Για να φάω αστακό να δεις...
Για πιάνο τίποτα ?
Για να φάω αστακό να δεις...
Για το όπλο μιλούσες ;;;Εγώ σκέψου δεν είχα φάει τούμπα η κάτι τέτοιο. Απλά πέρασα από ένα δύσκολο σημείο και μπήκε χώμα χωρίς να το καταλάβω. Με έσωσε το γεγονός ότι είχα πάνω τσοκ με πορτινγκ και το είδα απ' τις τρύπες. Να άλλος ένας λόγος το τσοκ να έχει πορτινγκ
Για το όπλο μιλούσες ;;;
Αυτό το είχα ντο ρε μι φα σολ λα σι...Για πιάνο τίποτα ?
Εδώ δεν είναι λαγός.Μιλαμε σοβαρά...Για ύπνο.Μπροςςςς!Ναι ναι
Γιατί;;;Ρέμι έχεις;;;...δεν είναι και κοντά ... !
Εδώ δεν είναι λαγός.Μιλαμε σοβαρά...Για ύπνο.Μπροςςςς!
Θα μας κρατήσει αύριο;Εδώ είναι ΒΑ.αλλα δεν αργεί να γυρίσει.Να βομβαρδίσουμε τα σύννεφα με ρέμι(να είμαστε και στο θέμα)Βλέπω την εκπομπή για το Μουντιάλ τώρα. Σε λίγο έχει τούφα
Θα πρέπει να αισθάνεσαι πολύ τυχερός καθώς τα όπλα σου έχουν μεγάλη συλλεκτική αξία. Έχεις τη μοναδική 1187 που είναι βλητικά υποδεέστερη από Μ2 και τη μοναδική Μ2 που είναι βλητικά ανώτερη από 1187.Θα μπορούσα να πω ότι τα Rem άφησαν εποχή γιατί όταν οι άλλοι έφτιαχναν κοντάκια αγκλούτσες το κοντάκι της Rem ταίριαζε στους περισσότερους.
Αλλά δεν το έχω πει ποτέ ....
Και εγώ γι αυτό αγόρασα Rem.
Κι εδώ για το όπλο μιλούσες ;Και εγώ με κλαρι ελιάς είχα βγάλει το χώμα απ' την δικιά μου
Κι εδώ για το όπλο μιλούσες ;
Θα μας κρατήσει αύριο;Εδώ είναι ΒΑ.αλλα δεν αργεί να γυρίσει.Να βομβαρδίσουμε τα σύννεφα με ρέμι(να είμαστε και στο θέμα)
Εγώ καθαρισα τη σύζυγο...Τώρα πάω για ελιες μόνος..Καλή αυριανή φίλε μου!Ναι φίλε μου. Το σχόλιο ήταν απάντηση σε άλλο συμφορουμιτη που είχε πάθει ακριβώς το ίδιο με μένα
Ναι 1000 ευρώ με σπασμένη βάση φιλική τιμή. Την θες ;Θα πρέπει να αισθάνεσαι πολύ τυχερός καθώς τα όπλα σου έχουν μεγάλη συλλεκτική αξία. Έχεις τη μοναδική 1187 που είναι βλητικά υποδεέστερη από Μ2 και τη μοναδική Μ2 που είναι βλητικά ανώτερη από 1187.
Τα πουλάς;
Τη να κλ@@@@ η μαξους μπροστά στο κανόνι!!!Μ2 vs Maxus I
Federal upland 38,5gr #3
36,5m
Χαλασμένη και η Maxus εεε ή διαλέγει φυσίγγια ?
Πολλά γραμμάρια, μεγάλος αυλός, μεγάλος κώνος.
Κάθε τσοκ απέδωσε το ονομαστικό περίπου.
Τελικό συμπέρασμα:
Έχετε όλοι χαλασμένες μετροταινίες
View attachment 61497
Πρέπει όλοι να παραδεχτούμε την υπομονή αλλά και την επιμονή σου.Τουλαχιστον στα δικά μου μάτια είσαι άξιος συγχαρητηρίων που έχεις μπει στη διαδικασία να κάνεις όλες αυτές τις δοκιμές.Σε παρόμοια περίπτωση για βλητικα ανώτερα και κατωτερα όπλα για μένα ένα απόγευμα ήταν αρκετό ώστε να αποφασίσω να μην ξανασχοληθω ...Μ2 vs Maxus I
Federal upland 38,5gr #3
36,5m
Τελικό συμπέρασμα:
View attachment 61497
Καλή η δοκιμή αλλά κανείς δοκιμή με στενότερο τσοκ και από τα καλύτερα ταιριαστά για μπενελι με αρκετά ανοιχτοτερο και με λίγα γρ σκακιων επειδή είναι χοντρό νουμ κάνε την ίδια δοκιμή με 45 /50 γρ η με τα μαμα μπενελι και τα μαμά Μπράουνινγκ και θα δεις τι κάνει ο αυλός των 18.7 .Και η browning..Αν κάνει δοκιμή και με 28 γρ 5 άρια και πάρεις ένα baikal με 18.2 και κώνο 3/4 εκ θα πετάξεις μετά όλα τα άλλα ντουφέκια.Ακου τι σου λέω .Μ2 vs Maxus I
Federal upland 38,5gr #3
36,5m
Τελικό συμπέρασμα:
View attachment 61497