Οι αρχικές ταχύτητες ήταν ίδιες;Πως είναι δυνατόν 2 κάνες που βγάζουν παρόμοιες κατανομές και συγκεντρώσεις με το ίδιο φυσίγγι και τσοκ η μια να έχει μεγαλύτερες μένουσες από την άλλη στο κέντρο και σε ίδιες αποστάσεις από το κέντρο.
Οι αρχικές ταχύτητες ήταν ίδιες;Πως είναι δυνατόν 2 κάνες που βγάζουν παρόμοιες κατανομές και συγκεντρώσεις με το ίδιο φυσίγγι και τσοκ η μια να έχει μεγαλύτερες μένουσες από την άλλη στο κέντρο και σε ίδιες αποστάσεις από το κέντρο.
ίδιο ακριβώς φυσίγγι ... copy paste ... κλώνοςΟι αρχικές ταχύτητες ήταν ίδιες;
Το έριξες το gamebore δάσκαλε ?Ε Βασίλη; Λες;
Δεν ξέρω ... η ερώτηση είναι αυτή.Οι τελικές τι διαφορά είχαν;
Ε μουά οσί!!παρομοίωωωωςςςςς
*σήμερα το διάβασα τπο μνμα σου
πρωτος εγώ...μη φοβού!
πάμπολλοι ιδιογομωτάδες της συμφοράς δεν κατέουν πράαααμμμμμμααααα
κι ας λένε το αντίθετοοοοοοοοο!
Τu n'as pas de travail ?Ε μουά οσί!!
Δείξε μου το φίλο σου...Σε καταλάβαμε κι εσένα...Άλλωστε κι εγώ και πολύ πιο σαφέστερα ο φίλος μας ο @gvp9000
Όχι ακόμα. Πηγαινοφερνω το όπλο μαζί μου στο σκοπευτήριο αλλά δεν έχω βρει χρόνο ακόμα. Θα γίνει κι αυτό. Υπομονή.Το έριξες το gamebore δάσκαλε ?
Μόνο τα νούμερα πιστεύω ... και πίστεψέ με υπάρχει λόγος για αυτό.
Θα εξαρτηθεί από την απάντησή τους.
Πάντως αν δεν σεβόμουν την γνώμη σας δεν θα έχανα δευτερόλεπτο από τον χρόνο μου να δοκιμάζω φυσίγγια που χρησιμοποιώ στην χάση και στην φέξη.
Νο Μον αμι!Τu n'as pas de travail
Πρέπει να έχεις φάει και εσύ πολύ ξύλο για να μάθεις γαλλικά εεε?Νο Μον αμι!
...δεν είναι και κοντά ... !View attachment 61445ο βλητικος σταθμός.Λαστιχο από φορτηγό στα 36 από στόμιο κάννης...
Είναι ρίσκο αυτό.Το έκανα κι εγώ.Δεν ξαναπάτησε στις ελιές...Και εγώ με κλαρι ελιάς είχα βγάλει το χώμα απ' την δικιά μου
Σημασία πρέπει να δώσεις στο "γαμα".Τι γαϊδουρ' να πάρεις να τα κουβαλάει ολ'αυτα....Γιατί εκεί που κυνηγάς δεν φυτρώνει τίποτα, μόνο χόρτα ; Με αυτές τις συμβουλές που δίνουν κάποιοι αρθρογράφοι, όπως, < στο βουνό πρέπει να έχουμε πάντα μαζί για ώρα ανάγκης, το άλφα, το βήτα, το γαμα,...... > αφού εξαντλησουν όλα τα γράμματα της αλφαβήτου, πιάνουν και το λατινικό, και αν τα κάνεις σούμα όλα αυτά που συνιστούν βγαίνουν καμιά 15αρια κιλά, και αντε μετά να πας στα βουνά για πέρδικα.
Είναι ρίσκο αυτό.Το έκανα κι εγώ.Δεν ξαναπάτησε στις ελιές...
Για να φάω αστακό να δεις...Πρέπει να έχεις φάει και εσύ πολύ ξύλο για να μάθεις γαλλικά εεε?