με 28 γραμμαριακια πυ πυ πυ πυραυλος!!!!!!Με κατιούσες ?
με 28 γραμμαριακια πυ πυ πυ πυραυλος!!!!!!Με κατιούσες ?
Σε αυτή την απόσταση βάζω στοίχημα ότι τα δικά σου τον τρυπάνε. Θα τολμήσω να προβλέψω ότι θα τον τρυπήσουν σχεδόν τα μισά σκάγια που θα τον βρουν. Μόλις βρω καινούριο τενεκέ θα το δοκιμάσω.Βαζεις στοιχημα....???
Καλά ... μην πιστεύεις ότι διαβάζεις ...
Άρα τρυπάνε. Αυτό το 32αρι με την μάλλινη, τον πέρασε τον τενεκέ κοντοσούφλι. Κόντεψαν να περάσουν και την άλλη πλευρά.
Αλεξ στα 48-50 μέτρα απλά δεν το πιστεύω με νο5 ότι θα τρυπήσει τενεκες.
Ανέγνωσα παραπάνω κάποιες δηλώσεις για κάτι θρύλους...Ευτυχώς που ψάχνουμε φυσίγγι να τρυπάει και όχι όπλο
Συμφωνώ 100%Αλεξ στα 48-50 μέτρα απλά δεν το πιστεύω με νο5 ότι θα τρυπήσει τενεκες.
Μόνο με κάνα heavy shot η άλλα μέταλλα. Για μολύβι το αποκλείω
Με αλεύρια ?
Με επινικελωμένα άριστης ποιότητας ?
Αν βρεθεί όπλο να τον τρυπήσει με #5 στα 38,5m με την συνταγή και τα υλικά του Στέλιου θα κάτσω ήσυχος όλο το 2023
Ούτε με σφαίρες ...Αλεξ στα 48-50 μέτρα απλά δεν το πιστεύω με νο5 ότι θα τρυπήσει τενεκες.
Δεν ξέρουμε αν θα τον τρύπαγαν όλα τα όπλα.Ευτυχώς που ψάχνουμε φυσίγγι να τρυπάει και όχι όπλο
Αν δώσουμε γκάζια θα τρυπήσει. Το θέμα είναι να κρατηθούν τα μπαρ σε νορμαλ μεγέθη.τρυπαει....τρυπαειι
Έχω να σου πω ότι εμπιστεύομαι απόλυτα τις δοκιμές σου ... και ευχαριστούμε που μπήκες στον κόπο να τις κάνεις.Ανέγνωσα παραπάνω κάποιες δηλώσεις για κάτι θρύλους...
Έχεις να μου πεις κάτι;;;
Κι εγώ όταν βλέπω κάτι κοντά στο αναμενόμενο, το πιστεύω. Εάν δω κάτι λίγο καλύτερο από το αναμενόμενο πάλι θα το πιστέψω. Εάν δω κάτι που μου δείχνει ότι με περνάνε για χαιβανι όμως....Έχω να σου πω ότι εμπιστεύομαι απόλυτα τις δοκιμές σου ... και ευχαριστούμε που μπήκες στον κόπο να τις κάνεις.
Εισαι σιγουρος????Ούτε με σφαίρες ...
Είναι κουτό να κλέβει κάποιος σε δοκιμές ... δείχνει μικρότητα.Κι εγώ όταν βλέπω κάτι κοντά στο αναμενόμενο, το πιστεύω. Εάν δω κάτι λίγο καλύτερο από το αναμενόμενο πάλι θα το πιστέψω. Εάν δω κάτι που μου δείχνει ότι με περνάνε για χαιβανι όμως....
κιομως Στελιο ολλο το μυστηκο ειναι στα σκαγια !!!Αν δώσουμε γκάζια θα τρυπήσει. Το θέμα είναι να κρατηθούν τα μπαρ σε νορμαλ μεγέθη.
Εδώ είχαμε τέκνα στο 1.80x35 στα 56.5.
Πολυ γλυκιά τουφεκιά με καλή ταχύτητα.
Δεν ξέρω πόσα μπαρ βγάζει αλλά ήταν πολύ όμορφη σε αίσθηση.
ψήνεις και τα 5αρια βρε φούρναρη ?κιομως Στελιο ολλο το μυστηκο ειναι στα σκαγια !!!
τωρα που ειδα τι κανουν τα σκληρα και τα 10 ρακια θα ψηνωψήνεις και τα 5αρια βρε φούρναρη ?