα φωναζουν κοντα